Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Kavko, nic proti humornému podání, ale domnívám se, že by bylo lepší podat Mohamedův životopis tak, jak je možno jej najít v původních islámských pramenech. Nikoliv z nějaké piety či úcty k němu - naopak, je třeba jej ukázat, jaký byl doopravdy. Všem doporučuji ke studiu výbornou a čtivou knihu: F.W. Burleigh: It ́s All about Muhammad, vyd. 2014 Zenga Books, Portland, Oregon, USA - právě pracuji na jejím překladu do češtiny, doufám, že pak najdu vydavatele. Originál je k mání na Amazonu.

0 0
možnosti

T24o33m54á72š 82P67í78c67l

21. 3. 2017 15:51

Já bych doporučil jít přímo ke zdroji a přečíst si oficiální životopis (ten, který je vzorem chování pro muslimy). Člověk by si řekl, že po přečtení té knihy získá k Mohamedovi nějaké sympatie, a zatím jde jen o oslavu vraždění a dalšího řádění.

2 0
možnosti

Jsem rád, že jsem se z tohoto školení "obohatil". Teď již vím, že každý pedofilní muslim ta mladá děvčata vlastně zachraňuje.

Kdy že bude další pokračování kurzu pravá pravda o islámu, kterou ani v Koránu nenajdete?R^

15 0
možnosti

Vidíte a bez toho byste měl předsudky a zkreslené informace o islámu. Už snad chápete co říkají muslimové. Neposuzuj islám podle muslimů, ale muslimy podle islámu :))))

14 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS