Gayové a lesby s feministkami pro islám, už jen schází Židé pro nacismus

28. 01. 2017 17:31:36
V rámci některých skupin v boji za „lidská“ práva dochází k paradoxním situacím, kdy dotyční bojují za práva pro svoje katy a utlačovatele. Nevím, zda paradox je správné slovo, ale to co mě napadá, se nedá napsat.

Během demonstrací proti zvolenému americkému prezidentovi bylo možné vidět nejen „slušivé“ růžové čepičky představující ženský pohlavní orgán, ale také homosexuální demonstranty s plakáty, kde stojí napsáno, že „Gayové a lesby jsou pro islám“, na znamení „solidarity“ s muslimy, které Trump nechce pouštět do USA. Podobně bylo možné vidět feministky, které vykřikovaly „Alláhu Akbar“ ze stejných pohnutek jako homosexuální demonstranti. Zcela jistě, každý má právo vyjádřit svůj nesouhlas, souhlas, sympatie, antipatie s čímkoliv, s kýmkoliv.

Zde však dochází k situaci, která by se dobře vyjímala v nějaké černé komedii, ale v reálném světě působí dost tragicky s ohledem na postavení žen a homosexuálů v islámských zemích. Ve všech islámských zemích je homosexualita trestána, v mnoha dokonce trestem smrti. Feministky jsou na tom trochu lépe, když budou feministkami v hranicích vymezených islámskou naukou. Nicméně na rovnost s muži mohou zapomenout, o čemž se přesvědčují aktivistky například v Saudské Arábii. Postavení ženy je v islámských zemích dané od doby, kdy se Mohamed prohlásil za proroka a vymyslel islám. Někde lepší, někde horší, ale vždy to je žena, která je podřízena muži. A na tom nic nemění ani skutečnost, že v mnohých muslimských zemích jsou ženy političky, učitelky a všeobecně jsou mnohem vzdělanější než muslimští muži. A hezčí.

Nevím, zda si dotyční aktivisté a bojovníci za „lidská“ práva uvědomují, že jsou v roli „užitečných idiotů“, jak je formuloval Lenin, čímž měl na mysli hlavně salonní bolševiky, pocházející z dobře situovaných „buržoazních“ vrstev. Demonstrace homosexuálu za islám jsou plivnutím do tváře všem obětem teroristického útoku v Orlandu, kde muslim vystřílel gay club. Výkřiky feministek „Alláhu Akbar“ jsou plivnutím do tváře všem ženským obětem v islámských zemích, jsou výsměchem islámským ženám, které ve většině islámských zemích nemají ani taková práva jaké měly evropské ženy i dobách, které se nazývají „temným“ středověkem. Znamená snad levicový aktivismus ztrátu soudnosti a rozumu? Nebo to je jen póza a snaha protestovat proti všemu a za každou cenu, bez ohledu na skutečnost?

Čím to je, že islám přitahuje všechny ty, kteří by v islámských zemích ani nemohli pípnout a pokud by pípli, tak by to možná bylo to poslední, co by udělali? Proč nenávidí společnost, kde mají všechna práva a bojují za společnost, která neuznává nic, co není v souladu s Koránem a islámskou naukou? A když je islámská společnost tak přitahuje, proč využívají práv, které jim dává západní společnost? Proč se jich nevzdají a naopak demonstrují za ještě větší práva pro sebe?

Na demonstraci proti Trumpovi byli i demonstranti na jeho podporu. Jedna žena na podporu Trumpa měla transparent. „Dejme muslimům stejná práva, jako mají křesťané v islámských zemích“ a doplnil bych to; „Dejme stejná práva homosexuálům a feministkám, kteří demonstrují za práva muslimů, jako mají homosexuálové a ženy v islámských zemích“

A udělejme to rychle, protože za chvíli budou demonstrovat myši za myší právo pro pastičky na myši :)

Autor: Martin Kavka | sobota 28.1.2017 17:31 | karma článku: 47.45 | přečteno: 6176x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma článku: 6.84 | Přečteno: 106 | Diskuse

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.97 | Přečteno: 563 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.78 | Přečteno: 929 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.67 | Přečteno: 941 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse
Počet článků 382 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2712

                                                                                                                         

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...