Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti

Souhlas, Karma.

0 0
možnosti

R^R^R^ Vezmeme-li v úvahu, že Arabové v Izraeli se mají jako prasata v žitě - pozitivní diskriminace - je postoj většiny států EU nepochopitelný.

5 0
možnosti
Foto

To "naštvání" je třeba chápat správně. Rozhodnutí o našem zastupitelství určitě nebylo přijato proto, aby byl někdo naštván, to určitě není účel ani cíl.

Pokud však můj oponent není nadšen, či je dokonce dokonce naštván mým jednáním, pak je to určitá signalizace působení mého postupu.

A v tomto smyslu já poznámky o naštvání chápu..... takové chápání považuji za přirozené a logické, opačný přístup je póza, úmyslné překrucování.

2 0
možnosti
Foto

Česko snad vědělo předem, že s jeho postojem k příslušnému dokumentu EU nebudou Palestinci nadšeni. A copak státy mají jednat tak, aby jiné státy tím nebyly roztrpčeny?

0 2
možnosti

Dobra, potesitelna zprava ze Syrie. Dnesni Reflex uvedl clanek pod nazven:

"Izraele znicil rusky protiraketovy system v Syrii", Rusove pisi, budto nebyl zapnut, nebo mu dosly rakety. Skutecne potesujici, bravo Izrael.

7 1
možnosti
Foto

Doporučuji pustit si Český rozhlas radio Plus a najít si v archivu ARCHIV PLUS a to pořad o Izraeli, který se vysílal v pátek ve 20 :OO hod. Tam se jeden dozví, že v Československém rozhlasu byl pořad, kdybyl Izrael přirovnáván k nacistickému německu. Je to opravdu pro silné žaludky.

6 0
možnosti
Foto

Ale používání tohoto přirovnání je známé. Proč Vás překvapuje?

0 2
možnosti

Zase jednou čin ČR, za který se nemusíme stydět. R^R^

11 1
možnosti
Foto

snad cílem jednání jednotlivců, skupin a států není někoho naštvat. A pokud se tak nechtěně stane, tak velmi rychle by měla být hledána cesta k vyjasnění třecích ploch. Politika není hokej.

1 4
možnosti

Kdyz PalAraby odriznete od dotaci, velmi rychle se “odnastvou” a jeste usetrite.

6 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky