Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohu žel má pan Kavka pravdu. Tato situace tady již byla ale v obráceným gardu. Z dějepisu známe jak se křesťanství šířilo "mečem a ohněm" světem a přičemž křesťanství i islám mají stejné kořeny. Kde se tedy vzaly ty obrovské rozdíly? Na vině jsou tzv. vykladači boha (kněží). Křesťanství bylo kdysi založeno na poslušnosti. Nyní se šíří světem kalašnikovem islám, založený taktéž na poslušnosti. Ať se nám to líbí nebo nelíbí, islám má navrch a zvítězí není síly, která by to zastavila, tak jako Řím nezastavil křesťanství.

0 0
možnosti
MN

Kdyby každý z blogerů a každý z diskutujících místo písmeny, projevil svůj názor nad nezodpovědností europolitiků činem, nebyl by důvod psát o hrozbě islamizace Evropy. Ale píše se snáz, než koná.

0 0
možnosti
Foto

Toto video jsem viděl, když bylo ještě čerstvé. Vzhledem k tomu, jak slabé je hnutí Britain First (mrkněte na Obrázky v Google, najdete fotky jedné a té samé malé skupinky lidí), přijde mi, že to byla zbytečná provokace, která jim spíše uškodí.

Tímhle videem se do velké politiky nedostanou, většina nemuslimských diváků si je zafixuje jak "ty křiklouny s křížem". To píšu jako (relativně) aktivní křesťan a odpůrce islamizace Evropy.

2 0
možnosti
Foto

Vidím to stejně – i ze stejné pozice.

1 0
možnosti
PB

P12e10t28r 98B56r84o20ž

7. 2. 2016 13:14

Za pár let bude toto video neuvěřitelné. Jak to bývalo príma, když křesťanům jenom nadávali.... Teď už by je rovnou ukamenovali...

R.I.P., Evropo...

6 1
možnosti
Foto

Všechno svědčí na to, že příval muslimů diriguje do Evropy USA a podobně jako přihlíželi tehdy, dělají to samé i teď. Až bude hrozit konec Evropy zasáhnou a zachrání ji, podobně jako ve 2. světové. A stejně jako tehdy i teď si nechají naplnit státní kasu ročními poplatky za osvobození.

3 3
možnosti

Nedavno jsem shledl video, na kterem Cameron velice poporuje islam ... to se pak clovek nedivi, kdyz ti nejbohatsi, elity, vlastnici medii, korporaci, bank to podporuji. A ze pry pouze nejaka pomatena levice ... ta asi tezko vlastni svetova media. Ja osobne jsem pro socialni stat, ale bez multikulti("pozitivni" diskriminace, podpora imigrace a hlavne islamu), na rozdil do tech tzv. konzervativnich stran co haji zajmy bohatych.

2 0
možnosti
LJ

Neměli bychom být překvapeni. Arabové (pozděi i další muslimové) od konce 6. století obsazují jeden křesťanský stát za druhým a islamizují ho. Irák jako Persie) byl původně křesťanský stát. V době křížových výprav však už byl z 50 % muslimský. Dnešní Sýrie byla převážně křesťanská. To nám v hodinách dějepisu zatajili, když líčili křížové výpravy jako válku fanatických křesťanů proti mírumilovným muslimům. Turekcko bylo původně křesťanská země (Byzantská říše). Libanon byl převážně křesťanský ještě na počátku 20 století.

39 2
možnosti
PH

P79a16v72e41l 41H15e64k

8. 2. 2016 22:13

A v kterých končinách jste dějepis studoval?

0 3
možnosti
MP

Zbytečná, hloupá provokace. Připomnělo mi to jinou manifestaci takzvaných křesťanů :

http://echo24.cz/a/itCav/video-hajlujici-krestane-rusky-pravoslavny-fasismus

2 32
možnosti
JF

Sakra, to mělo být minus.

1 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky