Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Aby nám nakonec nezakázali i Švejka. Je to přece podle jeho vyjádření o turcích jasný xenofob, fašista a tak vůbec. Jo a taky to byl ruskej agent, jak správně rozeznal již strážmistr Flanderka. No von nakonec Hašek taky. Nebo by bylo možno opatřit nové vydání Švejka nějakým komentářem , nějakého humanitně vzdělaného sluníčkáře, který by vysvětloval jak to ten Švejk vlastně myslel a co si o tom máme myslet my. Případně bude Švejk dostupný pouze pro "akademické" potřeby "vědců", protože obyčejný člověk z toho nemá ten rozum.

0 0
možnosti
Foto

H41a55n68a 22V37l81k44o22v36á

27. 2. 2016 12:41

R^Jen doplním, že zákaz vepřového masa ve školách v Severním Porýní byl prezentován jako opatření pro zdravou výživu...

1 0
možnosti
JS

Dluzno jeste podotknout, ze Svejk pronesl dalsi prorocka slova: "...muze byt, ze nas v pripade valky s Tureckem Nemci napadnou, ponevadz Nemci a Turci drzi dohromady. Jsou to takovy potvory, ze jim neni ve svete rovno...."

6 0
možnosti
Foto

Martine, napsal jsi to pekne.

3 0
možnosti
KC

Už jsem zaslechl útržek rozhovoru mezi dvěma lidmi, že nový diktátor nemůže být horší než ti, kteří - ač nevoleni - vedou Evropu přímou cestou do bezedných bažin. Moc daleko k pravdě jim neschází.

5 0
možnosti
MD

Tak jelen to urcite nebude.

Ale po tom, co predvadi unijni lidri ve stinu belohlaveho orla si lide zacinaji, byt zatim teprve nekde v podvedomi, osvezovat existenci hnedeho medveda a jeho silne tlapy. A ze se o tom podvedomi vi, vypovida vic nez jasne par hysteriku co jim PRED TIM spadly bryle na videni reality do kanalu.

0 0
možnosti
KB

Naprostý souhlas a jen jedna poznámka. Jak jsem pochopil slova tureckého ministra, tak se dají shrnout do jedné věty: "Chceme do EU, ale zároveň nám Brusel nebude kázat demokracii". Jinak řečeno, máme svoje zájmy a svoje představy o demokracii a nebudete nám do toho mluvit.

Takže jak je to s tím, že EU je postavena na nějakých evropských hodnotách. Když bude EU prostě jen zóna volného obchodu a pohybu osob, tak s tím nemám problém. Ale jaká úzká integrace s Tureckem na základě nějakých společných hodnot?

10 0
možnosti
TT

To nic, toho si nevšímej, to oni už jen cvičí diktátorský gestus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky