Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Vyjádřil jste se naprosto dokonale.R^

0 0
možnosti
JP

Nezoufejte pane Kavko, nyní už jsou prý ve školách koordinátoři multikulturní výchovy a ti jistě budou dbát na to, aby další generace našich občanů byla poučena a vzdělána i v křesťanství, hinduismu, buddhismu, ba i v ateismu. Možná i o kanibalech se zmíní. R^

0 0
možnosti
BD

Autor se tváří jako znalec,ale opak je pravdou. Jedinou základní pravdou je fakt,že poszuzovat Islám dnešníma očima v souvislostech ze šestého století po Kristu je chyba. Proč bych nemohl uznat Mohameda prorokem ? A porovnávat to s vedoucí úlohou komunistické strany již nemohu komentovat. To je pitomost.

0 6
možnosti
LV

Autor na rozdíl od Vás znalec je.

Vaše znalosti jste dostatečně ilustroval ve svých blozích.

Vystudoval teologii, islámské texty je schopen číst i v originále.

A posuzuje texty nejen v souvislostech doby jejich vzniku ale jak jsou brány věřícími na příslušnou verzi bohů v době dnešní.

6 0
možnosti
PB

..... tak vono by k temu "pochopení islámu" stačilo přelouskat samotnej životopis teho uchylnýho anafalbeta, negramotnýho Proroka,- ..... ale jak přinutit neomylný státníky k temu, aby si vo tem vymaštěným jantarovi alespoň něco přečetli V?!?

12 0
možnosti
MK

R^ Až muslimové v Evropě řeknou, co je pro ně z Koránu platné a co má vztah pouze k historii a tudíž pro dnešek nepoužitelné, pak teprve může začít účelný dialog.

Při ramadánu má každý správný muslim přečíst celý Korán. Moc by mne zajímalo, jak imámové, školení v Medině, prezentují výklad nenávistných a násilí propagujících veršů, popřípadě těch rozporuplných .

11 0
možnosti
BD

V Česku jsme experti skoro na vše, korán nevyjímaje. Přitom nikdo z kritiků Korán vůbec nechápe a jen si dělá vlastní výklady. Jako se nedá číst Bible jako kniha povídek,tak Korán je svatá kniha mnoha významů.

0 2
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky