Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Obdivuji tu dokonalou dělbu práce. Pan Polický píše příspěvky a pan Vít mu dává +. Pochopitelně jako jediný.

1 3
možnosti
Foto

To jste si dovolil moc:

Záporné hodnocení Radek Polický 61314

0 1
možnosti

Jsa pouze vlažným katolíkem, tak to již léta nečtu. Takže jsem kupodivu rád, že teď o nic moc nepřicházím :-) Míval jsem docela rád časopis "Naše rodina", který od samého začátku vydávání poctivě odebírala moje babička, věrná to katolička vychovaná v klášterní škole. Po její smrti jsem, žel, ztratil s tímto týdeníkem kontakt. Nevíte, jak si teď vede, respektive jestli je také tak sluníčkový jako Katolický týdeník?

2 0
možnosti

M52a16r34e42k 71M75r11u71k

7. 8. 2016 15:37

Je to pravda. Zatopit Katolickým týdeníkem není snadné. Nejradši mám Lidové noviny. Bohužel odebíráme obojí. Ne nadlouho.

0 0
možnosti

Paní šéfredaktorka Katolického týdeníku mluvila v Událostech,komentářích k vraždě kněze ve Francii a nestačil jsem lapat po dechu. Ty slova připomínaly multikulti úderku. Hrůza. Jak islám lidé ve Francii nespojují s násilím, jak je třeba rozlišovat, atd.

6 1
možnosti

Ahoj Martine!

Máš pravdu, já už po těch veletočích na začátku roku a pro to časté "krmení Halíkem" jsem si skutečně týdeník soukromě pojmenoval "Islámsko-katolický týdeník". Pro farnost ho bereme, ale připadá mi to jako divná partička lidí.

5 0
možnosti

O náboženství a teologii se v Čechách cítí být povolaný každý, kdo má tam vzadu dírku.

1 3
možnosti
Foto

píšete blbosti, kdyby to tak bylo, tak naše republika není jednou z nejvíc ateistických zemí v Evropě

5 0
možnosti

Ano, máte naprostou pravdu. Je napováženou, kolik vedoucích katolíků riskuje Boží přízeň, jako by snad ani Boží slovo nečetli a nevzali si ponaučení ze všech těch veršů, když Izraelité utíkali k jiným bohům. Dávat na roveň biblického Boha a toho jejich zabijáka, to chce mít opravdu silný žaludek. Takto ostentativně se vysmívat Bohu může být snad známka toho, že tito lidé už snad ani v druhý příchod Krista nevěří. Ale i o těch Ježíš předpovídá, bude to jako v podobenství o deseti družičkách. Prostě některé už nemají olej a nesvítí lidem na cestu.

...A dveře se zavřely.Když potom přišly ty zbylé družičky a říkaly: ‚Pane, pane, otevři nám!'odpověděl jim: ‚Amen, říkám vám, že vás neznám.'...(Matouš 25:11-12)

Jestliže je světlo v tobě tmou, jak veliká bude sama tma?! (Matouš 6:23)

!!

6 0
možnosti

Upozornila bych laskavé čtenáře z necírkevního prostředí, že na konci zmiňovaný kardinál Sarah je černý jako noc (https://tuespetrusblog.files.wordpress.com/2015/09/robert-sarah.jpg), nesmírně konzervativní a v podstatě po evropsku velmi pravicový. Být papežem on, zaznívá z Vatikánu něco zcela jiného.

14 0
možnosti
Foto

Nicméně většina volitelů se rozhodla pro papeže Františka a jeho přístup jako lepší volbu pro hlavu církve.

3 6
možnosti

Jenom k těm pohanům,nemýlim-li se,pohanství je synonymum pro polyteismus,tedy mnohobožství,jak známo,muslimové,nejen oni,pohany brutálně pronásledovali.

Každé náboženství má své chyby,tedy i pohanství,ale že by se s nimi spojili muslimové,coby fanatičtí monoteisté,jež uznávají pouze jednoho boha a jednoho proroka,se mi nezdá.

Navíc k pohanství se hlásili staří Řekové,jež položili základy evropské kultury,zejména Aristoteles,jehož filosofie se zpočátku drželi i Arabové(Ibn Sina,Ibn Rušd).

2 0
možnosti
Foto

Ono je to stejna pitomost jako kdyz nekteri fanatici tvrdi ze islam jsou vyznavaci Satana

1 0
možnosti
Foto

Třeba to nakonec povede k tomu, že kardinál Duka udělá v KT pořádek a on se stane opět tiskovinou, jejíž čtení je pro katolíka přínosné... Dnes jí věru není...

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS