Diskuse

Evropu zničí sociální pomoc, sliby a solidarita

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ziju a pracuju v zahranici. Ted k nam nastoupila na castecny uvazek mlada maminka se 6 mesicnim ditetem, dalsi kolegyne nastoupila po roce a jina pracuje od zacatku materske na castecny uvazek. Je paradox, ze ve meste potkavam ruzne zahaleny zensky v ruznym stupni tehotenstvi a s ruznym poctem deti ale ty evidentne nikdy delat nebudou, coz je uplne absurdni.

0 0
možnosti

V tomto podle me absolutne nemate pravdu.

Socialni stat je jedna vec a ateisticka filosofie neexistujicich narodu, multikulturalizmu, islamizace cili normalnosti pozyvani cizincu, druha. Je uplne jedno, jestli obe veci hlasa jedna skupina.

Kapitalizmus muze existovat pouze v socialni verzi, jinak je lidem na nic, pak je lepsi socializmus hlasany nejakymi umirnenymi komunisty, ktery odstrani lidi umirajici hladem, zadnou zdravotni peci pro cast obyvatel, vykoristovani zalozenem na zadnem pozadovanem zivotnim standardu apod.

Zneuziti multikulturalizmu, islamizace k hlasani trzne-fundamentalistickych myslenek vykoristovani vlastnich spoluobcanu popiranim naroku na urcite socialni podminky je podle me parazitizmus ne o moc horsi nez parazitizmus tech neziskovek ac porad mene nezbezpecny, takze bych klidne dal Klausi, ktery mel podle me za jeho privatizaci sedet ve vezeni a majetek jeho rodiny propadnout statu, prednost pred multikulturalisty.

0 0
možnosti

Jinak nechapu jak muzete byt vy, ktery se hlasite ke krestanstvi, proti socialni pomoci a solidarite, na kterych krestanstvi v podstate stoji.

1 2
možnosti

R^Navrhuji doplnit ústavu. Levičáci, nedospělé děti, nemohou vládnout, neboť spravovat stát mohou jen dospělí samostatní a zodpovědní lidé.

2 1
možnosti

R^R^ Jen bych dodal paradox: ti nevětší protagonisté a podporovatelé islámu ve světě jsou vlastně špatnými muslimy; neplní jeden z pilířů islámu, zakát - almužna. Staví umělé ostrovy, paláce, holdují přepychu a na své kašlou. Jsou tedy skoro odpadlíky. Pokrytectví je v celém islámu včetně těch nejučenějších hlav - mlčí!!

Ti chudší Mohamedovy následníci musí žebrat u bran těch, kteří v hierarchii stojí až pod muslimskou ženou!

A takoví, kteří neumí ani dodržovat svou víru, nám chtějí kázat o morálce??

9 1
možnosti

To by mně zajímalo, s čím naše Kanaďanka nesouhlasí; že by chtěla bránit ropné odpadlíky od pravé víry?!!

0 0
možnosti
Foto

I ten chléb a hry musel někdo zaplatit a vládci to nebyli. Platili to ti, co vyráběli, pěstovali a chovali dobytek, tedy všichni ti co vytvářeli svou prací nějakou hodnotu. Tito lidé byli nejvíce uzurpovanou skupinou, ke které si vládci Říma chodili pro peníze jako do své peněženky. Pro tyto lidi, byli barbaři menším zlem, než římský výběrčí daní.

Ano i dnes ti co něco produkují jsou olupováni skoro o 75% své produkce a úsměvné je, že i z vašich daní se vyplácí sociální dávky těm, které nechcete mít za své sousedy.

Proto elegantní řešením je návrat k přirozenému právu a neregulovanému kapitalismu.

9 0
možnosti

:-)....Výborně napsáno ! Jsou neziskovky, které pomáhají a někdy mají problémy sehnat peníze na účel, pro který většinou nezištně pracují. Jsou také neziskovky, jak jsem četl, velí tomu Majdanista Ruml, které zajišťují integraci imigrantů a údajně dostávají 80 milionů. 90% osobní náklady 10 % na integraci,(Možná oklikou formou nějakého vymyšleného úkonu), zase do osobních nákladů! Dobrá živnost, ne? R^R^R^

11 0
možnosti

;-)No a důchody taky nejsou a hlavně nebudou nic moc R^ Ale sexistické prasátečko bych do toho nepočítala, u toho se někteří vždy moc pobaví. To by se dalo brát jakože z chlívečku "kultura".

5 0
možnosti