Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Vcelku zajímavé a souhlas, jen na rozdíl od různých sociálních dávek, práv a dotací co se rozkradou je tlak na rozumný růst mezd a některých daní (finanční zlodějny) oprávněný. Evropa šla kupředu pokud byly daně "vysoké" a neexistovaly v takové míře daňové ráje a finanční (toxické) švindly ("balíčky"). Na čas nás zachránila Čína s kuliovskými mzdami, ale to se také vyčerpává.

0 0
možnosti
Foto

Ještě bych chtěl uvést, že časopis Týden v minulém nebo předminulém čísle přinesl článek, v němž tvrdí, že EU v případě odmítnutí povinných kvót má v záloze již schválené řešení na úrovni ministrů vnitra, který na nás dopadne daleko tvrději.

0 0
možnosti
JR

J27a86r59a 92R40a75n63k

29. 8. 2016 18:53

Martine, zajimalo by mne proc Avramopulos: "Jak řekl řecký eurokomisař Avramopulos „Důsledky uprchlické vlny nás nezajímají“.....kdyz je tam uz od roku 2012 nechali spacirovat, proc nezaridili zachytny tabor, kde by byla registrace, cele to bylo od zacatku divne, jakoby se domnivali, ze vse za par mesicu skonci a vsichni pujdou domu, ta lehkomyslnost - bez mysleni, mi nejde do hlavy.

0 0
možnosti
MK

Proč? Protože to řekl.

Ty víš, proč se věcí v politice dějí? Já ne. Ostatně to nevěděli ani lidé v roce 1938, kdy Beneš řekl, že má plán a tím plánem je aeroplán.

Když jsem v září 1989 seděl na VKR na výslechu kvůli podpisu Několika vět, tak jsem také netušil, že ti co mě vyslýchají, budou o pár týdnů zvonit klíčemi.

0 0
možnosti

Podle německého psychoanalytika je Merkel cvok (dohledatelné na netu).

2 0
možnosti
Foto

Merkelová se jako správná křesťanka řídí příkladem papeže Františka, který muslimským migrantům myje a líbá nohy.

Vy, jako křesťan byste se pane Kavko též měl řídit vzorem svojí nejvyšší náboženské autority na Zemi. Vaše blogy jsou v rozporu s činy papeže Františka.

0 6
možnosti
MK

Jako protestantka a dcera církve, která prohlásila papeže za satana, se těžko může řídit příkladem papeže.

Víš, Petříku, už ti bylo několikrát řečeno, že pro katolíka nejsou důležité a závazné soukromé věci papeže, ani jeho názor, pokud se to netýká víry a církevní nauky.

Řekl to jak tajemník Dominika kardinála Duky, tak i Jeho Eminence.

Pokud tě vezmu doslova, tak Hus byl upálen právem

9 0
možnosti
ZH

Země si prý nemohou určovat, zda na svém území chtějí islámské uprchlíky anebo ne. Prostě je asi musí přijmout a dostát tak svého dílu obohacení.

Zdroj: http://martinkavka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=547799

0 0
možnosti
ZH

Mohl by jste uvést zdroj, kde Merklová tohle řekla? Díky.

0 0
možnosti
Foto

Zapomínáte na to, že EU je federací.

0 5
možnosti
Foto

Faaaaaaaakt?

Federace (latinsky fœdus, „smlouva“) je typ státního zřízení, kdy jde o složený stát, skládající se ze států - členů federace s různým označením (státy, země, republiky, kantony, provincie). Ve federacích je svéprávné postavení jednotlivých členských států zajištěnoústavou nebo smluvně a nemůže být měněno jednostranným rozhodnutím centrální vlády (např. Švýcarsko, do značné míry i USA). Státní moc je ve federaci rozložena mezi federální orgány a orgány členských států. Právním základem federace je ústava (u konfederace mezinárodní smlouva), je zde dvojí občanství (subjektu federace a federace jako celku) a právní akty federace jsou přímo závazné pro osoby (u konfederace jen pro členské státy).

8 0
možnosti
JL

Není to dlouho, co jsem četl něco od Václava Klause, asi rozhovor, kde říkal, že jsme ztratili samostatnost a náš parlament jen přebírá zákony od EU, které z 80% sepíše Brusel. Takže je dobře, že si lidé své vazalství uvědomí. Peníze jsme brali, a jak říkají Angličani, žádná polívka není zadarmo.

4 0
možnosti
Foto

Paní Merkelová mele na politické scéně z posleního a toto její nejnovější prohlášení svědčí o tom, že chce zůstat v pozici té, která má vše pevně v rukou. Bohužel, si odmítá uvědomit, že tomu tak není a že Německo i celá Evropa už má těchto nesmyslů dost.

14 0
možnosti
MK

Nejen ona. Takových je více. Žijí ve světě, který je vzdálen lidem na ulici. Ve světě představ a vizí.

Ostatně my to máme v Katolické církvi podobné. Papež František se vznáší na svých vizích a věřící jej ani nezajímají. Nechápe problémy Evropy, nevyrůstal v Evropě.

Merkelová sice ano, ale jako oddaná svazačka NDR, takže také ve světě představ a nesplnitelných snů

12 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky