Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zábavné je také to, že v celém textu se ani jednou neobjevilo slovo islám. Koneckonců každý se může přesvědčit. Tohle slovo vám není ani jednou. Natož, aby tam bylo něco o těch, kteří islám odmítají. Takové slovní spojení jsem nejen, že nikdy nepoužil ve zmiňovaném blogu, ale ani v žádném jiném blogu. Není to můj výraz. Je to slovní spojení pana Kavky. Argumentační faul, kterého se dotyčný dopustil se někdy nazývá Slaměný panák. Kavka vytvořil panáka. Nazval si ho mým příjmením. Obdařil ho vlastními slovy a pojmy a potom se vůči svým vlastním slovům vymezil. A zkritizoval svoje vlastní slova. Naštěstí tento primitivní argumentační faul je velice snadno odhalitelný. Jak jsem řekl. Každý si může přečíst původní znění mého blogu a sám zjistit, že obviňování ze strany Kavky je jen ubohá a sprostá lež. Ale sám Kavka patrně patří k lidem, kteří se za nic nestydí. :-(

0 5
možnosti
MK

RvRvRvProč lžete a ještě tak zjevně! Vytvoření nepřítele na kterého lze hodit úplně všecho. Vyvolávání iracionálního strachu před nebezpečím, ať už židovským(či v současnosti muslimským).

Zdroj: http://janota.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=542153

Slovo muslim, dle Vás, neznamená islám! No to jsou mě novinky!

Ale i bez toho je zjevné, o čem píšete. A Vaše pomýlená argumentace Hitlerem a nacismem se přesně hodí na islám.

Jsou to muslimové, kteří vyhlašují boj proti všem jiným náboženstvím tak, aby jediný u Boha zůstal islám! Jsou to muslimové, kteří se vyvyšují nad nevěřícími a jinověrci a rozhodují, zda je zabijí (pokud nekonvertují) a nebo zda jim určí ponižující daň. Jsou to muslimové, kteří lpějí na ponížení i svých vyznavačů islámu, tedy žen, kterým dávají poloviční právní hodnotu.

Kritici těchto zásad Vám nejdou pod fousy?!! A máte pro ně nálepky?!! Jen jste se odhalil jako totální zaslepené "sluníčko".

Přes 80% občanů lidi s takovými zásadami u nás nechce a Vy stojíte v řadách těch, kteří z příchodu migrantů mají osobní prospěch. Nepodezírám Vás ze zištnosti, ale rozhlédněte se kolem sebe, do jakého šiku jste se zařadil a přehodnoťte své postoje.

1 0
možnosti
Foto

Lež hned v nadpisu? No proč ne? Už jsem si pomalu začal zvykat na argumentační fauly některých osob. Jeden z nejoblíbenější je uvést to co jsem nikdy neřekl a nenapsal a potom k tomu zaujmout kritický postoj. Ale fakta jsou prostě fakta. To co napsal autor v nadpisu je zjevná lež. Nikdy jsem nic takového neřekl a nikdy jsem nic takového nenapsal. Autor použil citace z mého blogu. Nevím proč? Nikde se v nich nepíše, že bych označil toho kdo odmítá islám za nacistu. A to ani v žádném kontextu. Kdo tam vidí nějakou souvislost asi by měl vyhledat odbornou pomoc. ;-D

0 1
možnosti
ZH

Vidím pane Kavko, že se s přáteli stále tetelíte nad tímhle podvodným útokem na pana Janotu, ačkoliv jsem vám manipulaci jasně prokázal http://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=542690

Co kdybyste stáhl tento blog a začal konečně argumentovat? Pokud to neuděláte dnes do 18:00 budu nucen váš podvodný útok nahlásit zdejší redakci.

1 1
možnosti
LG

Další bonzák za postoje a názory? Začínají se v řadách pseudohumanistů a multikulturalistů nějak množit... Pan Janota i pan Kavka napsali blog se svými postoji a vy jste uvedl ve svém blogu zase ty svoje (sice nepřesvědčivě, ale svobodně). Všichni máme možnost přečíst si všechny zmíněné texty a udělat si vlastní názor. Proč vám to vadí? Proč máte potřebu umlčovat z pozice moci?

2 1
možnosti
ZS

Paradoxní je, že právě nacisté měli vždy k islámu poměrně blízko a dodnes je mnozí muslimové za řešení židovské otázky oslavují.

6 0
možnosti
JM

R^ díky za blog, není co dodat

1 0
možnosti
BK

Přestože s panem Janotou občas nesouhlasím- tak nyní je zde na místě velké zastání!!!! To, co uvádíte ve svém blogu Vy, pane Kavko, čiší nepochopením toho, co píše pan Janota a oč mu jde. Byť je p. Janota socialista, má v tématu, který Vy tak kritizujete- v sobě daleko více srdce a skutečné víry v Boha- než Vy sám, s tím svým věčným, demagogickým, pomotaným církevním zanícením. Už delší dobu si všímám, že Vy jste pouze kostelní demagog s vymytým mozkem.Pozdravujte sestry a bratry- jak v kostele, tak i zde na blogu. Už vám tu zadek olízali dostatečně- jen, co je pravda. Amen.

2 20
možnosti
PS

Možná to pomotané máte pouze vy . Popřemýšlejte.

17 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky