Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Kdo rozlišuje islám a islamismus je naivní hlupák; vše vychází z jedné knihy a liší se jen metodou. Pro ty, kteří jen ukazují skutečně zbídačelé uprchlíky a zaštiťují tím svůj pseudohumanismus,by měly být slova českého muslima Sáňky v závěru článku trvalou večerní modlitbou, dokud neprohlédnou. I ten nejvíce bídný uprchlík - muslim si svou víru přinese sebou a když ne on, tak jeho potomstvo se o radikalismus postará. Nikde se ještě nepodařila integrace a nikdy nepodaří, protože když má muslim dodržovat platné zákony, musí se části své víry vzdát a to nikdy neudělá!

0 0
možnosti
TH

No jo muz.

Vam proste noseni satku u zen nevadi. Vzdyt sam absolutne nemusite a zadna zena vas k tomu nenuti.

Mne to jako zene vadi. A vadi to i tem nositelkam.

Noseni satku kvuli - hodne ale hodne malo inteligentim muzum- (slusne receno) je to same, jako kdyby nekdo nenavidel cernochy a naridil jim, aby se teda zahalovali. Jinak je rodina zabije.

1 0
možnosti
MK

M19i19l78a50n 14K13e29s51l

16. 8. 2016 22:14

Něco,co nemá s tímto vůbec nic společného,ale vrtá mi to v hlavě.V "Prostřeno"byla muslimka,která nechtěla používat při jídle levou ruku (to je prý proto,že si s ní muslimové vytírají zadek),ale při tom jídlo připravovala oběma.Jiný muslim,který tam byl jak se mi zdálo, používal při jídle obě ruce.Mně se zdá,že ty muslimská pravidla se strašně gumová.Vždy však platí - vyšší má vždy pravdu.

4 0
možnosti
PB

..... áááá, tak nervák mosi byt useklá levačka za čorku,- potem aj to gastro dostává ty správný grády ...... šílený dilema, žejo;-D?!

2 0
možnosti
KC

Islám není úhlavním nepřítelem Západu ! Jsou jím sluníčkáři, neomarxisté alias multikulturalité. Ti dlouhodobě a trpělivě svou dětinskostí a falešnou humanitou připravují džihádistům cesty, jak ovládnout a zotročit Západ. Ty je potřeba se vší rozhodností odsoudit. Západ má ve svých ústavách zakotvený plán na sebezničení a jeho nepřátelům stačí trpělivě slabosti těchto ustanovení využívat ve svůj prospěch. Neupraví-li Západ tyto své ústavní premisy tak, aby uhájil svou existenci, pak je jeho pád a zotročení barbary nevyhnutelný.

19 1
možnosti
ZH

Takže pod záminkou boje proti islámu zotročíme vlastní spoluobčany, podle zcela osobního libovolného výběru? Definujte zcela přesně a) sluníčko; b) neomarxistu; c) multikulturalistu. Nejen, že to nedokážete, ale počítáte jistě s tím, že o tom jednou budete od stolu rozhodovat. Vůbec se od islamistů nelišíte. Však, islám není úhlavním nepřítelem, ale spoluobčané ano. !!!!!!

1 10
možnosti
Foto

potom je však třeba zakázat nejen obal, ale i obsah a nejen na plážích.

11 1
možnosti
JH

Přemýšlivý text!!

2 1
možnosti
VH

Dovolím si s vámi nesouhlasit. Pokud jsou či se chtějí včlenit do společnosti která má svá pravidla, měli by je respektovat. Já také nebudu u nich chodit v kraťasech a vyžadovat křesťanský kostel!

20 1
možnosti
MK

Na jednu stranu máte pravdu, na druhou..Zakážeme židům jarmulku?

0 3
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky