Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co námukázala Konvičkova šaráda na Staromáku?

Tak samozřejmě především nedomyšlený nápad; nedomyšlený ne k domorodcům, ale kcizincům. Některé akce prostě nejde omluvit. Ale.... Ale právě ti cizinci, ačnezapojeni do představení, a nebo právě proto, nám názorně ukázali,jak to na tom Merkelovském Západě plus v Izraeli vypadá.Jaké to musí být napětí mezi řadovými občany -u nás turisty, když nečekali anipár vteřin, které by stačili k vyhodnocení situace (poklidný hlouček kolempseudodžihádistů hodně napovídal) a k nepropadnutí panice.

Kdyby se mně někdo při režii zeptal (upřímně, nedělám generála po bitvě) nastřelbu z věrohodných maket zbraní, nesouhlasil bych. Už jenom pro nevhodnoukombinaci : Konvička jako imám na velbloudu je parodie a u té to celé mělozůstat. Pistole mohly být dětské na papírové kapsle a především prapor nemělbýt kopií, ale měl být karikován.

Celkové hodnocení -3, ale podle známého pravidla se dá najít i nějaké pozitivum;a to: kdyby to byla satira jako celek, nedočkali bychom se reakce cizinců,která, jednoznačně spontánní, zůstává jako vysoko zdvižený prst s jasnýmzávěrem: muslimy do ČR NE!!!

P.S.

Jen tak na okraj z jiného, příbuzného soudku. Pan Sobotka se vyjádřil (čekaljsem to dříve), že v ČR nechceme silnou muslimskou komunitu. Není přesnějšíhovysvětlení, než že se blíží volby a když většina občanů má stejné přání, takproč to v zájmu výsledků voleb neříci?!!

Nic na tom nesejde, že více než dva roky o tom psali mnozí a byli označováni zanáboženské rasisty, islámofoby atd., byť jejich argumentace byla jasná abohatší. Dostane p. Sobotka od kolegy Dienstbiera, nebo od dalších (Šabatová,Kocáb a spol.) také nálepku rasisty nebo islámofoba??!!!

Asi ne, všichni ho chápou; volby jsou volby. Po nich zas na chvíli"přešaltrujem" na EU, abychom si to moc nerozházeli. Ale jen nachvíli, do parlamentek; a pak zase.....Jak se tomu říká si čtenář jistě domyslísám. A prosím, bez vulgarit.

8 1
možnosti

Omluva - kopírováno a tam jsem neměl slepená slova.

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky