"Kde ti muslimové jsou, když nevraždí?" A lidsko-právní aktivisté.

26. 08. 2016 17:08:08
O muslimech slyšíme, když někoho vyhodí do povětří anebo podříznou a pak, když dokola opakují, že se o islám nejedná a ti co vraždili, nejsou muslimové.

Od muslimů a jejich obhájců neustále slyšíme, jak je islám kompatibilní s naší kulturou a civilizací. Slyšíme, že muslimové chtějí žít v míru a svobodě. Slyšíme, že když něco požadují, tak je to v rámci pravidel a zákonných norem. Jako například vyžadování halal obědů ve školách, vyžadování šátků na školách. Vyžadování šátků na pracovištích. Někde už jím to nechtějí povolovat a pak je oheň na střeše. Slova jako diskriminace, rasismus, porušování lidských práv létají takovou rychlostí a v takovém množství, že být to olověné kulky, tak je půlka lidstva po smrti.

Jenom mi nejde do hlavy, proč utíkají do Evropy a chtějí to, co mají doma. Mají tam halal jídlo, mohou se pětkrát denně modlit. Mohou nosit nejen šátky, ale chodit v celopytlovém oblečení, mohou se koupat v burkinách, pokud nezdůrazňují ženské křivky. V žádné islámské zemi muslim není diskriminován, v žádné islámské zemi se nemusí omezovat, co se týče islámských zvyklostí, a přesto jdou do Evropy. Nebudu jim podsouvat, že sem jdou za blahobytem. Něco tak mrzkého přeci není hodno následovníků Mohameda. Takže zbývá demokracie.

Každý muslim, který jde do Evropy, touží po demokracii. Jinak si není možné vysvětlit, že jich sem jde tolik. Prostě si přečetli ústavy evropských zemí a řekli si „Tam půjdeme. Ty země obohatíme poctivou prací a našimi kebab restauracemi a pomůžeme jim i s klesající porodností.“ Protože jak se dočetli, tak Evropa je ohrožena nízkou plodností žen a tím je ohrožen i důchodový systém, který je ne nepodoben systému zvanému letadlo.

Jenomže pokud chtějí demokracii a utekli z tyranií, tak proč nedemonstrují před ambasádami islámských zemí, kde jsou porušována práva nemuslimských věřících? Kde jsou porušována práva žen? Proč, když tvrdí, že nosit burkiny a šátek je svobodné rozhodnutí ženy, tak nedemonstrují za to, aby ženy v islámských zemích mohly nosit minisukně, mohly řídit auto (KSA), aby si křesťané, jezídi, prostě všichni jinak věřící, mohli stavět svobodně své svatostánky? A týká se to každé země i těch, o kterých mluvíme jako o oázách demokracie a svobody jako Indonésie či Malajsie. A nejen proč nedemonstrují ti demokracie chtiví muslimové, ale také lidsko-právní aktivisté?

Napadá mě jediná odpověď. Oni demokracii chtějí, ale jen pro sebe. Na druhých jím nezáleží.

V tom případě, proč utíkají z těch islámských zemí, kde tu demokracii pro sebe mají?

Autor: Martin Kavka | pátek 26.8.2016 17:08 | karma článku: 43.29 | přečteno: 2503x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Občanské aktivity

Zdenek Horner

Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

27.3.2024 v 12:44 | Karma článku: 21.96 | Přečteno: 556 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Naše stařečky dnes okradl zloděj vydávající se za pracovníka charity

Našim stařečkům je přes osmdesát let. Muž s přízvukem, kolem šedesáti let, mluvící slušnou češtinou, vydávající se za pracovníka charity, přijel v červeném hyundai pro knihy a ukradl Kapitánovým rodičům snubní prstýnky a šperky.

21.3.2024 v 18:43 | Karma článku: 27.77 | Přečteno: 928 |

Zdenek Horner

Milujeme NATO a proto Ukrajina zvítězí

Poté, co víme, že jsou na Ukrajině vojáci NATO, jsem již úplně klidný. Vítězství je v kapse. A kam se NATO vypraví příště? Bude to Bělorusko nebo Kazachstán? Gruzie? Ta už je rozpracovaná. Arménie by zatím byl těžký oříšek.

12.3.2024 v 12:54 | Karma článku: 33.67 | Přečteno: 940 | Diskuse

Zdenek Horner

Odpověď tazateli k uličnímu a kádrovému výboru

Tazatel se rozhořčuje, že se někdo ve zdejších diskusích cítí být pod knutou postupů někdejších uličních výborů. Vcelku pěkně vystihuje, jak se chovali a jakými pravomocemi byly tyto výbory za komunismus obdařeny, ale ...

10.3.2024 v 13:28 | Karma článku: 32.11 | Přečteno: 765 | Diskuse

Zdenek Horner

Ultrasionismus se už začíná podobat rasismu

Marně si lámu hlavu, k čemu se zveřejňuje seznam nějakých osob. Zveřejněné seznamy mají zastrašovat. Používal je protektorát, pak komunisti. Nyní jsou jako inspirace pro nějakou radikální odnož pravověrných aktivistů?

5.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 22.81 | Přečteno: 473 |
Počet článků 382 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2712

                                                                                                                         

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...