Martin Kavka

Tančili byste na hrobě vlastní matky? A přesně to dělají „humanisté“ a „liberálové“

16. 03. 2017 18:04:35
Když nevyhraje jejich kandidát, zapalují auta, když vyhraje, vydávají to za potvrzení pravdivosti jejich ideologie. O kom mluvím? Přeci o těch, co si o sobě myslí, že nabízí tu nejlepší společnost na světě

Zažili jsme to za poslední dobu několikrát. Bylo hlasování o odchodu Velké Británie z Evropské unie. Vyhráli příznivci odchodu a nastala mediální masáž, snaha o zpochybnění referenda, dehonestování těch, kteří hlasovali pro exit. V Rakousku v opakovaných volbách vyhrál ten pro „Evropu“ správný kandidát a bylo to výše jmenované jasné znamení, že Rakušané odmítají „populismus“. V USA vyhrál člověk, který byl od počátku osočován, zesměšňován a po jeho vítězství hořela auta, protože ti „správní“ demonstrovali. Nyní v Nizozemí v průzkumech favorizovaná strana Geerta Wilderse skončila druhá a vydávají to zase za svůj úspěch a porážku dle jejich slov „populismu“.

Je třeba se tedy zeptat. Opravdu Evropané odmítají ty, kteří jsou dle slov různých levicových aktivistů a hlavních médií „populisté“ anebo se začínají projevovat demografické změny v zemích západní Evropy? Není totiž náhoda, že v Rakousku vyhrál levicový kandidát jen malým rozdílem a nejvíce hlasů získal v oblastech, kde žije nejvíce imigrantů z islámských zemí. Při hlasování o odchodu Británie z Evropské unie, získali odpůrci nejvíce hlasů v místech, kde žije nejvíce obyvatel nebraského původu s islámským vyznáním. Ve volbách v USA současný prezident ztrácel ve státech, které jsou za prvé tradičně pro demokraty a za druhé s významným počtem těch, kterých se týkaly předvolební slova prezidenta Trumpa o nelegálních přistěhovalcích a nebezpečí ze strany muslimů.

Nevím, jak dopadly volby v Nizozemí podle volebních oblastí, ale nepopíratelným faktem je, že strana Geerta Wilderse si v nizozemském parlamentu polepšila i přes poslední kroky současné vládnoucí strany, která zčásti převzala to, co hlásal Geert Wilders. Přesto si dovolím předpokládat, že stejně jako v Rakousku získali nizozemští Svobodní nejméně tam, kde žije nejvíce imigrantů, muslimů, které Geert Wilders kritizuje již několik let za jejich neochotu a odmítání přijmout evropské „hodnoty“ a styl života. Nejsem prorok, ale domnívám se, že podobně dopadnou i prezidentské volby ve Francii a kdekoliv jinde v západní Evropě, kde žije významná islámská voličská komunita a to ze dvou důvodů: Každý kandidát, který vystupuje proti současnému směřování Evropy, je v médiích ukazován v tom nejhorším světle, pokud není rovnou ignorován a za druhé, ty takzvané „proevropské“ strany jsou, stejně jako v případě Nizozemí, ochotny přijmout část programu a rétoriku těch, které odsuzují jako „populisty“ a zároveň cílit na islámské voliče. Jidáš se svými třiceti stříbrnými byl proti nim jen žabař. Jenomže Jidáš nebyl gumový politik a tak neusnesl výčitky svědomí a oběsil se.

Západní Evropa se dostává do bodu, mnohdy již dostala, kdy nebude rozhodovat hlas těch, kteří jsou Evropané, ale těch, kteří jsou v Evropě díky nesmyslné „humanitární“ politice a kteří neuznávají nic z toho, na čem byla Evropa postavena a co Evropu tvořilo. Jde to přirovnat k Libanonu, nejvíce prosperujícímu arabskému státu, kde s odchodem nemuslimských obyvatel došlo k rozdělení Libanonu a libanonských měst na křesťanské a islámské části a ty islámské se dělí ještě na sunnitské a šíitské, přičemž každá strana má svoje ozbrojené milice. Evropa zatím ne, jen se občas vyskytnou hlídky šária, oblasti a bary kam nepustí nejen nezahalenou ženu, ale ženu. Oblasti, kde ten, kdo není muslim, není vítán.

Nejtragičtější na tom všem je, že ty problémy, které nastanou, nebudou řešit ti naši „humanisté“ ale paradoxně jejich děti. Což mě přivádí k myšlence, zda tito lidé mají vůbec rádi lidi, či jim jde jen o sebe a prosazení jejich představ bez ohledu na to, že pro jejich „ušlechtilé“ myšlenky budou trpět lidé.

Autor: Martin Kavka | karma: 41.44 | přečteno: 1708 ×
Poslední články autora