Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

rozčtvrcená mladá Italka zní jinak než feťačka, která zkolabovala na předávkování přímo v bytě dealera a on nevěděl jak se mrtvoly zbavit-podle Pilloni to byl lidožrout tak ještě najít v Koránu pasáže vyzývající k antropofágii

0 0
možnosti
Foto

Karma.

Důvody vstřícnosti k výrazně odlišným kulturám jsou nepochybně různé. Při velké snaze snad trochu chápu takové ty "čisté" humanisty, ochránce a pomocníky, snad chápu jejich motivaci, jejich touhu pomáhat. Nechápu však, že nechápou, že nemohou násilně slučovat neslučitelné a asimilovat nepřizpůsobitelné, či ještě hůř protěžovat příchozí na úkor stávajících obyvatel. To prostě nemůže trvale fungovat.

Nechápu to tím spíš, že s tímto problémem, byť v jiném provedení, máme již dlouhodou dobu zkušenost při snaze začlenit cikány, asimilovat je. Zřejmě si takový "Dobroděj" myslí, že bychom je mohli asi milovat. Nemohli. Takto to nefunguje.

S uprchlíky je to obdobné, byť v našich poloměrech opět překroucené. Nepochybně bychom s nimi měli problém jako s našimi cikány, či jaký mají s muslimy v zápaních zemích - pokud bychom je tu měli v jejich měřítku - kde podle některých naších informátorů není pro muslima kam plivnout. V porovnání s nimi jich tu máme asi jako na té jedné ruce, ale probém, dokonce politický, je horký, jako při invazi násobné k počtu našich obyvatel.

No.... to je asi tak v kostce problém imigrantů/muslimů u nás.... v té stručnosti.

3 0
možnosti

P52e38t59r 82B92u82r64i37a49n

16. 6. 2018 10:09

Karma. Kdesi jsem zachytil stížnost muslimských obcí, že v Německu bylo spácháno (za 1-3roky?) 225 útoků na muslimy. Trochu mne to číslo zarazilo. Pak jsem se ale dále dočetl, že drtivá většina z nich bylo "pomazání kliky vepřovým špekem".

Opravdu hrůza. Měla by se o tom nastudovat nějaká divadelní hra.

8 0
možnosti

R^ Když zjednoduším - základní problém je ve veřejném pojmenování islámu jako extrémistickou ideologií krytou závěsem náboženství (hlavně z 1. období v Mekce). Ani to 1. období však neplatí, neb sám Korán mluví o nahrazování veršů lepšími; tedy těmi, které přišly jako poslední z Mediny.Aby tento pohled měl úřední platnost, je potřeba dostat islám před soud.

1 0
možnosti

Ano, ta zakomplexovanost dělá hodně. Hlavním hnacím motorem spousty těchto prudičů ("dobromil" je na můj vkus už trochu přeironizované) je odpor až nenávist k vlastnímu nativnímu prostředí (důvody můžou být různé), což si ovšem tito lidé nikdy nepřiznají (nebo až v hodně pokročilém věku).

7 0
možnosti

Marxizmus v jakékoliv podobě (tedy i neomarxizmus) je mýtus! Z počátku působí neodolatelně, jenže ouha!, v praxi nefunguje. Proto i tato idea začala jako kacířství a končí jako předsudek!

0 0
možnosti

Neomarxizmus alias multikultura alias sociální korektnost, neřku-li sluníčkářství, jsou úchylky od zdravé normality a dnes začínají být anachronizmem. Můžeme si to znázornit pohybem hodinového kyvadla, které právě opustilo nejzazší bod levicového liberalizmu a nyní pokračuje opačným směrem - k pravicovému konzervatizmu. Mohu se takto vyjádřit, neboť proti současné podobě mainstreamové životní orientace západní Evropy se formují a sílí uskupení konzervativní revoluce, jak můžeme pozorovat v řadě zemí a za příklad můžeme uvést prohlubující se nesoulad ve vládě kancléřky Merkelové. Je to tím, že multikulturalizmus se v praxi neosvědčil, jakkoliv se zdál být jako idea skvělou metou. Jestli tato dáma jako hlavní protagonistka vyčpělé multikultury dokončí svoji funkci v řádném termínu, je čím dál méně jisté.

13 0
možnosti
Foto

Kulturní diverzita je nesmyslný vynález osob, které se domnívají, že kultura znamená totéž, co folklor nebo regionální kuchyně.

Multikulturalismus se nevyprázdnil, protože vždy prázdný byl (tak nebylo, co vyprazdňovat).

12 0
možnosti

On ten multikulturalizmus se vyprázdnil virtuálně, protože virtuálně naplněný vypadal od začátku.

0 0
možnosti

R^ a nejlepší na konec, citace z blogu: Dali by se spočítat na prstech ruky po přejezdu cirkulárky.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS