Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

>>Co by však představitelé těch zemí říkali, kdyby tito naší občané v jejich zemích začali zakládat komunistické revoluční buňky, vyžadovaly si komunistický způsob života a hodnotili tyto země z pohledu Kominterny?

Asi by tyto imigranty vraceli rychle zpět do komunistických zemí. Protože, proč by pomáhali lidem, kteří utíkají z komunismu a komunismus jím nesou. Proč tedy proboha utíkali?

A stejnou otázku si kladou ti, kteří odmítají imigraci muslimů.<<

***

Ano. Na tomto krásně demonstrujete nesmyslnost tohoto vašeho blogu. To vy, radikální konvičkovci (ve své nesnášenlivosti zcela srovnatelní s radikálními islamisty), si kladete takto nesmyslné otázky, abyste díky nim mohli "dokázat", že máte "pravdu". Normálního člověka by totiž takto nesmyslná otázka vůbec nenapadla. Opravdu máte pocit, že nějaké větší (než zcela zanedbatelné množství uprchlíků) zakládá nějaké "islamistické revoluční buňky"? Kdyby tomu tak bylo, jistě by (vzhledem k celkovému počtu muslimů žijících v Evropě) byly po celé Evropě statisíce takových "buněk" a islamistických útoků by byly dost možná desítky až stovky denně. Ovšem není tomu tak. Proč? Protože počet takovýchto "buněk" na jednoho muslimského imigranta zřejmě nijak výrazně nepřevyšuje počet obdobných buněk, které mezi emigranty z ČSSR po roce 1968 zakládala komunistická tajná služba (viz agent Minařík, ale zajisté to nebyl jediný pokus komunistických tajných služeb o diskreditaci emigrantů z komunistického bloku).

Vaše "argumenty" jsou skutečně velmi hloupé. Ostatně jako téměř vše, co z konvičkovských úst vypadne.

0 13
možnosti

Veverko, nemáte pravdu. Je třeba, abyste se více zajímal o zprávy z blízkého zahraničí. Nakonec i u nás již mají muslimové takové "buňky".

A nezapomeňte - jejich verze bohů jim předepisuje zabít i Vás, pokud se neobrátíte...

3 1
možnosti

V celku souhlasím, dala jsem karmu. Jen závěr vidím jinak. Migranti ze svých zemí neprchají před islámem! Oni prchají před chudobou, někdy před násilím, před suchem (což už je dnes dokázaný fakt), jdou za vidinou lepšího života ale nikoho z nich nikdy ani nenapadlo vzdát se proto islámu. A proto jsou neintegrovatelní.

5 1
možnosti

Inu, někteří naši emigranti šli také spíše za vidinou lepšího života, než že by prchali před komunisty. Ale šli tam, kde je byli ochotní přijmout, ten lepší život si zajistili sami a nechtěli, aby se místní přizpůsobovali jim.

2 0
možnosti

Johne ptá se Sir, co je venku za hluk, to jsou Sire uprchlíci. A před čím prchají Johne, před islámem Sire. Hmm a co nám přinesou tito uprchlíci Johne? Islám Sire islám...

8 1
možnosti

Pane Ondro, opravdu bych vám doporučil si nastudovat dějiny Iberského poloostrova před příchodem islámu a po jeho eliminaci. Granada, Toledo, Sevilla, to jsou dějiště největších masakrů křesťanů za vlády muslimů v této části Evropy. Že to tam neprobíhalo ještě ve větším měřítku nebylo díky toleranci muslimy, ale díky přítomnosti křesťanských zemí, kdy si i islámští vládci uvědomovali, že jsou menšinou a křesťané by mohli sloužit jako pátá kolona. A další, křesťané neměli stejná práva jako muslimové. Paradoxně muslimové a křesťané měli stejná práva až za křesťanského panovníka Ferdinanda III.Kastilského, který byl nazýván králem tří náboženství.

7 0
možnosti

ale že ti vaši chudáci křestané masakrovali Židy to vám nevadí?

0 0
možnosti

Pro pana Starého. Opravdu si myslíte, že nám Arabové a potažmo islám něco dali?

Na jaké vysoké úrovni byla islámská věda? Vždyť i těch pár filozofu, které bereme jako islámské, bylo proti islámu. Překlady všech antických filozofů a antických lékařů do arabštiny zajistili křesťanští mniši. Byli to křesťanští mniši, kteří vedli první islámské školy a byli to křesťanští mniši, kdo dávali dohromady knihovnu v Domě Moudrosti. Islámská civilizace neznala nic, co by nepřevzala v Byzance a Persie. A i to co převzala , nedokázala využít. Období, které můžeme nazývat rozvojem islámu, bylo období palácové kultury, kde měl slovo panovník a nikoli islámští učenci. Období muttazili, inspirované raně křesťanskou scholastikou, jejíž vliv se objevuje v dílech islámských filozofů té doby. Islámská civilizace "vzkvétala" do té doby, dokud křesťané nepřestali být většinou.

V současné době to je možné vidět na Libanonu. Prosperující země, kde křesťané tvoří přes 70 procent HDP, ale jak jich ubývá, tak se snižuje i prosperita této země. A zatímco co křesťanské komunity libanonských Arabů v zahraničí prosperují, tak stejné komunity, ovšem muslimské jsou chudé.

Jinak na LIbanonu můžeme vídět přímo, jak to bylo s tím bájným rozkvětem islámu a jeho úpadkem.

15 0
možnosti

Islám není jediný problém. Dalším problémem je forma pomoci. Dát uprchlíkovi byt a dávky není pomoc, jenom krmení v ZOO. Lidská bytost potřebuje víc, aby někde zapadla, hlavně spoustu učení. Jenže dneska imigrant nechce zapadnout, chce si žít po svém akorát s více penězi. A pak se nám rodí generace mladíků, kteří nevědí, co si počít s životem, ale mají spoustu volného času.

9 0
možnosti

R32a92d73i95m 76Z46e54h73e67r

3. 10. 2016 12:19

No jo, sluníčka... to snad ani neí třeba komentovat. Podle dnešních sluníčkových norem byl asi největší islamofob a xenofob Karel Martel blahé paměti. Díkybohu...

4 0
možnosti

L77i83b91o40r 11V45a13n89ě46k

3. 10. 2016 16:46

Není to cognac?

1 0
možnosti

Na jidné straně vy, neonacisti, legálně hlásáte svoje bludy; vedle vás komunisté beztrestně svoje bludy hlásají přímo ve sněmovně. Proč by potom měli být diskriminováni nějací muslimové nebo zakazován islám? Pak bychom museli zakázat všechna podezřelá hnutí, jež mají krev na rukou a máslo na hlavě.

0 7
možnosti

L48i29b80o30r 18V81a56n39ě11k

2. 10. 2016 21:24

Ano, proč ne?

++++++++++

4:91A najdete i jiné pokrytce, kteří chtějí získat důvěru vaši i důvěru svého lidu. Kdykoliv se pokusí vás svést k odpadnutí, budou v tom odraženi. A jestliže se nebudou držet stranou od vás a nevzdají se vám na milost a nesloží své ruce, tedy je chyťte a zabte, kdekoliv je naleznete! A nad těmito vám dáváme pravomoc zřetelnou.

5 0
možnosti

Autor je bohužel velmi nevzdělaný člověk a vůbec netuší, co říká. Rozdělovat společnost na levici a pravici je dnes již nesmysl. On to byl nesmysl vždy. A porovnávat Korán s pracemi Marxe,Lenina a Engelse je také velmi odvážné. Pravděpodobně autor nic z uváděného vůbec nečetl a zcela určitě nepochopil. Hodnotit Alláha jako zvláštního Boha v jednom filosofickém systému by si jen tak nikdo nedovolil. Prostě vůbec nechápe přednosti Islámu jako určitého způsobu bytí a životního stylu. A kdo nechápe - tak těžko může něco kritizovat a navíc takto povrchně a trapně.

1 26
možnosti

Přednosti islámu? Děláte si legraci?

16 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS