Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Kavko, vy zase šíříte nenávist a nesnášenlivost vůči péči obou rodičů a preferujete cizího člověka - otčíma - před vlastním otcem. Styďte se. Jste sám vůbec otec? Nebo mamánek vychovaný podobnými názory postiženou matkou? Feministické odstavování otců od dětí je velkým problémem dneška a podílí se na rozkladu rodiny. Nezbývá, než citovat slova Josefa Hausmanna: "Pro

úplnost výčtu feministických organizací u nás dodejme, že mají na své

straně i pár – řečeno s Leninem – užitečných pitomců."

4 5
možnosti
JS

On to ale nevidí, že šíří nesnášenlivost a podobné věci. Tváří se jako bojovník proti různým ismům a přitom si může podat ruce s dalšími, co jsou rasisté, překrucují atd.Jeho nálepkování slovem nácek je též zábavné.

6 5
možnosti
Foto

Nevím pane Kavko, kde jste v Hassanových článcích vyčetl šíření nenávisti a nesnášenlivosti. Váš názor možná plyne z Vaší nenávisti k islámu. Jenže bloger Hassan není muslimem, ale ateistou.

Což je pro Vás možná stejné provinění jako kdyby byl muslimem.

8 8
možnosti
JS

Pan Hassan není ateista, ani muslim. Pan Hassan se prezentuje jako křesťanomuslim ;-D, stejně jako je čechosúdánec. Trošku od každého.

7 4
možnosti

Jako ultraliberál:-) děkuji a dávám karmuR^

3 1
možnosti

Tedy, v tom popisu ultraliberála jsem se poznal, až později jsem klikl na odkaz a zjistil, že bloger Hassan měl na mysli konkrétního člověka...

4 1
možnosti
VK

Ja bych jen ten nazev poopravil v tom, ze bych tam dodal : "diky nevedomosti". On totiz velice casto zamenuje pojmy a hodne se v tom topi. Neni ochoten priznat, ze napriklad pochody vandasovcu nebo kohokoliv jineho v cikanskych ctvrtich a porvavani hloupych hesel nejsou projevem nacizmu nebo rasizmu ale docela obycejnym vytrznictvim, ktere by takto melo byt posuzovano. A v tom je jadro pudla. Zatimco vytrznictvi je konkretni trestny cin a neni problem ho stihat a potrestat, propagace neonacizmu se musi dokazat a prokazat a musi se dumat jak to ten krikloun myslel a podobne. Tim, ze pan Hassan, vulgo Hrebenar vulgo co ja vim kolik dalsich, donekonecna oteviraji kauzu rasismus a neonaci, vlastne brani vymyceni techto negativnich jevu. Uz to napsal kdosi jiny. Nackove a skutecni rasisti, jsou velice malou skupinkou lidi, existujici na periferii spolecnosti, obklopeni nezajmem vetsiny. Spolecnost neni rasisticka. To co je za projev rasismu oznacovano jim ve skutecnosti neni ani vzdalene. Spolecnost se dokonce o tyto jevy ani nezajima. Jenze kdyz je ji podsouvano, ze pozadavek na nezneuzivani socialnich davek je rasisticky, ze pozadavek na zastaveni kradezi a nasili je rasisticky, neni divu,ze pak dochazi k zvysenemu zajmu o to, kdo to vlastne ti extremiste jsou. Je to nebezpecne specialne pro mladez, ktera jak znamo je naivni a plna romantickych radikalnich reseni. A hlavne, oder zakazaneho ovoce je spolehlivym voditkem se skutecnym problemum. Neboli, pohorsovat se nad nymandem, ktery na sebe navlece Breivika a mlcet nad skutecnym zlem, tomu se rika pokrytectvi anebo nevzdelanost anebo zaslepenost. Vyberte si co se vam hodi vice.

7 6
možnosti
MK

Přesně vím, co máte na mysli, ale pochybuji, že to některým

lidem dojde.  On to je totiž na jednu

stranu docela dobrý byznis, na které se živí dost lidí a různých znalců na extrémismus.

8 8
možnosti
RH

Hassan je .... Opět jeho neomarxisticky-multikulturní nesmysly.  Jeho argumentace k názoru, že "ultraliberalismus" podporuje neonacismus je asi tak nesmyslná, jako když prohlásím, že pokud dovolím prodávat lidem sirky, tak podporuji žháře. Člověk má chyby, ale řešit možné pochybení oklešťováním o svobodu je riziko větší než rizika, která přináší lidská svoboda.

6 3
možnosti
Foto

"o tom, co je extremismus by neměl rozhodovat jednotlivec" - Hassan přece o ničem nerozhoduje, jen sdělil svůj názor. A myslím, že ho vysvětlil pečlivěji a chytřeji než vy ten váš, Kavko. Vyznění jeho článku zjednodušujete a schválně přeexponováváte, abyste tím odůvodnil svou averzi, která je trochu hysterická. Za prodej triček s Breivikem u nás nikdo sedět nepůjde, ale nevinná recese to není. Ten kluk, co ty trička prodával, skutečně šířil myšlenku braivikovskýho neonacismu. Rozumnéj člověk uzná, že zákaz propagace neonacismu a schvalování hromadné vraždy by měly být trestný. O nic jinýho v Hassanově článku nešlo. Pokud to nechápete, je s váma něco v nepořádku.

15 17
možnosti
JP

hasak nerozhoduje ani o tom, kdy obratit hamburger v mekaci, natozpak o tom, co je rasismus ...

12 5
možnosti

Moc hezky to fakt Martin napsal, že bloger by neměl šířit nenávist a nesnášelivost. Zcela jistě tedy odsoudí následující téze, které zcela jistě mohl napsat pouze blogger Hassan:

"Po nejmoudřejším, nejchytřejším, nejsexymozkovatějším, všeho nejschopnějším a možná i po skoro nejtlustším občanovi tohoto státu, přichází nejukřivděnější, nejvíce nedoceněná samice, manželka výše jmenovaného".

9 3
možnosti
PK

P42a28v16e82l 65K49u75l56a

15. 12. 2012 9:17

Napsal jste to hezky, Martine. Já jsem se jen včera divil, že admini nedali Hassana do výběru.

15 5
možnosti
MK

Co není, může být. :-)

9 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS