Do sedel dobří křesťané a na Saracéna. Bůh to chce!

28. 08. 2016 16:35:04
Nedávno byl ve Francii muslimy zavražděn kněz. Teď v daleké Indonésii muslimové zaútočili opět na katolického kněze a vlastně není se čemu divit.

I když v Evropě se pořád něčemu divíme. Nemuseli bychom, kdyby naše média informovala a ne dezinformovala. Duchovní ze všech křesťanských denominací jsou pronásledování a vražděni v celém islámském světě. Můžete se o tom dočíst na stránkách Rádia Vaticana, na Hlase mučedníků, což je internetový časopis, který se zabývá pronásledováním křesťanů ve světě a před šesti lety, kdy se o islámském fundamentalismu moc nemluvilo a radikální muslimové ještě nebyli duševně nemocní, tak i v českých médiích jako na stránkách Českého rozhlasu.

Od té doby se mnohé změnilo. Jestliže tenkrát se věci ještě nazývaly pravým jménem, tak dnes se vytváří speciální kategorie islámu alá Bohnická léčebna. Přitom to co se děje dnes, se děje celou dobu co islám spatřil světlo světa. Tedy lépe řečeno, od doby, kdy Mohamed získal v Medině moc. Mohamedáni neměli problém vraždit kněze a vyvražďovat kláštery. Nikdy jim to nedělalo problémy. Nikdy svoje učení a svůj pohled na svět nezměnili. Můžete si přečíst spisy nejvýznamnějších islámských teologů středověku, jako byl al-Ghazálí, pro kterého byla filozofie pouze zástěrkou kacířů v islámu, jako byli například mu ́tazilité, kladoucí důraz na rozum, stejně jako na dnešní teology jako je „umírněný“ Tariq Ramadan, který měl léta zakázaný vstupu do USA pro své radikální názory. Tento zákaz byl zrušený v roce 2010 Hillary Clinton. Ne proto, že by se názory Ramadana nějak změnily, ale proto, že s nástupem Baracka Husseina Obamy, se změnil pohled americké administrativy na to co je terorismus a začala podpora islámu v USA a to z peněz daňových poplatníků.

Nevím, kde se pořád bere myšlenka, že existuje více druhů islámu. Existuje pouze jedna verze a to je ta přednesená Mohamedem a zaznamenaná v jeho výrocích. To, že se muslim může chovat jinak, když je sám mezi nevěřícími, že se muslimové mohou chovat jinak, když nemají převahu a vyjadřovat i podporu demokracii, přeci nic na podstatě nemění. Výkřiky, že ten či onen muslim, když vraždil, není muslim, protože bral drogy, protože pil alkohol, byl děvkař, jsou irelevantní, protože muslim může nejen pít alkohol, ale i jíst vepřové, když to pomůže islámské věci a hlavně, každý muslim je strážcem islámu a odkazu Mohameda. V sunnitském islámu existují čtyři právní školy, které se navzájem respektují a stojí na stejném základu, přestože se v detailech odlišují. Ty detaily byly dány kulturní vyspělostí oblasti, kam islám pronikl. Existují šité, kde hlavním problémem je spor o duchovním dědictví a nástupnictví po Mohamedovi, ale základ je opět stejný.

Prostě islám je pouze jeden a to ten, který vychází od Mohameda. Toho nejlepšího, podle islámu, muslima, který kdy žil.

Myslíme si, že jsme dnes moudřejší než naši předci, kteří proti islámu bojovali, ale všichni ti „humanisté“ by si měli uvědomit, že mohou svoje názory svobodně vyslovovat, že mohou šířit jakýkoliv nesmysl a prosazovat kdejakou hloupost v rámci svojí představy humanity jen proto, že jejich předkové zastavili a porazili islám. Ten islám, který oni obhajují a kde by je za jejich myšlenky čekalo v lepším případě vězení. V horším smrt. Smrt, kterou oni přejí naší civilizaci a kterou nenávidí.

Stejně jako muslimové, kteří ovšem nenávidí i jejich myšlenky, jako je gender rovnost, homosexuální partnerství apod. Jenomže zatím se jim hodí. Tito aktivisté totiž pro islám dělají více, než by muslimové sami dokázali a to se cení. Do doby, než ti muslimové nezískají potřebné množství ve společnosti, jak o tom mluvil Dominik kardinál Duka.

Pak budou moci nahradit Gottwaldova slova v parlamentu. Jezdíme se do Moskvy učit, jak vám zakroutit krkem. Místo Moskvy stačí dát - Ankaru?

Autor: Martin Kavka | neděle 28.8.2016 16:35 | karma článku: 40.13 | přečteno: 1880x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Kam až bude smět zajít žertování na letošního Apríla?

Ochránci pravých názorů a hodnot rozpoutali ve společnosti nejistotu. Neustálé zastrašování zaručeně neorganizovaných amatérských aktivistů, kteří reagují na 99 procent jakékoli argumentace tak, že jde o proruskou činnost ...

28.3.2024 v 20:26 | Karma článku: 9.17 | Přečteno: 153 | Diskuse

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.97 | Přečteno: 563 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.78 | Přečteno: 929 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.68 | Přečteno: 941 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse
Počet článků 382 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2712

                                                                                                                         

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...