Islám má za cíl ovládnout svět a liberální demokracie prohrává

1. 11. 2016 17:20:42
Poukázat na to je v naší společnosti nepatřičné a nekorektní. Vždyť muslimové jsou také lidé a naši spoluobčané. A hlavně, máme demokracii a ta vše vyřeší.

Za uplynulé týdny proběhlo v tisku několik událostí. Nejen co se týče „nešťastných dětí v Calais, ale vyjádření lidí, kteří se islámem nejen zabývají, ale islám studují. A jejich pohled není pro naši společnost povzbudivý. Jednoduše shrnuto; Čím více islámu, tím méně svobody. Jinak řečeno, čím více muslimů bude ve společnosti, tím více budou oklešťovány svobody ostatních obyvatel ve prospěch muslimů.

Jedním z nich byl izraelský bezpečnostní poradce Dan Schueftan, který přímo řekl, že současná imigrace z Východu je konec Evropy. Velice zajímavá je však jeho věta „Tolerance by měla skončit tam, kde někdo pod záminkou tolerance chce zničit samotný princip tolerance“. O tom, že naší toleranci a naivitu využívají muslimové, mluví i další člověk, zabývající se politickou stránkou islámu Bill Warner. A nejen to, nepopírá, že mezi muslimy je mnoho lidí, kteří si přejí žít v míru, což je častým argumentem zastánců imigrace muslimů do evropské společnosti, ale zároveň říká, že ani tento muslim nepůjde proti Koránu a islámské nauce shrnuté v Šárii. Dále uvádí příklady, kdy americká společnost potlačuje svoje zvyky, jen aby neurazila muslimy.

A není to jen americká společnost. Z Evropy známe mnoho příkladů, kdy bylo ze škol odstraněno vepřové, jen aby to neuráželo muslimy. Nejnověji z Německa, kde v mnoha mateřských školkách již nebudou vánoční oslavy, protože muslimové a jejich zvyky.

Před takovými patnácti lety jsem byl zastáncem rakouské liberální školy. Znáte to, ne? Mises, Laissez Faire pod. Prostě nechte věcem volný průběh. Jenomže to může fungovat v ideální společnosti, kde všichni budou liberálové. Jak však řekl Bill Warner, tak islám má dvě vrstvy. Stručně řečeno, tu přívětivou, z doby kdy Mohamed byl v Mekce, musel respektovat svoje okolí a tu druhou, kdy Mohamed měl již moc a na okolí nemusel brát ohled.

Asi to schytám (protože mnozí srovnání islámu a nacismus nesou těžce), ale něčím podobným prošel i Hitler po nezdařeném Mnichovském puči, kdy si uvědomil, že musí využít demokracie a po druhé, kdy po získání moci zjistil, že Němci nejsou schopni akceptovat jeho protižidovské výpady, takže nacisté na nějakou dobu zmírnili svojí antisemitistickou politiku.

Mnozí se budou asi divit, ale stejnou taktiku, jakou použil Hitler, používají i muslimové. Použil jí totiž jako první ten nejdokonalejší muslim a vzor všech muslimů sám Mohamed. A když upevnil svojí moc, tak se Arabové divili, stejně jako o 1400 let později Němci. Jenže to už bylo pozdě.

A tak mě napadá, proč si mnozí myslí, že jsou chytřejší než naši předci a myslí si, jako von Papen (myslel, že Hitlera ukočíruje), že zvládnou to, co před nimi nikdo nezvládl? Mají snad patent na rozum? Nebo si myslí, že změní islám? Mohu říci, že nikoli, protože nedělají nic jiného, než co dělal von Papen, když tvrdil prezidentovi, že nacisté ctí demokratické principy. Jen místo von Papena mají muslimy a místo prezidenta Hindenburga společnost.

Společnost, kterou se snaží přetvořit k islámskému obrazu. O čemž ve své „naivitě?“ asi nevědí.

Autor: Martin Kavka | úterý 1.11.2016 17:20 | karma článku: 40.96 | přečteno: 1529x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.60 | Přečteno: 538 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.77 | Přečteno: 928 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.67 | Přečteno: 939 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse

Zdenek Horner

Ultrasionismus se už začíná podobat rasismu

Marně si lámu hlavu, k čemu se zveřejňuje seznam nějakých osob. Zveřejněné seznamy mají zastrašovat. Používal je protektorát, pak komunisti. Nyní jsou jako inspirace pro nějakou radikální odnož pravověrných aktivistů?

5.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 22.81 | Přečteno: 473 |
Počet článků 382 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2712

                                                                                                                         

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...