Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J27a70n 84P71e24c68h53a

8. 2. 2017 17:50

Ano, také jsem rád, že projekt "Nenávist zdarma" končí. R^

2 0
možnosti
JM

však oni založí to samé jen s jiným názvem Rv

3 0
možnosti
PB

..... vona, když je ta "politická vůle", tak to de, kóóór ve volebním roce, žejo;-D!,- když socanům došlo že si pod sebou řízli větev s Hate Free, tak doufám že jim dříve či později taky dojde, že si s Ministerstvem pravdy pod sebou řízli celej strom !!!

8 0
možnosti
PS

Doufejme ve zrušení nejen Hate Free u nás , ale i obdobného přístupu k islámu po celém světě. A pokud předseda vlády bude tlačit na nezrušení , je třeba to zohlednit při volbách.

11 0
možnosti
JR

J48a55n 67R17á79ž

6. 2. 2017 18:08

Máte pravdu, Je to dobrá zpráva a lepší by byla, kdyby stát rozkryl a zveřejnil financování i skutečné cíle Sorosových neziskovek.

P.S. Stále dokola a dokola se navzájem přesvědčujeme, jestli je Islám náboženstvím, nebo destruktivní ideologií, jestli veřejné projevy Islámu mají oporu v ustanovení Ústavy o náboženské svobodě,zda jednotlivé islámské sekty mají mít nebo naopak nemají mít statut církví a pod. Stále dokola se objevují názory pro a proti, ale žádný relevantní závěr z toho nevyjde a ani vyjít nemůže.

Pro mne je Islám tím, jak se projevuje dnes, jaký vliv má na mládež a jaké důsledky pro nás všechny má to, že se Muslimové integrují do naší společnosti tak, že vytvářejí uzavřené komunity, které žijí podle pravidel, která jsou naprosto neslučitelná s pravidly, která se v Evropě evolučně vyvinula.

Proto jsem přijal s velkými rozpaky, že za pro mne podivných okolností, dostalo Ústředí muslimských obcí v České republice v roce 2004 registraci jako státem uznávané náboženské společenství. Obzvláště mi vadí, že stát toleruje, že ve Statutu tohoto "Ustředí" je, že každý člen má povinnost ctít zásady muslimské víry. S přihlédnutím k tomu, že základem této víry, které musí každý Muslim ctít, jsou mimo Korán i Sunny (soubor výroků a činů Mohameda) je to samé, jako by nějaké křesťanské společenství nutilo své členy dodržovat pravidla, kterými se řídily křesťanské církve v patnáctém století (upalování čarodějnic a kacířů, inkvizice, boj proti nevěřícím a pod.), nechápu, jak mohlo MV dát tomuto spolku povolení k činnosti jako náboženskému společenství a dále tolerovat jeho činnost.

Doporučuji najít si Stanovy Ústředí muslimských obcí v ČR, pročíst si zejména článek 4. a důkladně se zamyslet nad tím, co reálně vyjadřuje svými květnatými slovy.

15 0
možnosti
ZH

Problém je v tom, že s muslimy nejde vést dialog na téma Mohamed jako historická postava, Korán jako kniha psaná v určité době, platnost výroků Mohameda a koránských veršů v kontextu určité doby. Tohle je ten největší problém s muslimy a islámem obecně.

Zdroj: http://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=585271

Takové tvrzení nemůžete nijak prokázat, ale proč to sem nenapsat, když to splní předem zadaný účel. Příklad Ježíšův, kterým by se vaše idealizovaná křesťanská společnost měla řídit vede z jasného hlediska k vyloučení ze společnosti a k státem imitované sebevraždě. Ti vaši milí křesťánci totiž jako nejvyšší hodnotu mají mamon zlatého telete, hodnotou člověka je, kdo co vydělá, přesný protiklad toho co Ježíš hlásal. Takže je jasné, že křesťanství je jen neupřímným negativem islámu. Proto se také agreisivita a násilí stalo nejvyšší křesťanskou modlou, protože Ježíš. :-/

1 26
možnosti
OK

Že taky křesťané kvůli urážce Ježíše nebo bible každou chvíli něco zapálí, někoho podříznou. Skoro denně.

21 1
možnosti
RH

Není důvod, aby to bylo placeno z veřejných peněz. Taková záležitost by měla být založena na svobodné vůli a skutečných postojích, jinak je to upřímné jako reklama na prací prášek a tedy kontraproduktivní...

13 0
možnosti
MK

Souhlasím. V mnoha věcech se neshodneme, ale tady ano. Když někdo chce pomáhat, mimo veřejný zájem, ať pomáhá za své

17 0
možnosti
RJ

A zastávají se i squatterů, anarchistů a podobné "smetánky". Jen ať skončí. R^

12 0
možnosti
Foto

Jestli dnes něco ministr Chvojka chce, ještě vůbec neznamená, že to tak někdy bude. Například dnes premiér Sobotka nadšeně hovořil v ČT o tom jak je rád, že se u nás konečně začalo uvažovat o stavbě vysokorychlostních železničních tratí (ovšem se zahájením stavby se počítá až po roce 2030). Kde za 13 let bude Bohuslav Sobotka a co bude asi tak dělat, když předsedou ČSSD určitě nebude, je ve hvězdách (ale s lopatou a krumpáčem, i když by to B. S. a jeho chlapáctví velmi prospělo, tu trať stavět zřejmě nebude). Což je ovšem docela velká škoda, protože tak by aspoň mohl všem členům ČSSD barvitě vyprávět, jak se na té trati významně osobně podílel. 8-o

4 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky