Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

at koukam jak koukam, na tom vasem linku jsem nikde nenasla ze gayove, lsby nebo feministky jsou pro islam.

0 2
možnosti

Ano, také mi div nevypadly oči z důlků, když jsem viděla záběry, kde LGBT komunita na transparentech vehementně podporuje Islám. Opravdu ti lidi nechápou, že radikální muslimové házejí gaye z věží, zatímco dole jásají umírnění mulslimové? Kdybych si namalovala transparent na podporu sériových vrahů žen, mělo by to stejnou logiku.

17 0
možnosti

Velka karma. Uzitecni idioti a placeni agenti jsou paradoxem do oka bijicim. Doufam a verim, ze ze lide s obycejnym seskym rozumem prohlednou.

15 1
možnosti

Já být Trumpem, tak naopak začnu s těmi to aktivisty spolupracovat.

Například feministkám bych nabídl možnost za federální peníze natočit intstruktážní video "Jak nejlépe provádět ženskou obřízku". Prostě by vybrali feministku-dobrovolnici, a té by feministka-lékařka odborně provedla obřízku. A pak by s tímto videem obě účastnice mohli jezdit po afrických zemích.

Nebo homosexuálům bych nabídl možnost jet do muslimské země na exkurzi na soud s homosexuálem. Homosexuál-právník by mohl dělat advokáta a ostatní demonstrovat před budovou soudu. Pochopitelně s růžovou vlajkou vyjadřující hrdost na homosexualitu:-)

14 2
možnosti

Jeden z Monty Pythonů, Michael Palin, měl před časem zajímavý cestopisný cyklus, kdy zavítal i do Afriky. Vedl tam rozhovor s běloškou, dobrovolnicí, která mu s úsměvem vysvětlovala, že obtíže žen s obřízkou jsou v západních zemích zveličovány a na sexuální život postižených nemají žádný vliv. Koukal na to překvapeně, ale už tehdy, cca před deseti lety, na to nic neřekl. To mlčení se teď plíživě vnucuje i k nám.

2 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu. Židé ve druhé republice (říjen 1938 - 15. březen 1939) nevěřili, že v Německu té doby jsou vypalovány synagogy, rozbíjeny výlohy židovských obchodů, že Hitler je chystá likvidovat. Vůbec netušili, že to, co přijde bude ten nepředstavitelný horor. I když se už o tom psalo v českých novinách. Tak ti, co jsou islámem nejvíc ohroženi, homosexuálové, volnomyšlenkáři a především svobodomyslné ženy si nedokáží vůbec představit směrem ke své vlastní existenci, co by je čekalo, kdyby to, za co protestují se změnilo ve skutečnost.

45 1
možnosti
Foto

O těch událostech se psalo i ve světovém tisku, ale bylo těžké si to uvědomit do důsledku, když představitelé velmocí se o přízeň Hitlera ucházeli, byli jím fascinováni a jezdili za ním do Německa. Hitler nemusel ani zvednout zadek.

0 0
možnosti
Foto

H33a88n68a 52V69l47k90o19v37á

28. 1. 2017 23:54

Je to tím, že potřebují bojovat proti většině a jsou natolik nevzdělaní, že to, co islám skutečně znamená nevědí.

22 0
možnosti

Potom je ale smutné, že nám je pořád předhazováno západní, potažmo americké, školství jako příklad. Protože podle těchto reakcí to moc vzdělaní lidé nejsou! Spíše jsou zmasírovaní propagandou!

0 0
možnosti

Lůza je lůza a čeká jen na povel, aby se mohla vybouřit. Má početní převahu a tak ti, co jsou u moci, ten chaos docela snadno řídí

4 0
možnosti

Podle mého názoru tyto demonstrace jsou stejným principem jako západní intelektuální akce, které ve skutečnosti podporovali komunistické režimy ve východní Evropě.

Proto V.Havel těmto demonstrantům tajně poslal dopis, který byl k nim dost nelichotivý.

Někdo píše, že LGBT demonstrují svobodu a rovnost pro všechny, ale podle jejich hesel to spíše vypadá na stejný princip, jak jsem psal na začátku.

5 0
možnosti
Foto

Jako obvykle jste zcela mimo.

LGBT komunita a feministky prostě demonstruje za větší svobodu a rovnost pro všechny.

Pro ně jsou stejnými nepřáteli radikální muslimové, křesťanští fantici i ultrapravicoví neonacisté. V USA a Evropě radikální muslimové moc nemají a ani nehrozí, že by ji získali-proto jsou pro ně opravdu realným nebezpečím lidi od Trumpa, přes Zemana až po lidi jako vy. Tedy ti kdo se cítí být nadřazeni a chtějí upírat rovné právo a svobodu ostatním-v tom se od radikálních muslimů nelišíte.

Pokud bude společnost svobodná ve vztahu k náboženství a právům menšin obecně bude to výhodné pro většinu lidí, ale především právě pro menšiny jako je LGBT komunita, feministky...

1 38
možnosti

Být tebou Radku, tam bych se pohyboval méně na makových polích. Mák je dobrý do buchet, to ano.......

24 1
možnosti
Foto

Člověk má skoro pocit, že někteří aktivisté bojující za dobro světa a islám, trpí podvědomou touhou spáchat sebevraždu. Karma R^

11 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky