Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

No měli jsme po 1989 na 5-10 let svobody a teď hurá zpátky do běžného stavu, že tu vždycky bude paragraf proti svobodě projevu a vždycky tu bude chráněná skupina lidí, u kterých je i satira trestná.

Chceme tu pochodující neonacisty hlásající smrt neárijcům? Uvržením do ilegality je akorát zatraktivníme.

2 0
možnosti
MS

Celkem chápu,že vám vadí ten obrovský nepoměr v trestech a já s vámi souhlasím. Za vypálení synagogy dostanu podmínku.Za sperma v kostele pokutu,ale je třeba férově dodat,že ta vyšinutá slečna nepálila pouze korán.Ona také veřejně vyhrožovala smrtí a to je trošku rozdíl oproti performerovi Kohoutovi.

Muslimů se zastávat nebudu,protože v našem českém soudním systému je žhářství pořád žhářství a soudní rozsudek v Německu je naprosto absurdní a do budoucna nebezpečný právní paskvil,který může ohrozit rezoluci OSN o definici holokaustu, nebo být použit jako relevantní důkaz obhajoby u dalších potencionálních žhářů,kteří by chtěli také zapalovat.

4 0
možnosti
ZH

Kritici a odpůrci islámu mají být dle Koránu zabíjeni. Tím je myslím řečeno vše podstatné.

14 0
možnosti
VK

Je hrozně smutné, jak to všichni bijci demagogicky zkracují na pálení koránu. Ta hlupka tam také vyhrožuje zabíjením, dokonce i dětí. Za to se zavírá i u nás. Důvody vazby mohou být různé. Tady si dovedu představit útěkovou, protože ta dáma žila nebo žije v zahraničí. Nedělejte z té nanynky mučednici.

3 2
možnosti
VK

Po přečtení diskuse a blogu mám pocit, že nikdo ze zúčastněných, včetně autora, to video ani neviděl a všichni jen papouškují pálení koránu.

1 4
možnosti
JD

No Slováci by měli vyjit do ulic a tu svou vládu vykopat,protože jsou tam zákony vymyšlené právě proti lidu,pomstila se knize,ale nikomu neublížila..

5 1
možnosti
VB

Bohužel další ze střípků do mozaiky toho jaká to je nebezpečná sekta i s pedofilním prorokem a jeho následovníků.RvEU

6 0
možnosti
MR

jo, upalovani carodejnic je uz za nama. Tresty za rouhani tez. Ale to je DUKAZ ze nove nabozenstvi nabiran na sile a elity je vnucuji svym obcanum v Evrope

7 0
možnosti
PS

Neexistuje žádné náboženství kromě islámu, které je tak vztahovačné a ochotné pro hájení tzv. svého zabíjet. Bylo to vidět u karikatur mohameda, u vystřílené francouzské redakce satirického časopisu nebo u knihy satanské verše. Zabíjet, zabíjet, šířit své pole působnosti třeba i formou strachu. Každý se pomalu začíná obávat kritizovat nedotknutelný islám. A když ne muslimové, zakročí neomarxistické levicové vlády se svými náhubkovými zákony. Křesťan má především osobní vztah s Bohem a každá lidská bytost je sama odpovědná za sebe. Bůh, ve kterého my křestané věříme se nepotřebuje nechat hájit lidmi a vůbec ne násilím. Je všemocný a milující. Proto je teze papeže pro mnohé nepochopitelná, protože Bůh je jen jeden a není to allah. Není totožný. Víra která zabíjí, k zabíjení vyzývá, je pokřivená víra ve zlo. Lidský život je nejvyšší hodnota. To máme stejné i ateisty a mnoha jinými formami náboženství. Ale má rozhodnout osobní zodpovědnost před vyšším, nikoli brutální násilí. Slečna Slovenka demonstrovala svůj názor,pokud i to bude trestné, byl ten krátký úžasný pocit, že žijeme v moderní demokracii jenom mlhavou iluzí.

12 0
možnosti
VV

§ 355 trestniho zakona.

0 4
možnosti
JP

J50a98n 21P90a57l56l72a23s

17. 2. 2017 23:52

Martine, souhlas. Jenom připodotknu, že okázalé spálení jakékoli knihy považuji za barbarství.

0 0
možnosti
PS

Je to jenom kniha, papír, symbol. Některé texty si nezaslouží takový obdiv, a tím myslím i beletrii. Ať si každý spálí co chce pokud je to jeho majetek, je to o svobodě.

4 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky