Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fascinující. Takže pařížský arcibiskup v podstatě prohlásil svého boha za boha smrti. Protože Alláh i Bůh jsou jedna a tatáž bytost, Islám z křesťanství vychází.

0 0
možnosti

Omyl islám nevychází z křesťanství a Alláh je jméno jednoho ze tří hlavních bohů v Kabě.

0 0
možnosti

Správně, naprostý souhlas a karma.R^R^R^

Zaplaťpánbůh, že se již řada vysokých prelátů (u nas např. pan kardinál Duka) ohrazuje proti té slabošské iniciativě současného papeže. Kdo jiný než katolická církev by měl stát v duchu historických tradic v čele důsledného odmítnutí té zvrhlé islámské ideologie.

2 0
možnosti

K tématu článek na mém soukromém blogu (jinam nemám možnost)

Tak kdy už se konečně dozvíme: "Muslimové v Evropě, čemu vlastně věříte?"

4. 08. 2016 16:44:17

Zdroj: http://kulhavy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=539259

4 0
možnosti
Foto

Chcel by som sa opýtať autora článku (mimochodom môjho obľúbeného blogera), zdieľal som jeho článok na mojom FB a došla tam k nemu táto pripomienka, či by mohol na ňu zareagovať: "Blog s nulovou hodnotou - nejaky parizsky arcibiskup bez uvedenia mena, zdroj pod blogom nefunkcny, nasledne sa spomina meno nejakeho Milana Badalu....No ak je to ten isty Kardinal Andre Vingt-Trois, ktory povedal " ženy by mali mať nielen sukňu, "ale aj niečo medzi ušami." tak ma takyto nazor nezaujima. To co vsak skutocne povedal bolo "Ti, kdo se halí do hávu náboženství, aby maskovali své smrtící plány,“ řekl, „ti, kdo nám chtějí zvěstovat Boha smrti, Molocha, který se raduje ze smrti člověka a slibuje ráj těm, kteří vraždí, zatímco jej vzývají, ti nemohou očekávat, že se lidstvo podvolí jejich bludu.“"

0 0
možnosti

Na FB moc nereaguji. Nicméně je směšné, když někdo řekne pařížský arcibiskup bez jména, vzhledem k tomu, že víc jak jeden asi nebude :))

1 0
možnosti

Odkazujete na článek, který neexistuje. Vůbec mě to nepřekvapuje, takové primitivní pomahačství islámským fundamentalistům by bez podvodu nebylo možné. Nejlepší by bylo abyste buď článek sám stáhnul nebo se veřejně omluvil.

0 6
možnosti

Ten článek tam do dnešního rána byl. To, že byl stažen na základě pokřiku nlidí jako jste vy je jiná věc. Takže omluvit byste se měl vy za nařčení

http://www.imgup.cz/image/q57

7 0
možnosti

Mám takový dojem, že mluvit zasvěceně o islámu se cítí každý, kdo má vzadu dírku :-))))

0 12
možnosti

Mám takový dojem, že vám došly argumenty

7 0
možnosti

Velmi přesně a výstižné. Karma R^

11 0
možnosti

..... nóóó, von Papá věděl proč jim ty nohy pucoval,- šak nepudou se špinavejma hnátama podřezávat francouzkýho duchovního, žejoV?!?

8 0
možnosti

Papež jenom zopakuje slova svého "nadřízeného" a všichni se diví, co to z něj leze. Co jste čekali jiného? Má být zástupcem Boha, potažmo Krista na zemi a ten, pokud vím, razil myšlenku dobra a odpuštění každému za cokoli doslova až za hrob.

Jistě, že má pravdu pařížský aribiskup a že jsou papežova slova mimo z pohledu obyčejných lidí, ale ne z papežova.

2 1
možnosti

Za udržení křesťanských kořenů je nutné bojovat. O tom snad papež ví.

V bibli jsou také slova Krista: Nepřináším vám mír, ale meč.

1 0
možnosti

V Janově evangeliu je popsán spor Ježíše s farizeji: "Máme jednoho Otce, Boha.“ Ježíš jim řekl: „Kdyby Bůh byl váš Otec, milovali byste mě ...Váš otec je ďábel a vy chcete dělat, co on žádá."

Arcibiskupova slova lze interpretovat stejným způsobem; mluvil o tom, koho ve skutečnosti vrazi vyznávali, a ztotožnění s Alláhem je oslí můstek - arcibiskup to přímo nevyslovil.

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky