Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

když jedu někam dál nechávám si časovou rezervu..někdy hodinu a někdy jen půl a někdy i dvě....podle toho kam jedu a jak je to daleko.........takže plánuji s rezervou....jenže si představte , že se mi skutečně podaří přijet na místo aniž bych byl nucen rezervu využít.......a někdo mi pak řekne , že neumím plánovat...tak toho člověka bych poslal do základní školy..........aby pochopil ty nejzákladnější zákonitosti plánování a života.........

1 0
možnosti

R32a15d87e73k 68J39a80r29o34š

28. 9. 2016 17:46

Pinochet nebo Franco, alespoň tak na 5 let...

1 0
možnosti
Foto

Ryba smrdí od hlavy - což platí také pro ČSSD. Nevadí-li dodnes nestoudné počínání hejtmana jihu Moravy Michala Haška šéfovi ČSSD Bohuslavu Sobotkovi dokonce několik let, potom je celá ČSSD značně zatuchlá a "nevoňavá".

7 0
možnosti
Foto

Zdroje československého státu byly zašantročeny a prožrány. Aby se udržel stát v chodu, musí si půjčovat a zadlužovat se. Rekordní dluh vytvořil pan Kalousek, bezmála 200mld. za rok. Divím se, že pravicové strany po tomto výsledku existují, jejich exponenti by měli chodit kanálama.

1 12
možnosti
Foto

politiky pravicových stran přivedla voliče k socialistickým volbám, tak tady nebrečte nad rozlitým mlíkem, můžeme být rádí že nám nevládnout lidé tipu"pravicového" Kalouska.

1 3
možnosti

Vždyť už to nálepkují. Pravicový extrémismus má dnes na talíři poctivá pravicová politika zodpovědných lidí.

4 0
možnosti

Myslíte jako, že každý týden socani v neděli začnou zvonem svolávat ovečky a pak jim hoďku vysvětlovat jak mají žít? Proto já do kostela nechodím a socany nevolím. :-)

4 1
možnosti
Foto

Cituji:

U každé společenské aktivity platí, že může být provedena dvěma protikladnými způsoby: dobrovolně, nebo násilně. Lidé můžou spolupracovat, nebo se zotročovat, obchodovat, nebo olupovat, milovat se, nebo znásilňovat. Každá společenská aktivita začíná u jedince, který buďto koná podle vlastní vůle, nebo je mu cizí vůle vnucena za hrozby určitého postihu.

Na úrovni jedince je vcelku bezvýznamné, jestli je mu cizí vůle vnucována v rámci budování rudých zítřků či zda byl přehlasován v rámci politické hry, se kterou nikdy nevyslovil svůj souhlas (a který po něm ani nikdo nepožadoval). Princip politického vnucování cizí vůle je ve svém důsledku stejně násilný a nedůstojný jako pouliční přepadení.

Více v článku Elity a lid: Což takhle zkusit to civilizovaně?

http://www.mises.cz/clanky/elity-a-lid-coz-takhle-zkusit-to-civilizovane--2067.aspx

5 0
možnosti
Foto

To máte tak, naprostá většina aktivit nejsou ani dobrovolné, ani násilné, ale vynucené.

2 0
možnosti

Lepší jste v oblasti náboženství, tady pletete páté přes deváté. Škoda,že jste nebyl dělníkem či horníkem tak před 150 lety. Možná byste fandil sociálně-demokratickému proudu a možná byl i "U Kaštanu". Mícháte takového Kreiského s Leninem do jednoho pytle. Zvýšení důchodů o 3% je hřích? Je pravda, že zásahy musí mít hlavu a patu a to Marksová často nemá. Ještě bych dodal,že kdyby Švédi neprovedli drastický zásah do prodeje alkoholu tak se národ uchlastal.

1 6
možnosti

Co se týče historie socialismu - marxisté vždy sociální demokracií pohrdali, ta podle nich kolaborovala s kapitalismem a hlavně nebyla revoluční, hitlerovští náckové byli hlavně nacionalisté, rasisté, antisemiti, Slovani podle nich byli podlidi hodní tak leda otročit pro nadlidi čili Germány, socialismus se tomu dalo říkat jen omylem - to byla propaganda jak získat pro expanzivní války většinu Němců.

2 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky