Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... tak maj to pod palcem, žejo,- ten Trump, hnedle potem Bulharsko, Moldavsko, za chvilu Rakousko, no a potem ta Francie, Holandsko, Německo,- ....... a von nějakej Obama hlásil že sou ti Ivani enem regionální velmoc ?!, to mi teda vysvětlite;-D ?!?

4 0
možnosti

Ono ani není divu. Ti, co nejvíc křičí o Rusku, jsou ve skutečnosti víc levicoví než kovaný bolševik. Propaganda, cenzura, manipulace, převychovávání populace dle názoru politického vedení, kriminalizace odpůrců , to všechno jsou praktiky levicových neomarxistů, kteří se nás snaží přesvědčit, že oni jsou ti liberálové, humanisté a pravicově orientovaní. Opak je pravdou. Ve státech byla Hillary levicová s podporou Saudú, teď za ni lobuje zástupkyně zelených. V evropě Junker veřejně pochválí zesnulého Fidela, Merkel ,Schulz, Sobotka,zelení, socialisté , je to jedna velká vlna levicové politiky směřující k omezení osobních svobod a k nevratné změně světa k horšímu. Putin se musí řezat smíchy od rána do večera, jak se ten Západ bolševizuje a likviduje, aniž by pohnul prstem.

11 0
možnosti

Jasně v Kremlu vládne kágébák za potlesku našich i jiných komunistů, znárodnil veškerá relevantní média a zabíjí kritiky a opozičníky, velebí Stalina a SSSR. To levicové zlo ale je na Západě... ;-D

1 7
možnosti

Mě osobně to připomíná postoj komunistického vedení pře rokem 1989. Za všechny projevy nespokojenosti mohli západní různé antisocialistické, sionistické a revanšistické kruhy, různé ideodiverzní centrály, štvavé vysílačky (nevím jestli jsem na někoho nezapomněl). Měli jsme samozřejmě drobné potíže růstu, ale všechny výše uvedené síly vždy využily naše drobné chyby ke svým cílům.

Prostě chyba nebyla v socialismu, ale v západní propagandě.

12 0
možnosti

:-)........Je to tak ! Nato hlídá Estonsko a LItvu a jak jsem před chvílí četl Turecko dnes poslalo do Řecka 170 tisíc dalších primitivů ! Proč bychom hlídali schengenské hranice, když srdnatě bráníme Evropu před Ruskem?

Generál Petr Pavel je nažhavený na boj, bohužel na nesprávných hranicích. BUde ještě veselo, ale Rusové za to nemohou. Na přísun imigrantů jsou pozitivně naladění jiní kápové. A někteří tomu tleskají ! R^R^R^

13 3
možnosti

Pánové Kopřiva a Horáček opět prokazují, že jejich smýšlení je dětsky naivní.

Nadávají na Rusko za to, že intrikuje proti Západu.

Ale to přeci bylo, je a bude, že státy proti sobě intrikují.

Já osobně považuji za naprosto logické, že to Rusko dělá. Nelíbí se mi to, ale je to praxe v mezinárodních vztazích naprosto běžná. Tak tomu je už nějakých šest tisíc let od dob starověkých civilizací (předtím státy neexistovaly).

Já mnohem více než to, že Rusko proti nám intrikuje, odsuzuji tu slabost Evropy, že dovolí, aby ty ruské intriky měly úspěch.

Pánové Kopřiva a Horáček jsou pravděpodobně těmi typy lidí, kterým přijde sedmnáctiletý syn domů opilý a oni nadávají na toho sousedovic fracka, že ho tahal do té hospody.

Já a mnozí další pravidelní účastníci těchto webových diskusí jsme naopak takovými typy lidí, kteří poté, co syn vystřízliví, postaví do latě jeho a na případnou námitku, že do té hospody ho tahal ten Dušan ze sousedství, především postaví do latě syna:

"Vo Dušanovi vim svý, mam na něj svuj názor a to si piš, že žádnej pěknej. Ale s tou hospodou je to asi jinak. Určitě tě tam jenom lákal, ale že by tě nutil s pisolí u spánku, to asi ne. Takže dvacet procent viny je na Dušanovi a s jeho rodičema si vo tom promluvim, dvacet procent viny je na tom putykářovi, kterej ti nelejval i přesto, že ti ještě neni vosumnáct. To možná poženu k nějakýmu úřednímu řešení. Ale šedesátprocent viny je na tobě, že jsi tam šel nakonec dobrovolně a že ses zlískal jako starej Klimeš minulou sobotu. Ale já nejsem Klimešův fotr, takže nebudu řešit jeho, já jsem tvůj fotr a budu řešit tebe."

A analogicky se dívám na současnou Evropu a na Rusko:

Jestli nám hoří koudel u oné části těla a Rusko do toho ohně ještě navíc fouká, aby byl ještě větší, tak já samozřejmě to tomu Rusku též vyčítám, ale jenom z takových dvaceti procent. Osmdesát procent viny je na nás, že jsme za prvé dopustili, aby ten požár vznikl, a za druhé že když už vznikl, tak jsme tomu Rusku neznemožnili to foukání.

19 0
možnosti

Ale já přiznávám, že je to primárně náš problém, akorát Rusko nemá zájem, abychom se z toho vyhrabali, tak to maximálně přiživují...

3 0
možnosti

Na jednu stranu připustíte......

Podívejte se tady na blog a diskuse. Jedni a titíž. Odkazují na Sputnik, Aeronet....., podporují Rusko ve všem a bez výhrad, adorují vše proti unijní a protizápadní, zpochybňují naše členství v EU a v NATO. Rusko přímo z rozkazu Putina zřizuje weby, které mají ovlivňovat zahraniční mínění, brání si své hackery, ale nemůže za nic. I Putin kdysi řekl, že Rusko má páky na to, jak ovlivňovat rozhodovací procesy v EU prostřednictvím některých státníků.

3 6
možnosti

Podívejte se na moje blogy a moje názory na Rusko.Rusko neadoruji, jsem prozápadní, mám rád USA a Izrael.

Ano, Rusko určitě zřizuje weby, kde se snaží ovlivňovat mínění na Západě. Být Putinem, dělal bych to samé, stejně tak se snaží Západ zřizovat weby, určovat zpravodajství, aby to ovlivnilo veřejné mínění na Západě i na Východě.

Putin, že má páky, stejné páky má USA a ukázali to v případě Iráku, kdy jsem tehdy USA a jejich argumenty obhajoval. Nakonec i Blaire přiznal, že šlo o lež.

A ve svém blogu se nepřikláním k nikomu, jen poukazuji na jednu věc, že za všechny neúspěchy ve volbách atd může Rusko.

21 0
možnosti

Západ je v krizi a Rusku to vyhovuje, protože má šanci pouze tehdy, jestli bude Západ a hlavně Evropa bojovat sám se sebou. Proto podporuje obecně krajní pravici a krajní levici, které mají dezintegrační tendence. Snahu ovlivňovat průběh voleb v USA potvrdily i američtí zpravodajci a finanční podporu z Ruska přiznala i Le Pen. Je to ale sama Evropa, která je v potížích, Putin jen přihazuje polínka do ohně...

5 2
možnosti

Žádná velmoc nepotřebuje roztříštěné síly na druhé straně, protože to znamená více problémů. Tohle už znali i Římané. Ale to je jedno. Co je to krajní pravice a krajní levice ve vašem pojetí?

Snahu ovlivnit volby v USA přiznal i Soros, na druhé straně jde o domněnky díky unikům z emailu Clintonové.

Le Pen přiznala, že vzala půjčku od ruské banky, protože ve Francii jí banky odmítly půjčit. To není příspěvek a podpora

14 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky