Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Článek jsem - jako většinou - okarmoval, rád přečetl atd. :-)R^

Ale jedno ;-€ neodpustím, a to v poslední větě článku:

Dvě š ve slově tišší: "A to jsou ti tišší a pokorní?"

Grammar nazí nésu, ale vodsavaďsa podsavaďsa.

0 0
možnosti
Foto

Bez komentáře:

:-):-):-)

Syřan Jumaa by alespoň chtěl dobře placenou práci:

"but have yet to be provided with “a good and natural life”, which includes a well-paid job,"

Čeká již rok a nikdo mu ji stále nedal. Proklíná den, kdy přišel do Švédska.

Je to ctihodný muž a má taky nárok na dobré a kvalitní bydlení.

http://www.breitbart.com/london/2016/12/31/migrants-angry-sweden-expected-house-girlfriend/

0 0
možnosti

Jen zavádějící tlachy. Připadá mi, že jste se ani nesetkal s žádným cizincem. Stejně jako my jsou někteří pracovitější, jiní méně. Drtivá většina z nich si prožila mnohaleté útrapy, které si neumíme ani přestavit. Zdá se, že buran z Hradu a další populisté vymýtili z většiny národa nejen lidskost, ale i zdravý rozum.

1 11
možnosti

A napadlo vás někdy že naši dědové a pradědové si své peklo užili abychom měli co máme?

Proč si sakra oni nedokáží vybojovat to co celá Evropa dělala staletí?

Dokonce mají lepší startovací podmínky, v málokteré jejich zemi v zimě zmrznou, když už si dají práci, tak zvládnou i dvě úrody ročně. Tak co sakra ještě od osudu chtějí?

Tlachapoud jste tu vy a my bychom měli hodit leda tak mizející úsměv kočky Šklíby a vrátit je jako nevyžádanou zásilku.

Nebo zkusím ještě podpásovku, proč jim nepomohou miliardáři od Alláha co dostali ropu do vínku? Nenapadlo vás, že je to tam nějak divné, že tam plnohodnotní občané, dlouho nic, pak velbloudí bobek a nakonec cizí pracovníci a pak ještě skoro-otroci byť souvěrci?

2 0
možnosti

Celkem souhlas. Jen malá poznámka: Myslíte, že si pobírači sociálních dávek jakékoliv národnosti a jakéhokoliv věku uvědomují, že to "platí lidé, kteří každý den chodí do práce a odevzdávají ze svého platu výpalné sociálnímu státu." Pochybuji.

3 0
možnosti

Zijeme v systemu, ktereho soucasti je minimalni doporucovana nezamestnanost zhruba 5%, takze davky patri k systemu. Pokud stat neni schopen ohlidat a oddelit lidi, kteri do prace nechteji a plati jim stejne jako tem, co praci nemaji a chteji pracovat, tak to je na prvnim miste chyba statu. Hanit vseobecne pobirace davek je usmevne ... navic kdyz je u nas dlouha leta socialni minimum okolo i pod 3000 mesicne, takze kdyz se to nekomu vyplati pobirat, tak platy musi byt v jeho regionu naprostou tragedii. co je dalsi minus a za to nezamestnani nemohou. V cizine je socialni minimum pro jednotlivce i ve vysi nasi prumerne mzdy (ciste pro bezdetneho). Davky patri k systemu. Pokud chcete kapitalizmus, nechcete zavadet zpetne minuly rezim s povinnosti pracovat a plnou zamestnanosti, tak se s tim proste budete muset smirit a svou kritiku obratit na stat, ze dovoli, aby meli lide neochotni pracovat stejne davky jako ti ochotni, co je podle me hlavni problem.

Dalsi vec je multikulturalizmus. Davky mohou byt pro mistni obyvatelstvo ochotne pracovat vysoke a zaroven zeme neni nucena prijimat cizince a ty davky jim nabizet, takze spojovat davky s imigraci je take nesmysl. Je ciste na statu, jakou ma imigracni politiku. Ja jsem pro slusne davky pro slusne lidi a zaroven proti migraci. Na Zapade to dlouhodobe skvele fungovalo az do doby, nez propadli multikulturalizmu.

2 2
možnosti

Doufám, že první várka půjde do Návojné a Radek Polický půjde příkladem - naučí je česky a sežene jim práci, a když se na ni z náboženských či jiných důvodů nebudou hodit, bude se dělit o svůj plat i byt. Ale bát se nemusíte - budou plně integrovaní, a že jsou malinko jiní, poznáte jen podle plné návojenské mešity. Doufám, že Radek Polický všem ukáže, že si za svými teoriemi v diskuzích stojí a umí je přetavit v činy. Vždyť kdo jiný by nám měl názorně ukázat v praxi, že se skoro všichni hanebně mýlíme!

18 1
možnosti

Tak dúfate zbytočne. Radek by klasicky multikultúrne rád rozdával len z cudzích majetkov.

2 1
možnosti

Jste pěkný nácek, když chcete, aby Mahmoud pracoval. Pracovat máte vy, aby si Mahmoud mohl přivést do domu nějakou ženu.

:-P

15 1
možnosti

Přesně tak, musí se přece řádně respektovat kultura migrantů.

A vůbec, muslimští migranti nemají čas pracovat, ti musí chodit do mešit a věnovat se na 100% postupné islamizaci, tak je prosím "nerušte" s normální prací!

10 1
možnosti

Jo, to je z toho, že se už málo vyprávějí ty staré, jednoduché pohádky. Třeba taková, jak si zajíček pustil do domečku lišku a jak dopadl, jak ani zlatou rybku nebavilo plnit přání protivné rybářovy ženy atd. atd. To pak i malé dítě ví, že dobro je odměněno, zlo potrestáno, ale pokud se to dobro dá zaměnit až s hloupostí, tak ten dobrák pochodí špatně.

15 0
možnosti

To uz je dneska nekorektni takove pribehy...ostatne postavy z pohadek, ktere byly tehdy povazovany za kladne, by dneska mely podle svych cinu plny trestni rejstrik.

11 1
možnosti

Názorný příklad pro potvrzení obsahu tohoto blogu.

EU páchá sebevraždu v přímém přenosu.

http://zpravy.idnes.cz/amri-utok-berlin-utek-pet-zemi-de0-/zahranicni.aspx?c=A170105_095532_zahranicni_ert

8 1
možnosti
Foto

Lidi jako vy neuznávají demokracii a proto je jim divné, že někdo kdo je nespokojen s rozhodnutím úřadů nechává svůj spor rozhodnout soud.

Nemáte kde brát tak oživujete staré věci a snažíte se nesmyslnné představy jednotlivců napasovat na všechny migranty.

Od vás klasický princip kolektivní viny.Rv

Jak vůbec s takovou nenávistí v srdci můžete žít?:-/

0 33
možnosti

Drahý Radku, demokracie opravdu není o rozhodnutí úřadů, demokracie je v tom, že lidé dají nespokojenost s rozhodnutím úřadů. A není to ani o tom soudě, co má rozhodnout. Soud rozhoduje podle zákonů daných v určité době, to s demokracii nemá nic společného. Například soudy v padesátých letech rozhodly, že můj děda nemá nárok na svoje pozemky, protože zde byl vyšší zájem a to kolektivizace.

O nejde o kolektivní vinu, vidíš to někde v článku, spíše jde on určitý úzus

14 1
možnosti

Pravá katolická selanka. Pár vhodných dezinformací a nenávist je zase na světě.

2 20
možnosti

V článku je něco o katolících? O co tam je za dezinformace?

22 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS