Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

A další odkrytí záměrů "vítačů" je v dnešním článku PL:

„Často mluvím o dedemokratizaci Evropy, protože Evropa nemá žádný demos, žádný lid, žádný Volk. To je má standardní formulace. Netušil jsem, že německý ministr financí, jeden z hlavních politiků současného Německa, Schäuble veřejně (a opakovaně) obhajuje názor, že pro demokracii v Evropě není potřeba Volk (lid), ale že stačí Bevölkerung (obyvatelstvo). To je významná politologická inovace, samozřejmě děsivá. To je důležitý nákrok k přijímání migrantů do Evropy – rychle se stanou složkou Bevölkerung, složkou evropského obyvatelstva. Nic evropského – civilizačně, kulturně, myšlenkově – v nich být nemusí,“ kroutí hlavou nad situací v EU Klaus.

9 0
možnosti
PB

..... no vono je s podivem, že v tem Norsku vůůůbec takový ministerstvo mají,- všeci vijou, že sa TO integrovat nedá, tak k čemu si tam takový instituce pěstujou V?!?

6 0
možnosti
MR

M84i41l52a17n 36R37a45d60e70k

21. 10. 2016 21:38

nejvetsi tragedie je ze Evropu neislamizuji muslimove, ti na to nemaji a dlouho mit nebudou, ale samotne jelity

12 0
možnosti
PK

V rozhlase na Plusu je pořad - Pro a proti. Docela zajímavý. Takže si počkám jak to zhodnotí Váš "přítel" pan Polický ;-D. Ale vážně, neřekl jste nic jiného než pravdu.R^

6 0
možnosti
MK

R^ Moc bych byl zvědavý, co by kritici paní ministryně řekli na video z "muslimské mírové konference" (v Norsku), kde si odsouhlasili, že kamenování a další drakonické tresty jsou normálka; co by řekli na požadavek muslimů, aby Oslo bylo prohlášeno za muslimské město atd.

Nejvíce mně namíchne, že represivní orgány nekonají; mizérie z takové politické korektnosti!

Ale i u nás je "živo"! Kláře Samkové zrušilo na poslední chvíli knihkupectví prezentaci své knihy, prý pro protesty občanů! Nesouhlasím se vším, co ona dáma koná, ale jinak má slušný tah na protiislámskou branku; kdo asi v Brně zapracoval, že by chlapci z mešity byli v akci? Nebo se přemisťoval slušný balíček bankovek?!!

12 0
možnosti
ZV

Z28u41z65a82n90a 79V81a23s38s

21. 10. 2016 20:20

To si pani ministerka dovolila príliž : v relatívne slobodnom svete verejne vyjadriť, že kto chce jesť bravčové a piť alkohol, môže. Ja som v tom počula aj to, že kto nechce, nemusí. Ale to je žiaľ mimo chápanie moslimov. Koniec koncov, nikto ich tu nedrží.

14 0
možnosti
MK

Nedrží, ale se zde drží a prosazují co chtějí. ;-(

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS