Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Zařekl jsem se, že nebudu hrubý. Ale nejde to. Pan Polický je sebestředný, velmi sečtělý hlupák. Hlavně mu nedávejte nějakou významnou rozhodovací funkci, proboha. Autorovi karma.

4 1
možnosti
RT

Výstižně popsana ta hyperkritika uspěchů křesťanské civilizace a jejích úspěchů v minulosti, poněvadž je to dnes in. A nezapomínejme, kdo ty kritiky křesťanství a obdivovače islámu platí. Vždy tam najdeme nějakého šejka nebo islámskou nadaci nebo bruselskou agenturu.

1 0
možnosti
JB

J75a62n 20B14u41r49d52a

12. 9. 2016 23:31

Boha, to je zase výplod.

3 9
možnosti
LP

Tak proč ho sem píšete?

0 1
možnosti
ZH

Já teda neznám nikoho relevantního, kdo by se chtěl nějak vytrhnou z naší kultury. Jedinej kdo neustále dokola omílá dokola islám jsou lidé pracující ve službách islamistů. Tedy Vy, Konvička, Zeman pár dalších proroků, snažících se donutin jinověrce ke stejné nenávisti jaká čiší z Vás. :-/

4 11
možnosti
LV

Na každé krabičce cigaret je nyní obrázek umírajícího, nemocného rakovinou.

Není to náhodou hlásání nenávisti k cigaretám?

2 0
možnosti
Foto

Dle nadpisu provokace. Dle obsahu k zamysleni.R^

3 0
možnosti
KK

Jen díky rasismu je Amerika bílá. No, byla, teď se silně kazí. Jen díky rasismu je Australie bílá.

1 0
možnosti
JR

J55a78r46a 89R15a69n82k

12. 9. 2016 23:34

Zila jsem v Australii sice jenom asi rok, ale Aboriginals tam behaji vsude, takze s tou belosti nemate pravdu a v nemocnicich spousta lekaru z Indie, ale o tom asi nebudete moc vedet. Nemluve o Asiatech ;-)

2 1
možnosti
Foto

;-)což si ale připomenout jedno.... Žádný strom neroste do nebe;-)...a ,i když mohu uznale pokývat hlavou, nechci tu věci vyvracet a opravdu se nechci hádat, dokonce ani o to, jak fajn bylo, že se právě v době Alexandrově antický svět mísí a obohacuje Orientem a na téhle kultuře také jako další v řadě roste křesťanská antika... Ale tak mi přece jen cosi nedá vzít v potaz.... Bereme věci od antiky... dobře.... nějak to tam píšeš... zkusíme počítat. Existují zkrátka zaniklé civilizace, kdy dva, tři, čtyři tisíce let fungovaly.. no, a pak zánik... já bych si ještě tak nepískala... ..v roce 2016;-D jednoduše... nelíbí se mi moc ,,systém,,.. no já vim, že sice ano, ale no a? co na tom... teď jsme my...

Jinak zdravím, Martine... a je mi v případě tvého nadpisu velmi líto Koptů...s tou bělostí a o katolických zemích za oceánem ... a zpěváků gospelů ... nechám to být. Nemluvím.

2 0
možnosti
MK

Ahoj Radko,

napsal jsem článek, abych provokoval, v Kanadě jsem se seznámil s mnoha Kopty, od nás bys je nepoznala. Ostatně i Omar Sharif byl Kopt., který na oko přestoupil k islámu, aby si mohl vzít svojí ženu.

Na druhou stranu, málokdo ví, že sochy v době Daria v Persii byly dílem řeckých umělců, stejně jako to, že v bitvě u Gaugamél, takzvané vojsko nesmrtelných bylo složeno z řeckých žoldnéřů.

8 0
možnosti
JK

Rád čtu vaše článkyR^R^R^

6 0
možnosti
Foto

Konečně jste se odhodlal a přiznal se nadpisem k rasismu-je to takový váš coming out.

K článku:

Kdy a kým je nám neustále představována Islámská kultura?8-o

Pokud o ní někdo píše tak především antimuslimští fanatici jako jste vy.

Realně nic takového jako islámská kultura neexistuje stejně jako neexistuje kultura Křesťanská, Budhistická.... U těchto náboženství, které jsou rozmístěny v různých světových regionech a vyznávají je různé národy nic takového jako jednotná kultura není.

Liší se muslimové z malajsie od muslimů z Čečny nebo Saudské arabie a všichni ti se liší od muslimů v Nigerii či Afghanistánu.

Liiší se od sebe katolíci z Čech od koptů z Egypta nebo křesťanů z Iráku liší se od křesťanů z Kolumbie a Brazilie nebo dokonce od křesťanů Ugandy či Angoly. Nebo chcete tvrdit, že třeba příslušníci Armády božího odporu, kteří se hlásí ke křesťanství, mají stejnou kulturu jako čeští křesťané? (i když zrovna vy k nim myšlenkově celkem pasujete)

Takže jako obvykle jste s tou vaší Islámskou kulturou zcela mimo-nic takového není.Rv

Stejně tak jste mimo s Evropskou kolonizací -ta nic nikam nevracela a ani to po tisíci letech nejde-Evropská kolonizace právě dala základ problémům, které dnes v Africe a na Blízkém východě jsou.

A nezapomínejte na to, že kolonizace nebyla jen v 19 století ale začla mnohem dříve a znamenala desítky milionů odvlečných otroků a zavražděných lidí, znamenala vydrancování přírody a nerostného bohatství a to jak v Africe tak v Asii, Americe a Australii.

1 24
možnosti
Foto

V jednom máte pravdu-nesmíme se odtrhnout od svých kořenů.

Základem těch kořenů vzešlých z křesťanství je především milosrdenství a soucit-tedy vlastnosti, které jste vy zavrhl.Rv

0 14
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS