Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

že by Němci pořád neměli rádi židy?

4 0
možnosti
MK

Nemají. Ale to je delší historie a Hitler za to nemůže. Ono být 400 let zpracováván, že Židé jsou zlo....

2 0
možnosti
DK

Tak Zidi dneska vlastne nikoho nezajimaji...Nejvetsi problem Zidu je ten, ze nejsou problemovi...jakmile mate komunitu, ktera neni problemova, jako neziskovka z toho nevytriskate ani korunu. Neziskovka potrebuje problemy. Jakmile jsou problemy, lidi na ne zacnou prirozene reagovat a to je ta prava chvile pro pseudohumanisticke pokrytce...tady je jejich misto. Co se Zidu tyce, tak ti slouzi jen jako priklad, aby se meli pseudohumaniste cim ohanet...mate neco proti nejake problemove mensine? No, tak jste nacista a naciste jsou zlo...Vzpomenme na Hitlera a na chudaky Zidy...tady se Zide najednou hodi...ale jinak se na nich proste neda vydelat...

14 1
možnosti
MK

To samé Vietnamci, Číňané apod. Pravda, kriminalita mezi nimi existuje, ale zcela běžná.

Jejich dětí chodí do školy, jedí vepřové, dívky chodí s chlapci na plavání, takže nic moc.

A Židé to samé. A někteří , ti liberální, jedí i vepřové. Hrůza, Noční můra pro neziskovky pro menšiny

4 1
možnosti
OK

Hezky řečeno. Copak na to asi vytáhnou Poličtí, Vaňci a spol. Podle mě vám řeknou, že jste nenávistný fanatik, to je univerzální argument na cokoli.

16 1
možnosti
Foto

Tlouštík RP bleskurychle na základě první kapitoly z příručky 'Excel pro ty, kdo nikdy neviděli Excel' vymodeluje tabulku či graf, ukazující, že útoků na synagogy za posledních 50 let ubylo, naopak útoky na mešity mají nárůst téměř stoprocentní.

5 1
možnosti
MZ

Jste hnusný xenofob, rasista, islamofob pane Kavko. Ještě si dovolujete vše zdůvodnit,že se nestydíte. A srovnávat s nesrovnatelne. A kdo se stěhuje, zase lžete. Vůbec nevíte, že Německo má teď nejvíc obyvatel. Vy byste všechny asi nechal utopit v moři. Ale jinak karma:-) s pozdravem MZ

6 1
možnosti
JP

A to pan Kavka ještě nezohlednil fakt, že Prahu dnes navštívil muslimský imám, homosexuál a feminista v jedné osobě. Honem honem dovzdělat!

4 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky