Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete

Napsat, že pachatel byl psychicky nemocný už dnes je automaticky synonymem pro muslima. A nelze jen říci, že se jen jedná o české specifikum. Zkuste si někdy přečíst diskuse v britské tisku po té co se stane nějaký teroristický útoky a tisk píše o mentálně postiženém jedinci.

Zdroj: https://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=659070

No realita je zcela někde jinde - realita je přesně opačná. Pokud terorismus spáchá nemuslim hned se hledá nemoc, označí se sza psychicky nemocného atd. naopak pokud něco spáchá muslim, byť byl předtím opakovaně léčen pro psychické obtíže tak to lidi jako Vy neakceptují a přisuzují to jejich víře. Faktem je, že psychicky nemocní násilníci jsou u každého vyznání-tedy i u muslimů- a tito lidé prostě páchají násilí ne pro svou víru, ale z důvodů své nemoci.

hezky je to popsáno např. zde:

https://zpravy.tiscali.cz/proc-jsou-bili-vrazi-vzdy-dusevne-nemocni-a-muslimsti-okamzite-teroriste-278976

0 2
možnosti

Polický, Polický... Pokud byste věděl něco o islámu, pak by vám snad docvaklo, že islám je takovou zbraní v rukou psychicky vadných lidí. Islám tyto vady přímo akceleruje. Zatímco projevy narušených lidí jsou v normální společnosti potlačovány, učení islámu je naopak povzbuzuje. Nejspíš to bude tím, že sám Mohamed byl psychicky narušený jedinec.

8 1
možnosti

Já jak viděl jen ten nadpis na Aktuálně, tak jsem to radši ani nečetl, tipoval jsem to tedy na Fendrycha a to se nikdy číst nedá. Teď díky Vám vím, že to byl opravdu blábol, sice jiného autora. Vždycky se jen divím, že někdo může takový nesmysly vyplodit a snad to i myslet vážně...

6 0
možnosti

Mně se nejvíc líbí termín intelektově znevýhodněný. ;-D Když jsem to prvně slyšela v televizi, tak mi smíchy málem povolily svěrače. Ale ve skutečnosti to tak veselé není.

12 0
možnosti

Duševně nemocný je mentally ill.

Mental illnes je duševní nemoc.

Kavko, vy byste se nenaučil ani po naszymu i kdybyste bydlel na Těšínsku 50 let.

Nic neumíte, ničemu rozumíte a píšete blogy.

A to vaše "auditorium" , to je také intelektuální elita.

Rv

2 15
možnosti
Foto

to mi přijde nespravedlivé a nebýt toho palce dolů, bral bych to jako ironii.

3 0
možnosti

Můžete nějak zdůvodnit, jak jste přišel třeba k tomu, že psychicky nemocný = muslim?

1 2
možnosti
Foto

Myslím, že si prostě přečetl Mohamedovy životopisy, Hadisy či jak se to jmenuje.

A uctívat vraha, zloděje a pedofila může opravdu jen psychicky labilní člověk.

13 1
možnosti

P58e13t15r 79B61u18r20i59a13n

17. 4. 2018 15:56

Souhlas, karma.

9 0
možnosti

J63i34r16i 16T11i93c71h83y

17. 4. 2018 15:32

Pane Kafko, cernosi v USA, jako by se stydeli za to, ze jsou cernosi, zacali pouzivat ten nesmyslny nazev Africanamericans (stydime my se za to, ze jsme bili?). Je American puvodem z Maroka (Arab) Afroamerican? Ted se z politicke korektnosti nikdo neodvazi rici cernoch, ani prezident Trump. My uz jsme tomu take propadli?

10 0
možnosti

My jsme tomu nepropadli. Jen se někteří snaží, aby jsme tomu propadli.

8 0
možnosti

..... už sa v putyce těšíme na ty študáky z Olomouca,- jak voni nyčko budou jezdit po tem lontu a tem starejm nevzdělancům budou přednášat vo tem multikulti, genderu, "míítůů", vo tej solidaritě, sepětí, korektnosti, vítání,- zkrátka vo tej pravdě a lásce v tem opravdovým, tvrdým, reálným světě,- ....... jak budou korektně vysvětlovat že černoch nejni černoch, cikán nejni cikán, muslim je "mental illness", ženy a muži sou bezpohlavní holkomuži a hromadu dalších stupidit,- tak na to su vopravdu móóóc zvědavej !R^

13 0
možnosti
Foto

V rámci "politické korektnosti" např. francouzská policie se snaží zamlčet několik vražd spáchaných muslimy na Židech. Francouzská židovská komunita žije v neustálém strachu a došlo to už tak daleko, že tisíce francouzských Židů už emigrovaly. A evropské státy pořád podporují různé protiizraelské rezoluce...

34 2
možnosti
Foto

předpokladem úspěšného vyřešení problému, je jeho dokonalé pojmenování.

A tomu dnes brání politická koreknost.

19 1
možnosti

Je to logické.

Kdyby vědci pracovali na základě politické korektnosti, tak nebudou odlišovat například viry, ale budou mluvit jen o virech. Všechny viry jsou dobré, jen pár z nich jsou extrémisté :)

12 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky