Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli jsem fakt proti něčemu, tak proti Turecku v EU.

Nicméně - od kdy není ve státě Vatikán zákonně přípustný sex s dívkami 12letými?

0 0
možnosti

R^R^R^Velmi dobře sestaveno; jste stále lepší.R^

P.S.

Z diskuse je jasné, že Polický je jen "koření"; sice nevhodné, ale iniciující diskusi.

0 0
možnosti
Foto

Stanovovat arbitrárně nějaký věk, kdy se člověk dopouští zločinu, za to že má sex s druhým člověkem je hloupost, protože každý to může mít nastavené jinak. Nejdůležitější je právě ta dobrovolnost, na kterou by se měl dát důraz a tu nějakým způsobem chránit. Zneužít se dá vše a kde není žalobce, tam není soudce, ale hrozí i opačný postup, že stát bude stíhat někoho za něco co se jen velmi těžce prokazuje a bude stát jen na svědectví druhé strany. Myslím si, že bez dohledu státu by se tyto záležitosti nějakým způsobem upravily do nějakého přijatelného kompromisu a řádu.

0 6
možnosti

...... ;-Dslušnej nářez !,- enem aby si to domácí peďáci nevzali jako manuál !,- to by ta naša justica nestíhala vodkládat faly ! Vono by jim v tem EU bordelu stačilo konvertovat a každýho, kdo ty nezletilce vopatruje a chrání, vobvinit z rasismu a protiislamismu,- ....... "pane Vaněk, to sou paradoxyV !"

3 0
možnosti

Karma! Je za pět minut dvanáct , aby se Evropa proti vlně islamizace postavila . Status quo Evropy se nesmí změnit a není ani důvod proč ! Ať si klidně pan polický myslí co chce .

10 1
možnosti
Foto

Je dobře, že lidi jako vy prozřeli a poznali, že Turecké zákony jsou tak otřesné, že Turecko nemůže být hodnoceno jako bezpečná země pro uprchlíky a tedy je do Turecka nelze vracet.R^;-D

2 18
možnosti

Ještě větší ...., než jsme čekali

21 1
možnosti

R84a76d32e90k 89J64a88r83o46š

17. 8. 2016 19:36

Martin Kavka napsal: "A proto se chci zeptat zastánců muslimů: „Opravdu takovou budoucnost chcete pro svoje děti a vnuky?“

Já bych se multikulturalistů vůbec neptal, ani s nimi nediskutoval (je to marné). Prostě je musíme porazit...

20 1
možnosti

Nemáte pravdu, Polický vám udělil minus a to znamená, že do konce života jste vyvrhel

10 1
možnosti

Výborně napsáno.Karma.

16 1
možnosti

Děkuji. Ovšem znalec všeho co nezná má jiný názor :)

4 1
možnosti
Foto

I u nás se uvažovalo o prolomení hranice 15 let pro legální sexualní styk. Mluvilo se o 14, ale i o 12 letech. (Osobně jsem proti snižování této hranice.)

Když už ale chcete psár o střetu kultur měl byste si zjistit jak to je v té naší Evropské kultuře.

Například v silně katolickém Španělsku je to od 13 let a v mnoha dalších zemích od 14.

Pokud jste myslel specificky křesťanskou kulturu tak v převážně křesťanské Ugandě, a na Filipínách je povolen sex od 12 let.Mnoho křesťanských zemí po celém světě pak má povolen sex od 13 let (podobně např. i Japonsko)

Jen pro zajímavost např. v muslimském Iránu mohou mít chlapci sex od 16 dívky od 18 (až v manželství).

Pokud tedy chcet kritizovat muslimy respektive Turecko za to, že mohou mít sex s "dětmi" (od 12 let) měl byste si napřed zamést před vlastním křesťanským prahem-jsou křesťanské země, které rovněž povolují sex od 12 případně 13 let.

http://krasna.nova.cz/clanek/jaknakluky/kdy-se-ve-svete-zacina-se-sexem.html

Na vás se přesně hodí citát z bible

"Pokrytče, vyjmi nejprv břevno z oka svého, a tehdy prohlédneš, abys vyňal mrvu z oka bratra svého." Matouš 7.5

0 8
možnosti

V silně "katolickém" Španělsku tvoří zákony již několik let socialisté. A nikdo ti asi nepověděl, že tento zákon má tolik omezení, že ve většině případu se jedná o pedofilii http://noticias.juridicas.com/base_datos/Penal/lo10-1995.l2t8.html#c2

Na Filipínách se jedná o zákony z dob, kdy dívka byla považována za ženu od první menstruace. Protože jako třeba v Anglii nedávno zrušili zákon, že meterolog má být popraven, když se třikrát zmýlí v předpovědi počasí. Asi tak, jinak Filipíny mají jeden z nejpřísnějších zákonů na ochranu dětí a tresty pro pedofily a navíc, současná vláda mění zákon, že sex je možný od šestnácti let.

O Ugandě nemohu nic říci neb nevím, co vím, tak tam hlavně převládají kmenové zvyky, jako vraždění nemluvňat, z čehož jsou křesťanští misionáři nešťastní.

A co se týče Iranu, tak tam není určená hranice pro sexuální počátek, ale přilaji zákon, že dívka v devíti letech je způsobilá k manželství a tedy i k sexu!

http://www.ibtimes.com/child-bride-practice-rising-iran-parliament-seeks-lower-girls-legal-marriage-age-9-760263

9 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky