Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P65e30t37r 79T54o72m15e25k

2. 2. 2018 21:55

Že se Polický nestydíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RvRvRvRvRvRvRvRvRv

4 1
možnosti
Foto

Nestydí. Je to nestyda. Nestydatý troll. Achmed-Minus Polický. Copak ho neznáte?

2 1
možnosti

R^R^ Lidé jako Polický a další si nechtějí připustit tak jednoduchou pravdu: muslim nikdy nemůže uznat právní základ demokratické společnosti; pak už by nebyl muslim.

Z toho plyne, že jakákoli integrace není možná a ten, kdo se líbivě staví do pozice toho hodného to má dle Koránu a Hadísů povolené: může i zapřít víru, když to islámu pomůže.

Muškou bych chtěl být v našich mešitách a modlitebnách muslimů - co se tam káže. Sámer Shedade, verbující pro ISIL je jen špička ledovce. A vůbec, separace v mešitě je projevem sekty, tajné společnosti a ta je nezákonná!!!

3 1
možnosti

Nemá! Naš životy mají větší cenu, minimálně -10,- Kč/ ks (Kolik je to aktuálně v přepočut na eura, nevím). Jinak v nadpisu je gramatická chyba. Ale to se stává i mně

0 2
možnosti

Není náhodou čas na změnu? Tj. na pochopení, že určití konkrétní politici, kteří ovládají např. EU, jsou osobně zodpovědní za neštěstí, které prožívají lidé ve svých domovských zemích, že ztratili důvěru a dokonce že se mají ze svých činů zodpovídat? Že to ve skutečnosti nejsou žádní politici, ale lokajové průmyslových korporací, kterým slouží?

6 0
možnosti
Foto

Naposledy když to podobně někdo v Evopě postavil. Tedy ve smyslu my a oni na základě původu a víry (jen se tam jednalo o Židy a nadřazenou árijskou rasu) tak to stálo desítky milionů životů. Od doby co se stala Evropa otevřenou a přestala se dělit dle náboženství a původu je tu dlouhodobě nejbezpečněji v historii, klesla kriminalita a nejsou války.

Pomoc uprchlíkům není v rozporu s vyšší bezpečností, právě naopak ty zákony a morálka které k pomoci vedou učinily Evropu bezpečnější a doufám, že se to Vám a Vám podobným nepodaří zvrátit. Teroristům se to totiž nepodaří.

0 26
možnosti
Foto

Židé snad ve velkém migrovali do Německa, aby se tam nechali živit a prováděli násilnosti? Vaše přirovnání je směšné a ukazuje, jak dalece jste schopen ohýbat skutečnost. Rv

19 1
možnosti

Pane Martine, máte pravdu, jako většinou, co Vaše blogy čtu. Jen bych dodal, že většina stupidit, které vidíme kolem, je způsobena krizí, úpadkem zdravého myšlení, jejímž ideovým otcem je neomarxizmus projevující se zhoubnou multikulturou či politickou korektností, alias sluníčkářstvím. Toto dočasné zatmění mysli musí být nejprve do důsledků ideově poraženo, aby se po šedé realitě zavedené bludaři z řad sociálních inženýrů vrátil zelený strom života. Tato doba jednou zcela jistě nastane, jen jejímu návratu musíme každý podle svých možností pomoci, neboť jde o pustošivou povodeň pobloudilých mozků, jejímž výsledkem je zlý sen těch, kteří nenávidí přirozený život.

18 1
možnosti

Neznám vyšší cenou jakou má ač jen 1 lidský život. Co se tu reší ?????

0 0
možnosti

Není potřeba příliš článek doporučovat, ten kdo nevěří ať navštíví například Malmö, nebo stačí zajet k západním sousedům. V tisku proběhlo, že i v Čechách žijící Muslim se zradikalizoval. Tato doktrina se nepřízpůsobí demokratickému systému. Velmi silně se proti Islámu v minulosti vyslovil i Mustafa Kemal Ataturk.

Všechny ostatní podpořme a pomožme ale...

4 1
možnosti
Foto

Moc si toho Ataturka neidealizujte. Sice moc nemusel islám, vlastně žádné náboženství, ale kemalisté mordovali Řeky a vyhnali je z Turecka bez milosti. A ti, dnes protežovaní, Kurdové byli nejkrvelačnějšími aktéry masakru Arménů za IWW.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS