Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém je v tom, že vláda potřebuje aby lidé měli strach. Proto každou chvíli vyprodukuje nějakého strašáka a tady se strašák přímo nabízí, takže nemusí nic vymýšlet. Jen nechají ten strach postupně namnožit svou proimigrantskou politikou a pak nám vnutí myšlenku, abychom jim dali víc peněz a nechali je schválit si větší pravomoci a násilí, které budou potřebovat proto, aby nás chránili.

Jednou z věcí, které před tím udělají, bude to, že nás nějakým způsobem ještě více odzbrojí.

2 0
možnosti

Když už jste pěkný článek orámoval Halíkem, tak uvedu jeho půl roku starou větu: "Příliv migrantů pochopitelně budí obavy a starosti, které nelze zlehčovat."

Bližší sledování jeho textů a projevů je taky svým způsobem kukátko bližší než vybraných pár kontroverzních výroků. Na mnohé se lze samozřejmě dívat jinak.

0 2
možnosti

Pan Horner, který jako mysliveček zelený sedí na čekané a číhá na vaše blogy, se rozhodl, že nebude zapínat diskusi, údajně proto, že nechce číst útoky bez argumentů. Já jsem nad tím přemýšlel a došel jsem k tomu, že pokud nechce, tak diskuse pod svými články číst nemusí. Nebo je to všechno úplně jinak? :-/

9 0
možnosti

:-) Je to jeho právo neotvírat diskusi. Pravdou také je, že to chápu. Pan Horner nikdy neuměl na logickou otázku odpovědět. Takže mlčel anebo mazal.

Myslím, že tento stav je pro něj nejlepší. Může si lebedit jak to Kavkovi nandal a nikdo ho neruší :)

17 0
možnosti

R^Karma a souhlas do posledního slova. Ovšem, ještě se sem vrátím, abych se podívala, co si s tím článkem počnou jistí diskutéři.;-)

9 0
možnosti

Nepřijdou a napíší blog bez diskuze :) ;-)

7 0
možnosti

Výborně napsáno MartineR^, ať chceme nebo ne, jde o civilizační střet a hlavně do budoucna půjde o samotné přežití v některých zemích.

Všude, kde se uchytil islám, tak dříve nebo později šlo o přežití nemuslimů.

A to si dnešní elity nechtějí připustit a záměrně zamlčují fakta.

16 0
možnosti

Martin je v blozích třída ! Jeho blogy čtu se zájmem a ještě jsem nemusel litovat ztráty času touto četbou. Souhlasím s ním, že Západ vězí po krk v bezedném močálu, do dvanácté chybí vteřiny, proto je třeba každého hlasu a každé ruky k zabránění nejhoršímu a nevratnému.

16 0
možnosti

Třída ne, jsou zde desítky lepších blogerů. To myslím vážně. Pro mě to je ventilace myšlenek, které dám dohromady a hodím na blog. Ale jsem potěšen :-)

0 0
možnosti
Foto

Jako vždy skvělé a věcné. R^

14 0
možnosti

Děkuji

Spíše stručné, snažím se nacpat co nejvíce svých myšlenek do několika vět.

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky