Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J18i52ř59í 90M62í56k81a

14. 11. 2016 14:02

Je až ironie jak pokryteckým se stal ten "humanismus" neboli politická korektnost.

Nejde asi každého "sluníčkáře" házet do pytle zapalování aut, popelnic a rozbíjení výloh, Na druhou stranu viděl jsem video reportéra (infowars), který se snažil od demonstrujících získat nějaké odpovědi, a krom toho, že ho někteří napadli (mírně) nebo mu žena sáhla na penis (s pokřikem TOHLE JE SEXUÁLNÍ ÚTOK, kdy následně prý utekla), ani jiní nebyli schopni odpovědět na jednu jedinou otázku s tím, že prý reportér je fašista. A to z nich vypadlo odmítání mluvit slova, protože mu jen sdělovali, že "mají zakázáno s ním mluvit". Nějakým jejich Vůdcem mezi demonstranty.

Všichni jen opakovaly ta samá hesla. Jako roboti.

Soudím jen z různých videozáběrů těch demonstrací. Neviděl jsem teda jednu jedinou, která by z popisu výše ale vybočovala.

Popravdě jsem viděl i děsivá videa z prostor univerzit USA, kde se ptali studentů, co si myslí o mikroagresi. Podle většiny z dotazovaných je například říct "Na zdraví",když si někdo kýchne, xenofobní mikroagrese, V angličtině se totiž říká "Bless you". Stejně tak je podle většiny dotazovaných studentů mikroagresí zeptat se černocha, jestli má vysokou školu.

Více viz. South park ;-D Ale netušil jsem, že South park se inspirovali jen skutečností, která je v podstatě identická. Politická korektnost zatím příliš v ČR není, ale to co se kolem toho děje v USA, UK, Švédsku a jiných "progresivních" místech, tak by to imho do jednoho pytle škatulkováno být mělo, abychom se v tom vůbec vyznali pomocí nějakého termínu.

Sranda je, že někteří mediální gurues dokonce tvrdí, že termín "politická korektnost" si vymysleli xenofobové, a že nic takového ani neexistuje. Pokrytectví za pokrytectvím.

2 0
možnosti
VH

Být fotbalový (hokejovým) fandou znamená rvát se, házet na hřiště (kluziště) dělbuchy y být permanentně ožralý. Blbé? Samozřejmě - stejně jako nadpis.

0 0
možnosti
PB

.... se mi líbí jak ty umjelci z Holyvůda stávkujou, jak v tem Las Vegas zavřeli kasína, v tem NY zamachlovali burzu, NASA vzteky rozbila všecky raketoplány a Kalifornia po třicáty za posledních třicet let vsadila na samostatnost,- ..... co se tam bude dít po dvacátým lednu 2017 nechcu ani domyslet ;-DV!!!

3 0
možnosti
JL

Pozoruju Ameriku z Česka už od 60.let, a občas tam něco bouchne, obrovsky se demonstrovalo proti válce ve Vietnamu, a - nic. Tam to tak prostě je. Když lidi budou moc blbnout, pošlou na ně gardisty a začnou je mlátit a zavírat. To je USA - země Svobody.

0 0
možnosti
MR

M90i34l25a51n 48R19a60d45e81k

14. 11. 2016 0:07

Zatim je ta progresivni demokraticka levice co mlati lidi, kope do nich pote co je povali na zem, nici cizi majetek, ale poldove zatim nic

2 0
možnosti
GC

Když jsem byl nedávno v San Franciscu, na Market street právě probíhala jakási demonstrace- v čele šli čtyři nazí pánové s červenými mašličkami na choulostivých místech, okolo nich se potácelo několik zdrogovaných individuí a za nimi několik desítek lidí skandujících cosi ve smyslu nezabíjejte chudé lidi. Demonstrující ovšem nic nerozbíjeli. Když jsem se zeptal jednoho z doprovázejících policistů- bodrého vousáče na Harleyi- proti čemu ti lidé demonstrují, s úsměvem řekl, že vlastně ani neví, protože tady se demonstruje denně. Ano,právo na demonstraci a vyjádření svého názoru k demokracii samozřejmě patří, ale nic to nemění na skutečnosti, že demokraticky zvolený Donald Trump se 20. ledna 2017 ujme funkce prezidenta USA

6 0
možnosti
DK

Je zaujimave, ze je u ich normalne demonstrovat ruchu Adamovom, Evinom, ale ked kamarat opravoval auto kdesi na stredozapade a kedze mu bolo pri tom teplo tak sa vyzliekol len do kratasov. Nabehli tam po chvili policajti, ze sa ma obliect inak ho zoberu. Povedali mu ze na neho zavolali ludia policiu pre obnazovanie na verejnosti.

0 0
možnosti
ZV

Z24u98z10a78n51a 32V65a10s86s

13. 11. 2016 20:58

Demokrati v USA sa predvádzajú v plnej paráde. Keby to isté robili voliči Trumpa po jeho našťastie fiktívnej prehre, boli by toho plné noviny.

11 1
možnosti
ZH

Plné noviny toho jsou i když neběsní trumpovci, takže co??

2 1
možnosti
Foto

Pane Kavko,

já Vás nějak nepoznávám. Snad ode mne neopisujete.

0 1
možnosti
RH

Slabochů, kteří potřebují silnou ruku, přibývá...

1 5
možnosti
ZH

Ten titulek je podlost. Vy jistě vnímáte jen nekorektní způsob napadání, ironie a inteligence je vám cizí. Různost neakceptujete. Přes všechnu filipiku, kdy se chcete zalíbit i normálnímu čtenáři, všechno je nakonec podřízeno projevu svaté ideologie neonacismu. Jaká je vlastně vaše alternativa demokracie? Trumpismus? Tedy nějaký způsob diktatury? Ten titulek je podlost, protože, my, co s takovým jednáním nesouhlasíme, nemáme možnost to ovlivnit, ale vy nás házíte do jednoho pytle. Přesně tak vykládají svět islamisté.

1 3
možnosti

P74e18t68r 32Č23e61j10k28a

13. 11. 2016 21:02

Z rozhovoru na ČT24:

"Lidé ve výzkumech veřejného mínění mohou mít tendenci nepřiznávat se k odpovědím, k postojům, u nichž necítí, že jsou sociálně přijatelné. V Americe se utvořila taková atmosféra, kdy jsme viděli, že řada celebrit se přihlásila ke Clintonové. Některé deníky, které si jinak držely neutralitu, se přihlásily ke Clintonové, respektive odmítly Trumpa. Takže skutečně panovala společenská atmosféra, která napovídala, že říci, že plánuji volit Trumpa, není společensky žádoucí. To opravdu mohlo hrát roli."

Zamyslete se nad tím pane Hornere - a třeba dojdete k tomu, že ti vaši "liberálové", milovníci politické korektnosti jsou ve skutečnosti hrozbou pro demokracii a svobodu - a to prostě proto, že mainstreamová politická reprezentace, samozvaná "elita" s pomocí některých médií zkrátka vytváří právě tuhle atmosféru - o něčem se "nemá veřejně mluvit", že čím dál víc názorů není společensky přijatelných atd. Někteří se postavili do role rodičů - sociálních inženýrů, kteří budou vychovávat "společnost" jako děti a určovat jí limity, kam vlastně smí.... A společnost se zkrátka proti těmhle limitujícím mantinelům brání.

6 1
možnosti
MR

M52i71l67a33n 96R20a31d78e88k

13. 11. 2016 20:44

Tak je to vsude na svete, i kdyz mainstreamova media a elity se snazi sec muzou nas presvedcit ze levici voli vzdelani a inteligentni, a nevzdelany povl voli nesocany.

Pokazde kdyz vyhraje treba v USA Demokrat, je klid i kdyz se to Republikanum zajida, to jsou pry ti redneckove.

Ale i v Evrope - Antifa a jini hate-free rozdavaji nenavist zdarma, jen se mrknete kdyz se protestuje proti dnesnim elitam, tak je to sporadane, ale ti vzdelani a inteligentni delaji nevyslovny brajgl.

8 0
možnosti
ML

M98a29r85t64i89n 44L21a58c98o

13. 11. 2016 20:35

Kde je pán Radek Polický?8-o

5 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky