Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Česká republika měla možnost ukázat, že Čína je sice naším obchodním partnerem, ale zároveň, že nám není lhostejná její okupace malé země.

Zdroj: http://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=561075

„Neusilujeme o odtržení Tibetu od Číny, ale aby byla respektována práva Tibeťanů,“ doplnil.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/primy-prenos-dalajlama-v-cesku-dz0-/domaci.aspx?c=A161017_105912_domaci_jj

0 0
možnosti

Opět dobrý článek. Dalajláma mě sklamal svým kladným přístupem k islámu. Zejména duchovně vzdělání lidé musí vědět co islám obsahuje. Vážil jsem pana Halíka a také se zachoval svojí podporou islámu nepochopitelně. Stejně papež František. Copak duchovní elity nevidí ? Nebo nechtějí vidět i když ví?

4 0
možnosti
Foto

jestliže duchovní elity nevidí co vidíte vy, tak byste měl kandidovat na prezidenta zeměkoule...protože připustit, že se nemýlí oni ale vy, by bylo asi nad vaše síly

0 0
možnosti
Foto

"Státu okupovaného Čínou"

Protože Tibet není státem a ani jeho představitelé se nepovažují za vládu a ani neusilují o samostatnost, pak ho nelze považovat za stát okupovaný Čínou-

2 1
možnosti
Foto

Pro mě jsou lidé placení CIA podezřelí, dalajlámu nevyjímaje

2 0
možnosti

Vrazi z volstrýtu a vatikánští zaprodanci jsou ještě horší...

7 2
možnosti

Skoro není co dodat, až na to, že Dalajlamy si vážím už proto, že je symbolem utiskovaného národa a o autonomii Tibetu usiluje mírovými prostředky. Proto je celá jeho démonizace falešná a ze strany komunistické Číny nevěrohodná. Že i naše státní konšelstvo projevilo značnou míru licoměrnosti, pokládám za urážku masarykovské morálky. Jinak karma !

12 1
možnosti

S Dalajlámou mám problém, že je maskotem liberálů a marxista. Navíc tento člověk neměl problém s nacisty a ani s komunisty. On je prostě takový buddhista, se všemi být zadobře. Ale jak jsem psal v článku, tak to je můj osobní problém, který jsem do své úvahy nechtěl vtahovat, protože to nemělo pro to, co jsem chtěl napsat význam a na smyslu článku by to stejně nic nezměnilo.

11 2
možnosti

Treba jste byl pri poslednich jednanich nasich a cinskych zastupcu, zucastnil jste se setkani prezidentu a znate dobre uzavrenou bilateralni dohodu obou zemi i to, co zustalo za dvermi jednacich mistnosti. Pri tom se nevi nic o podobnych jednanich napriklad s SA. To k tomu, ze mluvite o pokrytectvi.

0 2
možnosti

Ono stačí, jak se naši představitelé staví k čínským křesťanům, kteří zde požádali o azyl. Protože v Číně jsou křesťané jednou z nejpronásledovanějších skupin.

6 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky