Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Do každé farnosti jeden Kavka....a budiet takovaja borba za mir, čto kamieň na kamieni nie ostaniotsja....;-D

Navazuji tímto na věcný komentář pode mnou / Z.Hlasný/.

Podívej se Kavko. My na Těšínsku jsem byli vždy chytřejší než vy někde

ve vidlákově. Ale ještě před válkou si katolíci nebral evangeličky a naopak,

a když v 50.letech se objevila ve Stonavě nějaká Angličanka v kalhotách, tak to bylo hotový poprsk..

A co myslíš, že bude s islámem ? Islám se nezmění ?Pokuď vy Savonarolovi pohrobci budete pořád svolávat národ div ne k válečnému tážení, tak jaký islám bude převládat ? Ten radikální, wahabistický.  Více jak 100 let  USA,V.Británie a Francie zasahují do vývoje na Blízkém východě a díky nim situace vypadá jak vypadá.....Teď už jen musíme doufat, že se dá ještě něco napravit. Možná se to nepodaří Možná už je pozdě. ...nicméně rozumný člověk ten historický vývoj chápe...jsou však výjimky, třeba Kavka...;-D;-D;-D

Nevraždil jsi v minulém životě hugenoty v La Rochelle./ Můj otec tam

za války hlídal německé ponorky.... St.Nazaire/ 

 Pochopila ?

Rv;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZH

Nejlepší by asi bylo, kdyby jste se vzali s Izákem i Hadžim pěkně za ruce a společně odkráčeli někam hodně daleko a tam si to vyříkali. Všichni se berete za jednoho boha, ale nenávidíte se navzájem. Tak buď jste volové Vy, nebo Bůh, když Vám tohle trpí..:-/

1 1
možnosti
JP

J77a26n 84P51a13l33l38a74s

3. 8. 2015 22:30

Dobrý večer, dobré argumenty. Jen mě napadlo, nemůžeme si za to trochu sami s naším „on do tebe kamenem, ty do něj chlebem“?

1 0
možnosti
ZU

Dobrý večer pane Martine, to co jste napsal je úžasné a logické.Zatím nejlepší k dané tematice.Vždy jsem si myslel, že k tomu aby byl názor zajímavý, je třeba užívat demagogii. Že to jde i jinak, potlesk vestoje. ...

2 0
možnosti
MK

R^ Není co dodat; snad jen aby si opravili Korán plný chyb, když už ho chtějí hlásat. Tím myslím i u nich doma.

2 0
možnosti
PV

- Rovnopravnost?

- ANO! Ale jen pro nekoho.

* vsak to moc dobre zname z denniho zivota

1 0
možnosti
JS

Pane Kavka, myšlenka je to jistě dobrá a ušlechtilá ale ovšem, Allahu žel, zcela nerealistická. To zejména proto, že je založená na principu reciprocity, jehož na straně islámu (v podobě jak jej propaguje OIC) není nikde k vidu. Stejně jako u nácků,"quid pro quo" neexistuje v politicky zpřeženém islámu (jiný je ted´ nezajímavý)  poněvadž představuje smluvní závazek mezi stranami, které se navzájem považují za rovnoporávné.  Ale náckové a islámisti se cítí nám nadřazeni rasově či nábožensky, a proto přirozeně my dlužíme jim ale oni ne nám. Proto nemá vůbec cenu domáhat aby např. Saudská Arabie povolila volné hlásání jiných náboženství než je islám. Jediný realistický a férový způsob jak jim ukázat, že se v nás mýlí, je provádět restrikce vůči islámu u nás obdobné těm které oni u nich provádějí proti křest´anům (židé už tam nejsou).

2 1
možnosti
MK

Jiří vím to a proto vznikl tento článek

5 0
možnosti
PN

Já vím, ale máte zapotřebí se podbízet lůze jako nějaký přihlouplý Okamura a vézt se na populistické vlně?  Muslimáky nechceme nikdo, ale padat na úroveň fanoušků hradního populisty a jeho fanclubu,  to nemáte zapotřebí.

1 10
možnosti
MK

Petře ty víš, že Okamurou, Konvičkou a dalšími nesouhlasím, ale můj článek je o tom ,že chci to samé co muslimové u nás.

3 1
možnosti
Foto

Vždy ,když se objevil článek nebo povídání v tv či rádiu od nějakého českého "muslima" - jak má "právo" to a to na to a tamto...napadalo mne to samé...proč nestojí v muslimských zemích kostely? a proč se musíme ve všem přizpůsobit na plážích? ,atd atd...dalo by se pokračovat donekonečna....proto karma a palec nahoru :-))

11 1
možnosti
MK

Děkuji. Jenže na to vám aktivisté neodpoví, zvláště, když půlka jsou muslimové a druhá půlka multíci

3 1
možnosti
MB

Dobrý, karma, i když je to takové science fiction.R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 382
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2865x
                                                                                                                         

Seznam rubrik

Oblíbené stránky