Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No ono to mrazivé ticho je i v případě násilí českých mužů na českých ženách. Co kdyby jste se pro začátek věnoval této, vám mnohem bližší otázce - navíc s tím můžete i něco třeba udělat, například poskytnout týraným Češkám materiální nebo psychickou pomoc. Nebo víte co? Pro začátek bude stačit, když se budete k ženám na blozích chovat galantně. I to je krok k lepším zítřkům ;-)

1 4
možnosti

P91e21t84r 31S38k53á78c43e46l

21. 2. 2016 21:27

Psychická pomoc může spočívat v doporučení, že? Takže nechť si ženy pěstují sebedůvěru, jakkoliv. Znám ženu/dívku ve věku 12 roků a nechtěl bych se s ní dostat do křížku. Dvěma rychlými pohyby by mi zlomila klíční kost. A ta se dlóóuho a bolestivě hojí. Stačí? Krok k lepším zítřkům spočívá v chutí provést změnu, sám se sebou. Znám paní v letech a když mně upřímně řekne: "Na sebe bych nenechala nikoho sáhnout proti mé vůli", tak se před ní děsím, i když ona paní nemá průpravu v bojových uměních. Prostě "to" z ní vyzařuje, ta sebedůvěra. Vaše i naše babičky a prababičky uměly se svými protějšky jednat, stačí připomenout: "Kde by byla vláda žen, nebýt ješitnosti mužů".

Z jiného soudku - znám několik žen, které když ovdověly, pobývaly s dalšími mužskými, kteří jim před odchodem na druhý břeh připsali nemovitý majetek. Jedna z nich svojí rodině tak získala dva domy se zahradami. Další paní, která se, po darování nemovitosti od přítele, již za jeho života o něj nestará, nežije s ním, nenavštěvuje ho a čeká. Takže jsou týráni i chlapci, byť ve vysokém věku, zvláště když pozbudou rozum.

Není všechno jednosměrné, že? Zdravého rozumu je nám třeba...

1 0
možnosti

Za obsah karma, ale opravte si ty hrubky, prosím. Cokoliv ženy dělaly, dělaly to s tvrdým "y";-)

3 0
možnosti

Já vím, všiml jsem si své chyby už včera na mobilu, ale co už, že? :)

2 0
možnosti

..... ať si to holky užijou, takhle maj sadomaso rovnou doma a nemusijou to shánět přes inzerát, žejo !

4 0
možnosti
Foto

Dle průzkumů se s týráním žen u nás potkalo přes 40% žen. Během roku se s ním setká přes 10% žen

"Podle průzkumu, kterého se letos v únoru účastnily tři tisíce respondentek starších osmnácti let, se v posledním roce stalo obětí domácího násilí 11 procent žen. "Většinou je to dlouhodobé týrání. Nikdy není jeden incident," uvedl jeden z autorů průzkumu, sociolog Kamil Kunc."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/v-cesku-zazilo-domaci-nasili-ctyricet-procent-zen-fv3-/domaci.aspx?c=A120326_201131_domaci_jj

To fakt nevypadá, že by důvodem násilí na ženách byl Islám nebo jiné náboženství. A mýlíte se většina lidí i feministky posuzují násilí stejně jestli je u muslimů nebo u nemuslimů.

Jen pár fanatických odpůrců islámu, jako jste třeba vy, vidí násilí jen u muslimů a ostatních nikoliv. Jsou to právě lidi jako vy co selektují lidi dle víry-ne feministky, ne "sluníčkáři" ani ne policie a úřady.

2 25
možnosti

Takže pane lhář, abychom to shrnuli. Kde přesně autor tvrdí, co přesně je důvodem znásilnění? A kdepak máte průzkum z Německa nebo Švédska, co? A verše v koránu k znásilňování přímo vybízejícíc se pánovi taky nehodí do kart, co?

19 1
možnosti
Foto

Téma domácího násilí v naší tzv. kulturní části Evropy a světa by bylo jistě také zajímavé v konfrontaci s Vašimi argumenty. A nebo jinak, co jste měl vlastně na mysli?

3 0
možnosti

Asi byl. A proč s ním nejste v zemi, kde platí Šaría? tak nás tím neobtěžujte a mažte do zémě vámi vysněých vztahů!!!! Ale pak po nás nechtějte příspěvky na váš návrat do civilizace!!! F.

3 6
možnosti

Že Vy jste četl jen nadpis?;-)

8 1
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky