Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Levičák je nevychované dospělé dítě. Vám karmaR^

3 0
možnosti

Za to už se postaví pár desítek kilometrů tunelů do Izraele...

4 0
možnosti
Foto

Je mi líto, Stát Palestina vznikl v r.1948 ustavením vlády.

0 0
možnosti
Foto

Obamova administrativa přiklepla Izraeli 38 miliard dolarů na obranu. Z toho už jim nějaké peníze dala. Neví se, kolik z toho ještě dá Trump. Proti tomu je pomoc Palestincům symbolická. Palestině poskytuje pomoc EU, Japonsko, arabské země a USA už delší dobu, tak proč se nyní vypichuje takto malá částka od USA.

0 0
možnosti

..... si za ty love mužou synci vopravit tu ambasádu v Práglu-Suchdole, když si ju "nešťastnou náhodou" mírumilovně a umírněně vyhodili do luftu semtexem, žejoV!

9 0
možnosti

Ke konci se Obama doslova odkopal. Jeho podpora muslimům není náhodná. Lze předpokládat , že pan Soroz se skupinou vlivných, zřejmě i Merkel v Evropě , mají své plány a vize , které jim brexit a zvolení Trumpa hodně narušílo. Proto ta hysterie a propaganda . Věci do sebe zapadají, jenom není jasné, jak se budou vyvíjet dál. Evropa se proměňuje špatným směrem a to především díky působení levicových politiků. Omezují se osobní svobody, pohyb fyzických peněz, veškeré toky informaci , dat i komunikace se ukládají a jsou kontrolovány. Údajně kvůli terorismu, ovšem tomu terorismu, který se spustil otevření hranic EU. Odzbrojení občanů a evropská armáda jsou jen další kroky.

26 0
možnosti
Foto

H57a49n33a 12V12l52k77o38v44á

25. 1. 2017 19:34

Co na to říct. Svět se zbláznil. Neomarxisté orientovaní na čím dál levicovější západ nadávají socialistům do Kremlobotů a cítí se přitom jako intelektuálové, ohánějíce se jménem Václava Havla. Pravičáci začínají nacházet zalíbení v Putinovi, Zemanovi, Trumpovi...a já je chápu, i když nesouhlasím. Zřejmě bych se, ač nepraktikující křesťanka, měla odstěhovat do Izraele, kde mají tak nějak víc jasno...

17 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky