Diktatura sexuálních menšin. Myslete jako LGTB, jinak přijdete o práci

9. 06. 2018 15:36:15
Nedávný případ amerického pekaře poodkryl pokličku uvažování sexuálních menšin. Kdo si nemyslí, že homosexualita je normální, má problémy a je terčem útoků. Velmi zajímavě se k tomu pro server Echo24 vyjádřil Rod Dreher.

V rozhovoru pro ECHO nazvaném „Totalita plíživě přichází. Z LGTB je vyvolený lid“ říká; Jistěže my dnes nejsme v kůži chartistů, ale příběh zelináře, který vyvěšuje do výlohy heslo „Proletáři všech zemí, spojte se“, popisuje přesně i naši situaci. S tím rozdílem, že místo hesla o proletářích na amerických univerzitách musíte vyvěsit cedulku „Safe space“ (Bezpečný prostor – jakýsi slib univerzity studentům, že v daném kampusu nebudou vystaveni nebezpečným, reakčním názorům – pozn. red.), případně cedulku, že souhlasíte s hnutím LGBT. Nevyvěsíte, stáváte se podezřelým. Věci se pak pro vás mohou vyvíjet docela nebezpečně.

Na otázku redakce Echa – Musí si novodobý americký zelinář dávat pozor jen na kampusech, nebo i jinde? – odpověděl; „Děje se to i v konkrétních profesích, jako je psychologie nebo právničina, kde se agenda LGBT používá k odplevelení branže od křesťanů. Pokud nepodepíšeš deklaraci o různosti, nemáš šanci dostudovat. Je to čím dál silnější. Blíží se moment, kdy vyznavači tradičních křesťanských hodnot stanou před rozhodnutím: Jsem ochoten trpět za víru? Ohrozit svou kariéru?

Je zajímavé, že to, co je politickou korektností a co se děje v souvislosti s hnutím LGTB, tak to Rod Dreher přirovnává k nástupu totality ve východní Evropě. „Ten maďarský přítel tvrdil, že v zásadě jde o atmosféru ve společnosti, kdy můžete být zničen, pokud zastáváte špatný názor. Ocitáte se v kategorii nepřítel – a oni se nezastaví před ničím, aby zničili vaši kariéru a pověst. Což se v Americe skutečně rozbíhá“ a pokračuje „ A tak jsem přišel na Václava Bendu. Už předtím jsem ovšem věděl o Havlovi, četl jeho Moc bezmocných. Jistěže my dnes nejsme v kůži chartistů, ale příběh zelináře, který vyvěšuje do výlohy heslo „Proletáři všech zemí, spojte se“, popisuje přesně i naši situaci. S tím rozdílem, že místo hesla o proletářích na amerických univerzitách musíte vyvěsit cedulku „Safe space“ (Bezpečný prostor – jakýsi slib univerzity studentům, že v daném kampusu nebudou vystaveni nebezpečným, reakčním názorům – pozn. red.), případně cedulku, že souhlasíte s hnutím LGBT. Nevyvěsíte, stáváte se podezřelým. Věci se pak pro vás mohou vyvíjet docela nebezpečně“.

Že nejde jen subjektivní pocit ukázal nejen případ cukráře, který odmítl upéci svatební dort na svatbu dvou homosexuálu, ale také květinářství, které odmítlo uvázat kytici pro homosexuální „novomanžele“.Stejně jako případ pracovníka Google Jamese Damora,jak informoval server iDnes, biologa vystudovaného na Harvardu, který byl vyhozen za kritiku genderové politiky této společnosti. Pokud někdo namítne, že v případě Jamese Damora se jedná o něco jiné, tak nejedná. Gender agenda kráčí ruku v ruce s LGTB aktivismem a tato dvě hnutí se navzájem podporují.

Dalším případem je Russell Berger, mluvčí společnosti provozující crossfitových tělocvičen v USA, který se zastal jiného majitele obdobné tělocvičny, když tento odmítl, aby se v jeho tělocvičně konal manifestační trénink LGTB komunity nazvaný Pride (pýcha). Ve Velké Británii byla zase propuštěn skautský vedoucí Brian Walker nejen proto, že kritizoval muslimské vedoucí ve skautingu, ale také řekl, že časopis pro skauty by měl propagovat ideály skautingu a nikoli homosexuální agendu.

Popravdě, dnešní boj za práva žen, homosexuálů, lesbiček a různých sexuálních odlišností asi patří k našemu dekadentnímu světu lidí žijících v blahobytu, neznajících skutečné problémy. Jak si jinak vysvětlit, že někdo chce práva nad rámec práv daných ústavou a Listinami lidských práv? Proč chce někdo rozrazit otevřené dveře a chce pro sebe výsady, které mu nepřísluší? Jsou snad homosexuálové více než ostatní lidé? Jakým právem homosexuálové prosazují svojí orientaci jako nadřazenou svobodnému myšlení a náboženskému přesvědčení?

Jak daleko může zajít LGTB komunita ukázal případ Michaela Glatze, který byl dlouhá léta homosexuálním aktivistou a zakladatelem časopisu pro gaye Young Gay America a dnes čelí nenávisti lidí z LGTB komunity. Důvod? Oženil se, s ženou a stal se křesťanem.

Dnes v zemích Euroatlantické civilizace mají všichni lidé stejná práva. Pokud je někdo diskriminován pro svoje sexuální zaměření, politický názor, pokud nepropaguje nenávist, pro svou víru, tak se může obrátit k soudu, a navíc veškerá tato diskriminace je zakázaná zákonem. Tedy jaká práva navíc? A k čemu jsou vlastně lidská práva, když někdo, kdo nesouhlasí, že homosexuální partnerství je rovnocenné vztahu muže a ženy je vyhozen z práce anebo tahán po soudech pro své přesvědčení a názor, co je ve skutečnosti diskriminace. Je zvláštní, že aktivisté LGTB volají po respektu, ale sami nejsou schopni respektovat, jiný než svůj názor. Svým způsobem má Rod Dreher o přicházející plíživé totalitě pravdu. Gender a LGTB aktivisté všechny milují, ale respektují jen svůj názor. Jako komunisté a před nimi nacisté. A chovají se stejně jako oni, kdo s nimi nesouhlasí, toho se snaží, zatím jen společensky, zlikvidovat.

Autor: Martin Kavka | sobota 9.6.2018 15:36 | karma článku: 43.75 | přečteno: 2919x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.32 | Přečteno: 909 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.04 | Přečteno: 754 | Diskuse

Zdenek Horner

Ultrasionismus se už začíná podobat rasismu

Marně si lámu hlavu, k čemu se zveřejňuje seznam nějakých osob. Zveřejněné seznamy mají zastrašovat. Používal je protektorát, pak komunisti. Nyní jsou jako inspirace pro nějakou radikální odnož pravověrných aktivistů?

5.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 22.81 | Přečteno: 472 |

Zdenek Horner

Pořádek v dezinterpretaci

Poslední dobou se slovem dezinterpretace přímo šermuje. Dokonce se dá říci, že se tento pojem proměňuje v měřítko politické pravověrnosti a v důkaz ospravedlňující cenzuru. Prohlubování tohoto postupu je hloubení cesty do pekel.

3.3.2024 v 8:57 | Karma článku: 17.32 | Přečteno: 404 | Diskuse

Zdenek Horner

František (chci) Mír toho času papež

Svého času bylo pro mne dogma o neomylnosti papeže důvodem k ochladnutí vůči katolicismu. Dnes se však cítím s papežem v jedné řadě. Život neustále přináší výzvy k zamyšlení a sebereflexi, z nějž může vzejít čisté nad nejčistější.

27.2.2024 v 7:07 | Karma článku: 17.08 | Přečteno: 305 | Diskuse
Počet článků 382 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2712

                                                                                                                         

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...