Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, tak mi to připomíná jako dávné diskuze, kdy se říkali, když se chtělo něco opatrně kritizovat: "soudruzi, vy víte, že nejsem proti socialismu, ale ..."

5 0
možnosti
MK

R^R^R^

Pro Polického: čtěte články zdejší blogerky Moniky Pilloni; píše z Itálie. Poučné; tedy pro toho, kdo se poučit chce.

Autor zde uvedl jen několik příkladů; sepsat vše, to by vydalo na několik knih!

Pan Mach se ptá zcela oprávněně; takže pokud to hrajete, pak klobouk dolů. Ale pokud ne, tak........

7 1
možnosti
Foto

Třeba před hodinou vydaný „Zrušení práva na soukromé vlastnictví,všechny obce jsou povinny přijímat ilegální migranty“:

„ITÁLIE: Poslední dar ministra vnitra Alfano: nový národní plán pro “hoštění” : alespoň 3 imigranti na tisíc obyvatel. Prefekti mají zelenou a mohou rovněž zabavit domy a byty v soukromém vlastnictví...“

http://pilloni.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=573045

..

Záporné hodnocení Radek Polický 61314

Opět dokazuje zbabělost – bojí se cizích argumentů – neodpoví, ale dá vám zákeřně minus; asi to ani číst nebude. Pravda ho přece nezajímá – vzhledem k tomu, jak permanentně dokazuje, že se jí štítí... Polický je věru delikátní charakter.l

0 0
možnosti
PV

P63a58v80e98l 86V61é75b16r

9. 12. 2016 20:57

Dobře, řeknu to takhle: Nebyl jsem rasista. Byla mi lhostejná barva kůže, národnost, náboženská příslušnost. Dnes se ze mne rasista stává. Nemám touhu pronásledovat černochy, či Araby, jako takové, nemám touhu jim ubližovat. Ale nechci je tady a jsem ochoten, přes svůj pokročilý věk, proti nim bojovat, protože se cítím být z jejich strany a hlavně ze strany jejich muslimského náboženství, ohrožen.

Tak, a teď mně to může iDnes smazat (jakože to určitě smaže).

26 1
možnosti
PV

P82a51v34e32l 55V23é81b79r

9. 12. 2016 22:11

Mínus od Polického vydá za superplus!

11 1
možnosti
MD

Kdyz se jeste chvili pockame, bezne uslysime ' tak jsem rasista, no a co byt, moje vec'.

8 0
možnosti
VM

V57á80c86l35a73v 13M77a14c77h

9. 12. 2016 19:42

prosím prosím potrďte mi že si toho Polickýho vymyslen nějaký šílený programátor na idnesu8-o8-o

14 1
možnosti
MK

On je skutečný. Bydlí v Navojné, kde je zaměstnán díky milosti obce, protože dluží moc peněz a žije z toho co lidé dají státu na daních

4 1
možnosti
PB

... proč se tak někdo vobhajuje ?!,- já su rasista, ale třeba takový Slováky mám rád !

8 0
možnosti
Foto

Jako obvykle od vás blog plný lží a polopravdRv

Nejen, že případy z Říma nejsou dva (jak uvozujete slovem další) ale jeden-otec se synem a vůbec vám nepřipadne divné, že někdo žádal o socialní byt před 25 lety, bydlí v karavanu a stěžuje si, že nemá práci a nejen, že nemá práci otec, ale ani 26 letý syn. Navíc o byt přišli kvůli neplacení nájmu. Proč takový člověk nejde s karavanem tam kde práci najde? Rodina, která byt měla mít přidělený navíc měla děti, v italii žila 10 let a otec rodiny na rozdíl od těch dvou Italů pracuje-možná tak do rozpočtu odvedl více než ti 2 Italové.

Jako druhý jste si vybral specifikum- tábor v Calais, který už úřady vyřešily. Tam navíc nikdo nemusel říkat nic o rasismu, když protest nebyla ani tak proti migrantům, ale proti neřešení trestné činnosti úřady.

Wilders by uznán viným z diskriminace, ale nebyl nijak trestán-na rozdíl od toho co tvrdíte vy.

O vraždě té dcery úředníka EU novináři informovali takřka hned. Neuváděla ji ARD prostě proto, že neuvádí ani jíné vraždy, které páchají Němci. odmítli se prostě podřídit módě vypíchávat jen trestnou činnost migrantů a o zbytku mlčet.

0 29
možnosti
MK

A to je přesně o čem píšu. O tobě a tobě podobným.Víš Radku, mám tě svým způsobem rád. Ty jsi takové koření pod mým blogem. Sice vždy mluvíš mimo obsah blogu, ale zase se člověk zasměje a tím prodlužuješ životR^

10 1
možnosti
JH

Větinou do zdejších diskusí nevstupuji, čtu už blogy málo. Nedávno šly v ČT Souvislosti Jana Pokorného a na mnohé otázky hledaly odpoěvdi. Subjektivní, pochopitelně. Objektivní neexistují, přesněji pro lidi věřící je snad zná ON!

4 0
možnosti
MK

Ono objektivně odpovědět znamená znát strašně moc...a to je většinou už mimo lidský obzor.

Je tomu už 41 let co se nás učitelka ptala jaké je jablko. Někteří odpověděli červené, někteří žluté, dle toho odkud se dívali.

Někteří řekli, že malé, někteří řekli, že velké, asi podle toho co měli na zahradě.

A učitelka řekla "To jablko je červivé" A bylo, ale toho se dopátráme, až to jablko rozkrojíme.

A svým způsobem měli pravdu všichni. A přitom neměli.

Jenomže to byl pohled dětí, které by byly schopny to jablko, protože je červené, voní, schopny slupnout i s červem. (nemluvím o třešních na které jsme chodili)

Jenomže dnes to jablko nedržíme v ruce. O to jablku nám vypravují a lidé vidí, že to je jinak.

4 0
možnosti
Foto

P31e30t95r 31H31a96n13n49i21g

9. 12. 2016 17:40

Diskutérovi Polákovi se povedl docela signifikantní kousek. Kritizuje autora, že píše "nejsem sice rasista ale..." pak, jak diskutér píše "následuje rasistický nebo xenofobní výrok". Sám však píše "jsem sice spíše zastáncem absolutní svobody slova" a dodává přesně v intencích toho, co sám kritizuje "ale chápu, že jsme se jako společnost rozhodli, že některá témata není žádoucí propagovat" Říká MY (kdo My?, dřív to byla strana a vláda) Kdo jsou tedy ti MY nyní? Kdo určuje, co se smí a nesmí říkat?

Rozhodla se snad většina občanů v referendu, že dobrovolně zvolí autocenzuru, že nebude moci mnohé věci a jevy nazývat pravými jmény? Potom se nedivme, že když se někdo odváží nazývat věci pravými jmény, že vyhraje volby v USA. Jenže tam mají dodatek k Ústavě o bezpodmínečné svobodě slova, což nám v Evropě tragicky chybí. Tady za se za pravdu těžce platí. Nezapomeňme, že právě nashromáždění pocitu nemohoucnosti obyvatelstva etablovalo na počátku dvacátých let minulého století v Itálii fašišmus. A Italové nemají k revolucím daleko. Proto rozum do hrsti, lidé už nevěří médiím, tak jako na konce 80tých let v zemích východního bloku. V USA nikdy nevznikl totalitní režim, protože tam mají právě ten dodatek o svobodě slova v Ústavě.

25 1
možnosti
AP

Skvělé p. HanniguR^R^R^ To bezvýznamné mínus od zakomplexovaného člověka berte jako místní folklór.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky