Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Pan Holub by vám vysvětlil jaký jste sobec a měl byste po žížalkách.

1 0
možnosti
JC

Tak nevím, prý máme křesťanské základy a máme pomoci bližnímu. Ale to je ten háček. Kdo je to bližní? Pro mne rodina, sousedé, spolužáci, přátelé, známí, možná i Češi (pokud jsem v zahraničí), ale mí bližní nejsou ani Afričané, ani Asiati, dokonce ani Arabové. Takže jim pomáhat nemusíme. Ať jim pomůžou jejich bližní. Mají na to, třeba Katar, Saudská Arábie a další muslimské země. Tak ať se snaží.

7 0
možnosti
AP

Na neziskovkách je nejhorší to, že mnohé z nich spotřebují naprostou většinu získaných dotací na svou vlastní režii, tedy své platy, a jen se zbytkem pak "konají dobro" podle svých ideologicky zvrácených představ.

18 1
možnosti
ZH

Rozhodně ne možná, ale určitě jste bezcitný, pravý současný katolík, karikatura lidství.

0 24
možnosti
ML

Pán Horner, normálny človek na vašom mieste by sa už dávno zamyslel, ak by mu deväť z desiatich ľudí tvrdilo, že lepšie je riešenie A, nie B. V akejkoľvek situácii. Karikatúry ľudstva (© Z.H.) ako vy (a váš veľký vzor, R.P.) naopak tvrdošijne trvajú na svojej výnimočnosti, neomylnosti, jedinečnosti a bohorovnosti. Našťastie, výskyt tvorov s touto poruchou osobnosti je pomerne vzácny. Chápem ale, že o to viac musíte okolo seba kopať, pľuť, urážať a nálepkovať ostatných, ktorí nechcú pochopiť vašu zneuznanú genialitu a riadia sa skúsenosťami a zdravým (!) rozumom. :-/

25 0
možnosti
JV

Ta karma říká vše o české mentalitě.

1 3
možnosti
PB

...... já mám soucit se všema !,- s krimošama, cikánama, nemocnejma, armádou, policií, s justicí, s cestářama, se školstvím, s důchodcama,- nakonec aj s tema migrantama !,- ..... každej měsíc přispívám sám a dobrovolně,- platím d a n ě !!!

7 0
možnosti
Foto

!R^ Rozumím. A velmi! Jeden z vnuků prodělal leukemii. Nebýt špič.(!!) péče, ale i skutečné(!) solidarity(nerad ono jinak velice zprofan. slovo užívám), atˇ už ,,andělů", či sponzorůR^, měl by šanci minimální! Stejně tak jako jeho rodiče i celá naše rodina!

Pošlu někdy DMS, dám alespoń pár korun do kasiček, naposled tříkrálové,ač sám nemám coby důchodce nazbyt, dámváme věci do sbírek(nebýt mých dětí, nemám ani počítač!). To vše považujeme za normální. Ovšem, kde jsou, a také jak a pro koho, hranice. Nikdo nemůže nést všechny bolesti a hříchy světa. To údajně dokázal jen jeden, Syn Boží. A ukřižovali jej za to!

18 0
možnosti
Foto

Někdy v době použití šedých pasů, jedna česká rodina zahynula na jugoslávsko rakouských hranicích při pokusu je ilegálně překročit. Vy jste s nimi nesoucitil?

Pozn. Ten případ vedl Jugoslávii k tomu, že vypověděla dohodu o používání těch pasů.

3 5
možnosti
PS

Irelevantní. Nelze srovnávat.

5 0
možnosti
Foto

Řekl bych to tak, měli bychom si na základě dobrého starého pořekadla :"bližší košile, nežli kabát", napřed řešit svoje problémy a potom teprve možná ty, které se nás prioritně nedotýkají.

23 0
možnosti
JN

J52i38ř94í 67N42o89s15e47k

19. 1. 2017 20:38

Nehledě na to, že kapacity na všechno nestačí. Zdravý rozum velí pomoci menšímu počtu lidí kvalitně a smysluplně, než plošně všem - ale napůl.

6 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky