Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65i36t18k21a 89M49o42o21d88y

10. 6. 2018 11:27

Souhlas a karma R^

2 0
možnosti

cukrář který neupeče dsort pro homosexcuála nebo květinář který pro něj neuváže kytku podle mě NENI PROFESIONÁL. Oni tu nejsou o d toho morálně soudit ale od toho péci dorty a vázat kytky

2 8
možnosti

Právě naopak. Podnikatel, který nebere ohled na morální rozměr zakázky, je šmejd, kterému jde jen o prachy.

7 0
možnosti

J97i91ř28í 40F83o88g12e14l

9. 6. 2018 17:39

No. Jednu výhodu to má. Jsou zásadoví.

Když si zvolí do čela homosexuála, okamžitě jdou na 4%.;-)

0 0
možnosti
Foto

Nejvíce katolická zem v Evropě,tedy Irsko má ve svém čele premiera homosexuála,dokonce polovičního Inda.Myslíte,že mu ke zvolení stačily čtyři procenta...?;-)Naštěstí křestanský fanatismus a netolerance slábne i v Irsku....

3 5
možnosti

Nupéct dort, nebo neuvázat kytku, je podle mě blbost. Osobně proti gayům nic nemám. Vadí mi jediná věc - že je to dnes prezentováno stylem, že být gay (lesba) je normálnější, než být heterosexuál. A občas mám pocit, že kdo není gay, jako by nebyl.

13 0
možnosti

Nejde o blbost, jde o to, že křesťan těžko může souhlasit s homosexuálním manželstvím.

Jenže zatímco tohle vadí, tak nikdo z těch aktivistů nevystoupil proti rozhodnutí některých modních salonů, když prohlásily, že nebudou šít pro manželku Donalda Trumpa. Není to podobné? Naopak média to kvitovala skoro s radostí.

13 0
možnosti
Foto

LGBT komunita se cítí, privilegovaná a chráněná a dává nám to každoročně v srpnu hlasitě znát.

5 0
možnosti

Opravdu by mne pane Kavko zajimalo, co to takove sexualni mensiny jsou. Nam ne tak chytrym jsou znamy jen Muzi, Zeny a ti pod oboji nebo take neco mezi nimi.

Cili podle mne dejme tomu 45% zeny, 41% muzi a mozna 14% ti homo. Mezi ty by se asi talo zaradit tech par female. Ale kde je ten zbytek k tomu mnoznemu cislu?

A hlavne kdo komu a co diktuje?

0 0
možnosti

J75a24n 88P84a89l58l97a28s

9. 6. 2018 17:00

Kdo jen chvíli stál, už stojí opodál! Průběžně se vzdělávat je třeba.

https://abcnews.go.com/News/heres-a-list-of-58-gender-options-for-facebook-users/blogEntry?id=22504704

14 0
možnosti

J56i67r91i 23T23i43c44h12y

9. 6. 2018 16:38

Tuto situaci na "zapade" nazyvam pro nedostatek lepsiho nazvu "levicackym fasizmem". Hruznych pripadu jsou tisice. Na priklad, na jedne torontske universite se jedna rozhodla, ze neni ani zena, ani muz, nebude tedy volana ani he (on), ani she (ona), ale jakymsi tretim zajmenem (nesmysl o kontinuite pohlavi by byl jiny komentar). Profesor Patersn to odmitl, byl pri diskuzich ukricen, pokaran vedenim university, zbaven predsednictvi jedne vedecke komise a byl mu zamitnut grant, ktery predtim vzdy dostal - pro stipendia studentu na vyssi studium. Povsimnete si, ze pouzivam slovo pohlavi, anglicky sex, a ne gender, coz je gramaticky rod - to by ale zase bylo na dalsi komentar.

15 0
možnosti
Foto

Tak to je přímo homosexuální teror proti křestanum.;-)Co říká vyznavač ortodoxního křestanství na fakt,že ta největší díla k uctění křestanského Boha jsou z rukou homosexuálu?Leonardo,Michelangelo,Caravaggio...a jistě by se našli další.Spálit a zničít jako hříšná?Tolerance katolické círvi nikdy nic neříkala a mnoho pokrytcu z řad kněží svou homosexualitu vyznává tajně."Zhruba polovina katolického kléru ve světě jsou geyové..."tolik citace s knihy vyhozeného polského kněze a teologa,který se ke své homosexualitě veřejně přiznal....

2 13
možnosti

A co to má co společného s podstatou článku? O tom, že se pomalu ale jistě plíží jiná diktatura netřeba polemizovat. Tak to prostě je a je jen na nás, jak se k tomu postavíme. Ale jestli budeme strkat hlavu do písku, tak ji jen umožníme maximální omezeni sebe sama. Vždyť dnes je společnost polarizovaná neuvěřitelným způsobem a to v celém zapadnim světě. Jak to asi může skončit?

11 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS