Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře napsáno. Stále víc se objevují jednostranné omezené pohledy. Takoví lidé příliš nechápou, že lze mít k někomu výhrady, aniž bych si ho přestal v celkovém kontextu vážit.

0 0
možnosti

Výborně napsáno, Martine (dovolím si toto oslovení, že se na blogu potkáváme již delší čas).

Jsem rád, že jste se vyjádřil i vy, který dokážete dát do souvislosti témata ve vztahu k církvi, o kterých v článku píšete.

Článek by si zasloužil na hlavní stránku blogu Idnes R^.

6 0
možnosti

Upřesnění, na hlavní stránku Idnes

0 0
možnosti

Inu, marxisté v církvi napsali marxistickému papeži stížnost na kardinála, který má tu drzost chovat se jako katolík!

8 0
možnosti

Podporovat v prezidentské volbě Zemana, to může jen...nakonec předtím podporoval Klause, který stavěl církev na roveň Spolku zahrádkářů. A blahopřát Okamurovi, to může jen...Dukovo patolízalství je odporné, církev by snad našla hodnotově a charakterově pevného představitele. Pokud si papež něco zjistí o Dukových podporovatelích, tak mu mandát doufám neprodlouží.

2 8
možnosti

Na toto téma o kterém autor píše jsem prozatím v žádné hospodě do kterých chodím nenarazil. Myslím hospody v Beskydech. Naopak živě se probírá problematika OH v Jižní Koreji, pak stavy sněhu tady a využívání lyžařských tras. O něčem takovém co se píše zde, neví tam u nás nikdo nic. Nás rozehřeje teď v zimě více borovička a povzbudí pivčo Radegast než nějaké drby z Prahy. Nakonec určitě jen zde blogeři se v tom vyžívají;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

Ono se proti vyšších církevním hodnostářům protestovalo, co je církev svatá církví. A bylo proč. Protestující to vesměs nepěkně odnesli. I dnes, když někdo na jakýsi nepěkný skuteček vypaseného pána v černém poukáže, už rozhorlení věřící chystají hraničku.

Jenže hříšníkům to nepomůže. Vymysleli si peklo, tak v něm skončí. ;-D

2 7
možnosti
Foto

Pěkných 7 pařezů jste nakupili! Ještě sirčičky! ;-D

1 0
možnosti

P90e25t81r 92J47í16l23e22k

18. 2. 2018 14:31

Papež by měl zbystřit, když se někoho zastávají komunisté, náckové, STBáci, je to podezřelé...

3 0
možnosti

Ach, komunisté, náckové, fašisté se nikdy papeže nezastávali. Ani žádného církevního představitele, pokud nemyslíte exkomunikovaného Plojhara

7 0
možnosti
Foto

Karma, a nejvíc mě fascinují "bojovníci" proti němu na diskuzích. Až projeví zlomek občanské statečnosti co on v době kdy půjde "o hubu a kriminál" pak možná budou mít nárok pindat.

16 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky