Diskuse

Léčba Trumpem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Pěkně napsáno! Karma.

0 0
možnosti
MK

Je jisté, že Trump bude jiný, diplomatičtější, než byl v kampani.

Ale co je v USA nóvum, to jsou dosti silné protestní demonstrace proti zvolení Trumpa; emoce v tvrdém duelu byly asi mimořádné.

1 0
možnosti
Foto

Vidím to podobně. V každém případě bychom mu měli dát 100 dní než vrhneme prvním kamenem...

4 0
možnosti
JR

J56a89r14a 15R62a63n49k

10. 11. 2016 20:26

Celkem dobre napsane, ale zmeni se hodne, zatim se chova "graciously", jde o to, jak dlouho vydrzi. Nikdo zde od pocatku nepochyboval, ze v cele jeho kampani melo Rusko prsty, uvidime, nam tady nahore to muze byt jedno, ale pro stamiliony Americanu bylo probuzeni dost zle....

http://www.thedailybeast.com/cheats/2016/11/10/russian-officials-were-in-contact-with-trump-during-campaign.html?via=desktop&source=copyurl

0 3
možnosti
JL

Trousite rozumy a zacinate byt tim smesna, pani Rank. Vase snaha nalakad ctenare vasich radku na clanek nejakeho platku, je take unavne. Nepisi vam proto, ze jsem preferoval Trumpa, (volit jako kanadan nemohu), ale chci vam pratelsky rici, ze je smutne kdyz nepoznavate, proc ta vase Hillary nevyhrala. Nekdy je dobre si poslechnou nebo precist i jine zdroje. Potom budu verit ve vas usudek.

11 0
možnosti
JP

OpětR^ Pro mne byl včerejší den překvapením, osobu pana Trumpa budu muset teprve vydýchat, je moc samolibý a sprostý k ženám, to nikdo neokecá, ale na mně koneckonců nezáleží, Amerika má, co si žádala. Taky si myslím, že ubere plyn a většinu z toho, co sliboval neprosadí. Ale to snad musí být jasné každému uvažujícímu člověku od začátku. Tolik jásotu tu včera bylo, ale nechval dne před večerem. Nemá kolem sebe dost lidí na to, aby něco kategoricky změnil, možná zruší Obamacare a sníží daně. Od Ruska bude mít dostatečný odstup, s EU bude jednat taky, u Saúdů bude panáčkovat taky. Nevím, jestli se pro nás něco změní. Nás musí zajímat Evropa a blížící se volby v západních zemích, to by bylo trochu jiné kafe. Prostě to celé zatím nějak nepřeceňuji, nic neočekávám, jen zírám na ty předčasné hysterické reakce. Ale nebavím se tím, spíš je mi z toho úzko:-/

1 0
možnosti
Foto

J88i70ř14í 16K13i65n97d39l

10. 11. 2016 20:41

Paní Pařízková, jak víte, že Trump je samolibý a sprostý k ženám? Vy jste byla přítomná jeho voličské kampani ? Anebo jste podlehla mediální kampani ? Jak můžete odsouzovat někoho, koho znáte tak, jak vám jej podala media.Já si myslím, že USA bude mít skvělého prezidenta, pokud dodrží to, co slíbil.

3 0
možnosti
DB

Nazývat ty, kdo hlasovali pro Brexit, nevzdělanými venkovany, je možná ne moc slušné. Ale je to tak, že podlehli lživé propagandě. A pak je tedy nutné se ptát, proč této lži podlehli. Protože vše věděli lépe? protože byli velmi vzdělaní a věděli, že ta lež je pravda?

Každopádně autoři této lži si dále užívají peněz s našich daní, daní evropských poplatníků. to hned po výsledku ohlásili, že jejich heslo v kampani nelze dodržet....no snad konečně ti chytří....podle vás....konečně prokoukli. Jak je to s manipulací a s podobnými hrátky s informacemi, kterými jisté složky elity tahají za nos všechny nepoučené. nevzdělané a slepě věřící heslu ...košile bližší než kabát..., což je dnes velmi kontraproduktivní myšlení.

1 5
možnosti
MK

Jaké lživé propagandě? Pokud mluvíte on lžích, měl byste mluvit o lžích na obou stranách a na straně těch co byli pro zůstat těch lží bylo mnohem více. Ale takto to v mém článku nebylo. Je tam, že ti co hlasovali pro vstup Británie do Evropských struktur, jsou dnes nazýváni jako nevzdělanci. A tenkrát jejich hlas nevadil. Mám to chápat , že když nevzdělanec hlasuje pro Brusel, tak je progresivní, přestože nemá ponětí o čem hlasuje a v opačném případě to je hloupý venkovan?

A zcela jistě, košile bližší než kabát. To je přísloví vypozorované na základě zkušenosti našich předků

7 0
možnosti
BM

Naprostý souhlas.... Ještě bych k tomu dodal, že mnozí Ti, kteří dnes jásají (jaká ironie od komunistů, jsou nadšeni z miltimilionáře!!!) budou velmi brzo naříkat. Truimp totiž chce mít opět silnou Ameriku a to se vůbec, ale vůbec nebude někomu líbit...

6 2
možnosti
MK

To je to. Komunisté jen slyší, že chce urovnat vztahy s Ruskem, ale už neslyší, nechtějí, slyšet ty slova o silné Americe.

5 2
možnosti
ZV

Z24u21z58a66n70a 48V27a56s49s

10. 11. 2016 18:38

Veľmi pekne a rozumne napísané, pán Kavka. R^

3 0
možnosti
MK

Ďakujem Vám Zuzana

0 0
možnosti
Foto

Karma, popravdě mě o "fous méně horší kandidát" přišla HC, ale momentálně si říkám, že je nakonec lépe jak to dopadlo..už proto, jak se ukáže kdo je kdo, a už proto, že dopadnout to naopak , nevěřím v pořádání podobného brajglu od jeho příznivců...

3 0
možnosti
MK

Od začátku jsem věděl, že HC tam nechcu, ale nijak jsem nefandil ani Donaldovi. A když dnes vidím co se děje po volbách, tak si říkám, díky Bohu za něj.

4 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky