Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Osobne vidim rozdeleni na levici a pravici (mimo mnoha dalsich jako na platce-neplatce dani, zamestnane-nezamestnane apod.) jako nastroj k rozdeleni lidi, oslabeni statu a posileni soukromych elit, ktere s nim pak mohou lehce mavat a vyuzivat jej pro svuj prospech. Stat totiz ke sve funci potrebuje jak levicove, tak i pravicove kroky a to pruzne podle potreby, takze spis je dulezite jestli jehoi politkka je k prospechu jeho vlastnich obcanu a ne jake procento je levicove a jake pravicove. Multikulturalizmus podporuji bohate kapitalisticke elity, majitele svetovych medii, bank... takze otazkou je kdo taha za nitky a kdo odvadi praci tzv. uzitecnych idiotu (tam si myslim, ze to budou ti ateisticti levicaci). Jsem odpurcem multikulturalizmu a zaroven jsem pro socialni stat... jsou to podle me dve ruzne, nesouvisejici veci, a kdyz vidim, ze situace s multikulturalizmem se snazi vyuzit lide k tzv. hlasani pravicovych myslenek k ozebraceni vlastnich spoluobcanu (omezeni jejich platu, socialniho zazemi kdyz jsou propusteni) za ucelem navyseni vlastniho zisku, tak s tim proste nesouhlasim. Stat ma byt suverenni, nezavisly, jeho obcane si maji zvolit cestou jakou chteji. Nemaji duvod se mit socialne spatne ani kdyz je soukromnik propusti. Oslabovani statu tak podle me spis nahrava soukromym kapitalistickym elitam - pravici nez chudym.

0 1
možnosti
MC

KarmaR^.Levičáci roznáší nepravdivé lásky, plodí nenávist, maří úspěch a svobodu, roztáčí regulační stroje a tím vytváří populistické společnosti.

1 1
možnosti
RJ

R38a79d48e84k 41J84a81r16o87š

17. 1. 2017 22:41

Jeden postřeh z praxe. Externě učím mladé umelce a sleduji, že jsou většinou antimultikulturni :-)

0 0
možnosti
Foto

Wow, příjemné překvapení.

0 0
možnosti
PB

..... pro ty levicový aktivisty to bude neskutečnej nářez až ta lidová a nefalšovaná pravda zvítězí nad tou neomarxistickou a multikulturní lží ;-D !

7 1
možnosti
RH

Problém konzervatismu je, že bohužel nemůže nikdy vyhrát. Konzervatismus je snaha brzdit překotný vývoj a změny ve společnosti zvládat lépe. Svět a společnost se budou vyvíjet dále, akorát se projevy změn zbrzdí. Když se podíváme na konzervativní ikony Reagana a Thatcher a dopad jejich politiky, tak z dnešního pohledu vidíme, že se společnost i tak radikálně změnila. Může ale dojít k reakční politice, která je kontraproduktivní, protože v důsledku urychluje změny.

3 3
možnosti
RJ

R13a15d67e12k 83J93a55r27o56š

17. 1. 2017 22:27

Konzervatismus vyhrál WW2 (Churchill) a porazil Komunismus (Reagan). Bohdá, že porazí i sluníčkový neomarxismus...

12 1
možnosti
PS

Karma. Bohužel mám obavu, že jde o něco většího , než pozůstatek hippies. Nejsem příznivec konspirací , ale podobá se to organizované změně politického systému. Taková levicově neomarxistická revoluce . EU předvádí osekáváni svobod , snahy o vojenské struktury , odzbrojování občanů, cenzura a propaganda. Jako za bolševika.

16 0
možnosti
JP

J39a96n 18P58a11v58l59í38k

17. 1. 2017 19:31

Nechci polemizovat s článkem, jenom v souvislosti s menšinami a většinou, připomenu slova filozofa E. Rádla: "Lid opravdu demokratický jest pod zákonem pravdy; posledním slovem demokracie není "lid ani většina", nýbrž jsou jen praktickou pomůckou dáti průchod pravdě. Pravda, spravedlnost, blaho lidí na tomto světě je cílem politiky; hlasování lidu jen prostředkem. ... Z toho důvodu samy volby a sám hlas většiny nic nezabezpečují, jestliže před nimi nebyla provedena veřejná diskuse... "Soud lidu" má jen tehdy cenu, bylo-li soudní řízení náležitě provedeno, a nikdy není posledním rozhodčím o spravedlnosti, neboť lid se mýlívá jako se mýlí jednotlivci; proto musí mít i menšina svá práva, a proto musí být vždycky možno odvolání od soudu lidu k svědomí jednotlivcovu. Demagogie jest proto největší nepřítelkyní demokracie, že nepočítá s poučováním lidu, nýbrž spoléhá jen na "city", tj. instinkty lidové..."

1 0
možnosti
Foto

Mění, ale ti druzí se zdají mít více hlav. Jako ta pohádková saň.

10 1
možnosti
RJ

R43a47d66e70k 52J33a80r50o96š

17. 1. 2017 19:48

No, musíme si pohlídat ty příští volby. Oni už prosákli snad do všech stran a hnutí...

4 0
možnosti
RJ

R20a12d23e65k 32J93a25r31o93š

17. 1. 2017 19:08

Fofolu neberu, dal bych si s Bedřichem taky panáčka - já tedy starého dobrého Jacka Danielse :-) Jinak samozřejmě superkarma... R^

6 0
možnosti
BM

Skvěle napsané!!! Věřme ale, aby se to nezvrtlo a to kyvadlo se nepřevrátilo na opačnou stranu. Z extrému do extrému....

6 0
možnosti
BM

Jo, a dám si panáka.... Místo Fofoly;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky