Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi mne těšíte, milý pane. Kdysi jsem se chtěl plést i do publicistiky na tomhle blogu, ale nemusím, protože vše podstatné za mne řeknete. Díky.

0 0
možnosti
Foto

Ten znak pro "preškrtnuté o" se dá buď překopírovat z jiného textu (ale bacha, aby se s ním nepřekopírovalo také formátovací prostředí - kurzíva atd) a nebo si v blogerském editoru vpravo ťukněte na to velké Omega a to vám otevře tabulku dalších znaků, které můžete ťuknutím vložit tam, kde je zrovna kursor (dá se to pak překopírovat i do titulku).

0 0
možnosti

Ono Dansko je vubec zajimava zeme, o jejiz imiracni politice se na mainstreamu pochopitekne moc nepise. Pokud vim, vyjednalo si s EU vyjimku, takze nejake kvoty resit nemusi a zrovna dnes se na Die Welt objevil clanek, ze dokonce i socialni demokrate zvazuji myslenku zrusit pravo pozadat o azyl na danskem uzemi.

0 0
možnosti
Foto

Ona také před pár dna řekla, že " být uprchlíkem je dočasná věc," že " jakmile nastane klid, vrací se domů".

Jinak R^

1 0
možnosti

..... sa divím že na to přišla ministryně až teď (?),- Jožin Novotnej vodvedle, jinak potrubář (bez maturity!!!) co projel na montážích Irák, Sýrii, Angolu, Rusko a Kazachstán, ze sebe tyhle moudra trousil v putyce už před pěti járama a přitem nebyl Dán ani ministr !,-.... kdobytobylřek do teho starýho, nevzdělanýho vesničanaVEU?!

8 0
možnosti

Při pohledu na Vás a na při četbě Vašich článků musím souhlasit, že Vy jste islámem opravdu již solidně nakažen, ať žije Váš džihád proti "modernismu"!

2 14
možnosti

Souvislost s tímto konkrétním článkem? Netušíte.

1 0
možnosti
Foto

J70a93k80u20b 28R37o17t19h

13. 2. 2018 17:29

Je mi líto, Martine, nesmírně líto, jak se od sebe vzdalujeme. :-/

0 9
možnosti

Opravdu? Mě to líto není. A víš proč Jakube? Protože Tobě i mně jde stejnou věc. Jenom se díváme na věci jinak.To je ta premisa. Jsem a vždy budu konzervativec, vždy budu křesťan a vždy budu žít raději o topince, než žít se svíčkovou, kterou budu muset zaplatit dvakrát

13 0
možnosti

Když nemáte adekvátní znak pro jméno paní ministryně, zkuste ho do textu přetáhnout odněkud, kde ten znak už je napsán.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS