Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Máte naprostou pravdu v tom, že ještě před rokem nám mainstreamová média neustále tvrdila, že většina imigrantů utíkají před válkou, že jsou vděční, že jsou VŠ vzdělaní, že je mezi nimi mnoho dětí, že se integrují a že obohatí naši společnost ekonomicky i kulturně. Nakonec se ale nepotvrdilo vůbec NIC. Ukázalo se, že realita je přesným opakem loňských tvrzení.

A je zajímavé připomenout si některé loňské aktivity našich "elit". Např. petici Vědci proti násilí. http://www.adventnivyzva.cz/

V té výzvě je i věta "Všem, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení." Podepsalo to skoro 3500 akademiků. Až mě mrazí z toho, že naši vědci mají tak špatný odhad reality. Dnes by s nimi nesouhlasila už ani hlavní vítačka A. Merkelová.

:-)

7 0
možnosti
MS

R^ Já bych titulek ještě rozšířil o otázku: "A potřebujeme to ?" :-)

0 0
možnosti
Foto

Jsem extremista, rasista, xenofob, fašizující populista a nacionalista.

1 0
možnosti
OF

Doporučuji : Ivica Andrić : Most na Drině.

-I.Andrič je nositelem Nobelovy ceny. ...v onom bosenském městečku se nejlíp žilo za Turka, a nejhůře za Franc Josefa....

;-D

1 1
možnosti
JK

Nositelem Nobelovy ceny byl i Jásir Arafat a je Obama. To není žádné měřítko ;-D.

4 0
možnosti
PD

P55a37v92e71l 10D20u68d54r

12. 12. 2016 23:13

Není pravda, že zde žádní nejsou, je jich zde 50 000.

http://www.muslimpopulation.com/Europe/

7 0
možnosti
KB

Strýc mé ženy prožil jako technik část pracovního života v tehdejších spřátelených zemích jak Libye, Jemen, Sýrie. Všechny zážitky by byly na dlouhé povídání, ale vždy si vzpomenu na jeho základní postřeh.

Že s jednotlivci není žádný problém. Pokud se však sejde skupina třeba 10, 15 nebo 20 muslimů a budou mezi nimi 2-3 ortodoxní muslimové, tak se všichni ihned přizpůsobí těmto ortodoxním. Ti vlažní ihned odhodí svoje "moderní" návyky a ihned se z nich stanou "správní" muslimové, i když je to z jejich strany třeba přetvářka. To je podle mě jeden z problémů muslimského a hlavně arabského světa, že normální je být ortodoxní muslim a vlažnost ve víře je prostě jakási odchylka od normálu. To je rozdíl proti "křesťanskému" světu.

Druhá zajímavá věc je, že tento svět naprosto nechápe "ateismus". Jak strýc tvrdil, radši všem vyprávěl, že je protestant a měl klid. Křesťana nebo žida mohou nenávidět, ale alespoň jste NĚKDO. Ateista je NIKDO, lépe řečeno NIC. Kdo ví, jestli vás ortodoxní muslim vůbec považuje za lidskou bytost v evropském slova syslu.

42 1
možnosti
OF

Měl říct je že komunista, lhát se nemá.

0 1
možnosti
JB

Mám docela osobní vztah k Indonésii. Vím, že je to muslimská země, ba dokonce země s největším počtem muslimů na světě. Donedávna byla dávána za vzor tolerance náboženství. No i tam to už přestává platit. V Jakartě mají křesťanského guvernéra, dokonce z čínské menšiny.Za jeho vlády zmizely z ulic odpadky,zmizely doupata s hazardem, stavěly se parky. Četla jsem hezkou větu - za jeho vlády přestala být pracovní doba úřadů jen orientačním číslem.Úplatky přestaly určovat, co se kde stane, kdo dostane jaké místo, komu se to nelíbilo, druhý den měl v kanceláři výpověď. Jenže pak se " neuctivě" vyjádřil o muslimech, vlastně řekl toto, že muslimové se nemusí řídit jen koránem, můžou si zvolit i nemuslimské vůdce. A je zle. Už několik týdnů v Jakartě probíhají demonstrace, a pan guvernér jde před soud za urážku islámu. Navíc jsou zanedlouho volby. Co na tom, že město za jeho vedení prosperuje jako nikdy. Co na tom, že je to ve prospěch všech, muslimů, křesťanů, budhistů... Urazil islám!!

36 1
možnosti
PB

..... otázka v samotném titulku není až tak složitá !,- ...... odpověď zní,- NENÍ V !!!

3 0
možnosti
ZH

Není překvapivé, že článek nemá žádné odkazy dokladující nesmyslná, leckdy přímo vylhaná tvrzení. Před testem fakticity by neobstálo jediné tvrzení.

2 29
možnosti
PB

..... plně s Vámi souhlasím ",- glosa není o vývojové psychologii natož o filosofii,- Vy "fakticito" ;-D !

6 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky