Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z meho pohledu by mel vas clanek vetsi hodnotu kdybyste psal o lidech bez ohledu na nabozenstvi. Pro mne je hrozne ze jsou zabijeni a muceni a terorizovani lide a celkem mne nezajima v jakeho Boha nebo proroka veri.

1 8
možnosti

Z mého pohledu Martine by to byla kravina. Každý člověk je něčím determinován. A je jedno, zda jde o náboženství, ideologické přesvědčení, světonázor, vnitřní pocit.

23 0
možnosti
Foto

Chtel jsem jen rict ze problem vnimam v deleni na muslimy a krestany. A na mytus ze ti prvni jsou automaticky spatni a ti druzi automaticky dobri. Pro mne ma lidsky zivot stejnou hodnotu nezavisle na vnejsich okolnostech. Ostatne ... nebyl to Buh kdo nas stvoril k obrazu svemu? A nemyslim ze uz behem kreace premyslel kdo v co bude verit

1 5
možnosti

Pan Kavka se nevymezuje ani tak proti muslimům, ale proti islámu. Ne každý muslim je muslimem dobrovolně a pro mnoho muslimů je islám vězením. Jestliže však existuje zásadní rozdíl mezi učením islámu a křesťanství, tak přeci musí existovat alespoň nějaký rozdíl mezi nositeli a šiřiteli tohoto učení. A kdo jimi je? Lidé. Jestli někdo říká, že mezi nimi rozdíl není nebo by se neměl dělat, tak nemůže být zdráv. Muslimové jsou ve svém učení přesvědčování, že mají nesnášet nemuslimy, a aby toho nebylo málo - oni se nesnáší ani mezi sebou. Tedy rozum i logika káže být na pozoru zejména před muslimy jako nositeli islámu než před křesťany, jejichž učení nesnášenlivost k druhým nehlásá.

5 1
možnosti
Foto

Lidé se pane Mělnický nerodí ani muslimy ani křesťany ani budhisty. Lidé se rodí jako lidé a není tedy mezi nimi nejmenšího rozdílu. Spousta muslimů například slouží oddaně v IDF, což je pro vaší informaci armáda státu Izrael. Naproti tomu, spousta křesťanů, se velice ochotně podílela na nacistických zločinech a nebudeme odbíhat daleko do minulosti, Breivik sám sebe také považoval za křesťana. Ostatně, podobně jako Charles Manson, který měl okamžiky, kdy o sobě tvrdil že je reinkarnací Ježíše. O čem to vypovídá? O tom že vše je o lidech. Člověk může být skvělou bytostí, i když vyznává věci, pro jiné nepředstavitelné. Proto, jedná li se o životy, pak dělit lidi na takové nebo makové je zrůdnost. Ostatně, hovoříme li o Aleppu, které zmiňuje autor, opravdu tam jsou jen muslimové a křesťané? Ptám se, nevím. Ale co když tam jsou a v ohrožení byli či stále jsou ateisté? Ty necháme zemřít? Zkuste o tom přemýšlet, pane Mělnický, než budete příště zase zpochybňovat něčí zdraví.

0 0
možnosti

A20d18a95m 82P46o64c30h38e

13. 1. 2017 10:16

Jasně, vždycky jsou to hlavně lidé, což nic nemění na tom, že islám je extrémně nenávistná a totalitní ideologie a naprostá většina útoků v poslední době se děje jeho jménem

3 0
možnosti

K tomu jen krátce: mýlíte se. Pokud je jeden z rodičů muslim, je dítě automaticky muslim. Muslimové se většinou už tak rodí, ať si o tom myslíte, co chcete. Ti, co argumetují křesťanem Breivikem zapomínají dodat, že to, co udělal Breivik, je v přímém rozporu s křesťanstvím. A teď si to porovnejte s učením islámu, a co se děje v jeho jménu. Trilogie je dokonalým manuálem pro IS.

2 0
možnosti

A78d46a73m 92P72o57c44h68e

13. 1. 2017 10:14

Kdo tvrdí, že jedni jsou automaticky dobří a druzí špatní?

0 0
možnosti

A74d62a49m 25P61o71c49h30e

13. 1. 2017 10:14

Nebo se vám nehodí do karet, že se tak děje skoro vždycky ve jménu islámu, co? Koncentrační tábory byly taky hrozné bez ohledu na nacismus?

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky