Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Syřané ale prvotně nechtěli opustit svou zemi, chtěli tam setrvat do poslední chvíle, zvláště starší lidé. I když tam bylo nebezpečno. Masově sem zdrhají nyní - po 5 letech. Dlouho zůstávali v okolních zemích s podobnou kulturou Libanonu, Jordánsku, Turecku, Egyptě a Iráku. Neměli tam ale možnost legálně pracovat. V Libanonu museli podepsat dokument, že nebudou pracovat, anebo budou navráceni. Pokud pracovali načerno, stali se posledními v potravinovém žebříčku. Uprchlíci v Jodránsku neměli nárok na zdravotní péči. Děti neměly přístup ke vzdělání. Za pobyt v Libanonu museli draze platit. A pak uviděli někde v TV pozvání kancléřky Merkelové.

0 0
možnosti

Ona většina muslimů je prostě cestě jihádu. Saudi nepřijímají žádné migranty, ale nabízejí financovat v Evropě stavění mešit. Chtějí nás tu obohatit o Mohamedovo učení. Je to prostě invaze s cílem si Evropu podmanit. Spousta imámů se i vyjadřuje v tomto duchu. Z Evropy jednou udělají chalífát a bohužel, naše evropské elity to podporují.

A nejde jen o burkini. Oni ani dokonce nemusí v zemi káfirů halal, ale vyžadují ho, protože Islám znamená podřídit se. To vysílají signál, že my se tu máme podřídit!!

2 0
možnosti
MP

Myslím, že není potřeba brát si servítky. Jdou do evropských zemí především z ekonomických důvodů, protože sociální systém bohatých zemí je velice štědrý. Demokracie není cílem, ale byla shledána pro ně vcelku neškodnou, ba dokonce pro ně pozitivně diskriminační. Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere.

Navíc, šíření islámu je možno z jejich hlediska též brát jako zásluhu.

Vlku taky nezazlíváme, že se chová jako vlk, ale nenecháme ho chodit až na náš dvorek a nebudeme ho rozhodně krmit.

17 0
možnosti
JT

J46i21r29i 45T10i84c74h89y

26. 8. 2016 21:43

Islam je inherentne nedemokraticky (muslim nesmi opustit svou viru - trestne smrti v Saudi Arabii, zena si nesmi vzit "neverce" - podobny trest) a vyznavatele te viry nemeli byt nikdy prijati v demokratickych spolecnostech.

9 0
možnosti
Foto

Většina z nich nejsou takovými náboženskými fanatiky jako vy a jde jim i o jiné věci než o víru.

Jde jim o to nežít ve feudalní diktatuře, ale v demokracii

0 31
možnosti
MK

Opravdu? a jsi si jistý, že reaguješ na můj článek?

18 0
možnosti
PS

Oni nechtějí demokracii. Oni chtějí Evropu pro islám . Touží rozšířit své myšlenky po celém světě a veřejné to deklarují . Pouze někteří evropští lídři to nechtějí slyšet a vidět.

19 0
možnosti
PD

P38a35v74e46l 47D44u57d24r

26. 8. 2016 18:15

Těch důvodů je víc. V mnoha islámských zemích je neřešitelná ekonomická situace. Ale není to kvůli am. okupaci. My jsme byli také okupováni a vraždíme se kvůli tomu? Dalším důvodem je džízja, džihád pomocí imigrace.

A řešení? Muslimy nebrat!

16 0
možnosti
PK

Ano, Libanon, dříve převážně nebo alespoň více křesťanský je výkladní skříní islamizace.

9 0
možnosti
PK

Jako chytrý a vzdělaný pán dobře víte že evropský typ "vlády lidu" (i když je to také všelijaké) v muslimském světě fungovat v dnešní etapě nemůže. I jakž takž sekulární Turecko se zvrtlo. Navíc enormní přírůstky obyvatelstva, sucho. Představa že když jim dáme Coke, pravého hamburgera tak že ve 2.,3. generaci budou z nich Američané, Němci, Francouzi prostě nefunguje. Jistě že jsou vyjímky, ale ...

Píšete hezky, ale co řešení? A to chceme aby to moc nebolelo což je podle mne nemožné,

5 0
možnosti
MK

Vzdělaná možná jsem , jestli chytrý nevím.

Můj osobní pocit je, že již nežijeme v demokracii, ale v době požadavků.

Demokracie je přeci o něčem jiném, než chtít extrabuřty na úkor většiny. Demokracie je o tom, že se respektují nastavená pravidla a ne upravují podle toho kdo nejvíce křičí.

Pak už to není demokracie, ale něco co popisoval Aristoteles ve své politice. Diktát neschopných

18 0
možnosti
BM

Naprostý souhlas a karma. R^

12 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky